Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

In oglinda noilor produse


Gama de produse din reteaua globala CaliVita s-a largit si in anul 2010 ! Printre noutati figureaza si cateva produse  cunoscute si indragite, arora li s-au adus importante modificari, dar si produse  complet noi. Multumita noilor produse , gama CaliVita a devenit nu doar mai bogata, ci si mai moderna: ne-am imbogatit cu mai multe produse de ultima generatie, foarte importante pentru un mare numar de consumatori.

 

In luna februarie au fost introduce doua produse, URX si versiunea imbogatita a Melatoninei. URX suplineste o lipsa in gama noastra de produse si se recomanda atat barbatilor, cat si femeilor, pentru mentinerea sanatatii tractului urinar. URX este un produs complex, al carui ingredient active este D-manoza, o molecula simpla de zahar, la care am adaugat o serie de extracte din plante benefice pentru tractul urinar, cum ar fi, de exemplu, merisorul, strugurii ursului si urzica. Se recomanda in primul rand celor care frecventeaza bazinele si strandurile publice, sunt predispusi la raceli, precum si tuturor caelor care doresc sa isi mentina sanatatea tractului urinar.

 

Noul Melatonin nu difera de cunoscutul sau predecesaor (Melatonin 3.0) in ceea ce priveste cantitatea de substanta activa, insa tabletele simple au fost inlocuite cu tabletele cu absorbtie prelungita. Astfel, substanta activa este eliberata treptat si continuu, ajutand la mentinerea unui somn odihnitor si profund. Se recomanda in special celor care schimba frecvent fusul orar si persoanelor care lucreaza pe schimburi.

 

Aprilie a inceput cu introducerea a doua produse “de baza”, care completeaza gama CaliVita. MagneZi B6 este o combinative de magneziu, zinc si vitamina B6, care poate fi extreme de benefica in caz de stress sporit, dar si pentru sportivi si pentru persoanele care efectueaza munci fizice grele.  Din aprilie 2010, aceasta importanta combinative de minerale si vitamine este disponibila si in reteaua CaliVita, sub forma unui produs de calitate superioara. Magneziul, elemental de baza din compozitie, este o substanta deosebit de eficienta pentru mentinerea sanatatii sistemului nervos si muscular. Cantitatea de substanta activa si forma chelatata sub care se gaseste ajuta la o absorbtie si utilizare optime de catre organism, atunci cand acesta are cea mai mare nevoie.

 

Principala substanta activa din L-Lysine Plus este L-lizina, un aminoacid essential, pe care organismul nu il poate sintetiza de unul singur, prin urmare trebuie obtinut din surse externe. Lizina este un component important al proteinelor; este necesara pentru producerea de collagen (ajuta la mentinerea sanatatii si elasticitatii pielii si articulatiilor) si contribuie la formarea normal a structurii osoase. Acest produs contine si vitamina C, care, pe langa efectele de sprijinire a sistemului imunitar, influenteaza benefic si sinteza colagenului.

 

Iunie poate fi numita si luna literei X, deoarece in aceasta luna au fost introduce produsele XShape si Xantho PLUS.

 

XShape este un supliment pentru curele de slabire, ale carui substante active, daca sunt combinate cu un mod active de viata si cu o alimentative sanatoasa, va pot ajuta sa ajungeti mai repede la corpul mai slab, mai ferm si mai in forma pe care vi-l doriti. Nu asteptati vara viitoare ! Incepeti chiar acum sa slabiti sis a va simtiti mai bine cu XShape!

 

Xantho Plus este un produs special cu antioxidanti, la baza caruia se afla bine-cunoscuta mangostana, de data aceasta sub forma de extract. Efectele mangostanei au fost suplimentate sinergic cu un amestec patentat, compus din extracte de fructe cu efect de protectie celulara, cum ar fi rodiile, afinele, grepfrutul, dar si extract din samburi de struguri si ceai verde. Toate aceste componente deosebite transforma Xantho Plus intr-un produs extrem de puternic cu antioxidanti, care ne poate mentine sanatatea la nivel celular in timpul zilelor extrem de stresante si in medii poluate.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

URX 106.93 Ron
Melatonin 56.90 Ron
MagneZI B6 62.49 Ron
L-Lysine PLUS 71.95 Ron
Xantho PLUS 110.44 Ron
XShape 112.75 Ron