Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

De ce tratament cu acidophilus si probiotice


 

Ce sunt probioticele si ce importanta are Acidophilus pentru sanatatea noastra?

 

Un supliment de probiotice este un ajutor digestiv care constă din organisme vii microbiene precum acidophilus, dar nu numai; probioticele pot veni în diferite forme, insa cea mai comuna este acidophilus. Exista peste 400 de microorganisme diferite care trăiesc în tractul digestiv uman, inclusiv Lactobacillus si Bifidobacterium.

 

Probioticele Acidophilus sunt considerate benefice deoarece acestea sunt bacterii "bune". Acidophilus este numele folosit pentru un grup de bacterii "bune" care apar în mod natural în intestinele noastre și in in sistemul digestiv. Ele ajuta la descompunerea zaharurilor si a alimentelor partial digerate, precum și si la menținerea unui echilibru sanatos de bacterii bune în orice moment. Bacteriile bune sunt importante pentru o digestie completă și corectă; în cazul în care există prea puține colonii de bacterii bune, unele substante nutritive nu sunt în măsură să fie luate din alimente. În timp ce unele din bacteriile din cadrul acestei grupari apar in mod natural in organism, studii recente au sugerat că o colonizare suplimentara de bacterii acidophilus poate asigura un sistem digestiv sanatos.

 

De asemenea, s-a constatat că un număr mare de aceste colonii de bacterii în sistemul digestiv menține sistemul imunitar sănătos, în plus față de reglementarea și promovarea tranzitului intestinal sănătos. Unii medici chiar au mers atât de departe încât să sugereze că un consum regulat de acidophilus poate reduce tensiunea arteriala, poate preveni cancerul și multe boli ale tractului gastro-intestinal. Un alt beneficiu interesant oferit de bacteriile acidophilus este capacitatea lor de a reduce sau preveni infectiile fungice la femei.

 

De ce să folosim probiotice Acidophilus?

 

Oamenii au nevoie de probiotice acidophilus suplimentare dintr-o varietate de motive diferite. Unele dintre cele mai frecvente conditii de sanatate in care aceste probiotice sunt eficiente sunt următoarele:

• Probleme de digestie

• Sindromul de colon iritabil

• Tulburari ale intestinului ( diaree și constipație )

• Boala Crohn

• Colita ulcerativa

• Infectii vaginale fungice

• Suport imunitar

• Prevenirea racelilor

• Intoleranța la lactoză

• Guturai

• Aftele

• Suprainfectie bacteriana in intestinul subtire

• Prevenirea cancerului de colon

• Diverticulita

Aceste bacterii promoveaza sanatatea tractului digestiv prin :

• Suprimarea dezvoltarii bacteriilor "rele"

• Îmbunătățirea funcției sistemului imunitar

• Protejarea tractului digestiv

• Producerea necesarului de vitamina K

 

Bacteriile au reputatia de agenti care provoaca boala, dar depinde de cateogria acestora. Un corp tot mai mare de dovezi științifice sugerează că unele bacterii (cele bune) pot trata si chiar preveni unele boli prin utilizarea de alimente sau suplimente care contin anumite tipuri de bacterii vii.

 

Unii specialisti in boli digestive le recomanda pentru afectiuni care frustreaza medicina conventionala, cum ar fi sindromul de intestin iritabil. De la mijlocul anilor 1990 studiile clinice au stabilit că terapia cu probiotice poate ajuta la tratarea mai multor boli gastro-intestinale, poate intarzia dezvoltarea de alergii la copii  și poate trata si preveni infectiile vaginale si urinare la femei.

 

Aceste microorganisme ( sau microflora) trăiesc în intestin si alte zone ale corpului pentru a mentine sub control patogenii ( microorganisme daunatoare), pentru a ajuta digestia și absorbția nutrienților și pentru a contribui la functia imunitara.

 

Probioticele sunt, în general, considerate sigure - acestea sunt deja prezente într- un sistem digestiv normal - deși există un risc teoretic pentru persoanele cu o afectare a functiei sistemului imunitar.

 

Probioticele Acidophilus sunt sigure pentru copii?

 

Categoric da! Digestia sanatoasa este importanta pentru copii și adulți deopotrivă. De fapt, probioticele sunt de multe ori folosite pentru animalele domestice, precum pisicile și câinii, pentru a le ajuta in rezolvarea problemelor de digestie.

 

În cazul în care copii folosesc antibiotice pentru o infectie, este important ca bacteriile bune sa fie refacute. Un supliment de acidophilus ajuta la completarea acestor colonii de aparare si sunt sigure de administrat chiar si copiilor.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Acidophilus with Psyllium 90.48 Ron