Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Cum ma ajuta tratamentul energetic cu biorezonanta, Bioharmonex


 

Un postulat medical și filozofic bine-cunoscut spune că este mai degrabă nevoie sa se trateze pacientul, decât boala, insa terapia modernă se concentrează în principal asupra bolii și eliminarea simptomelor. Oamenii au încercat să schimbe această situație pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și în anii 1940 -1945 un program de cercetare a fost implementat sub îndrumarea profesorului Burr de la Universitatea de Medicina Yale. Teoria programului poate fi rezumata astfel: " Toate organismele vii au câmpuri electrice și, ca o consecință, câmpuri magnetice de natura complexa. Aceste câmpuri sunt complet pierdute odata cu moartea ". Fenomenul electromagnetic este foarte important în organizarea, structura și funcționarea sistemelor vii, atât în ​​stare bună de sănătate cat și în caz de unele boli. In celule și intre celule exista un schimb constant și instantaneu de informații, realizat prin intermediul undelor electromagnetice. Fluctuațiile electromagnetice sunt cea mai importantă forță a naturii. Ele controlează metabolismul, creșterea, distribuția de hormoni, senzatia de durere și toate manifestările fizice ale vieții. Forța obligatorie în moleculă este forța electromagnetică. Astfel, moleculele nu sunt legate fizic, ci printr-o interacțiune electromagnetică.

 

Ce este Bioharmonex si cum ma ajuta in mentinerea sanatatii?

 

Bioharmonex este un dispozitiv bazat pe biorezonanta electromagnetica care genereaza un câmp magnetic adecvat ca instrument de sprijin pentru auto-medicație sau pentru tratament suplimentar. Efectele benefice ale dispozitivului au fost confirmate în studii clinice.

 

Bio Harmonex are 25 de programe orientate catre prevenirea și tratamentul de diferite probleme de sănătate, detoxifierea corpului, eliminarea durerilor, încetinirea îmbătrânirii, creșterea eficienței fizice și mentale. Programele sale pot fi folosite separat sau consecutiv, unul după altul, si includ:

 

-          Programul pentru copii, care promoveaza creșterea și dezvoltarea sănătoasă a acestora.

-          Programul pentru imunitate care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

-          Programul pentru intinerire care promoveaza sistemul hormonal, stimuleaza libidoul, incetineste imbatranirea si ofera un prijin antioxidant.

-          Programul pentru sistemul hormonal - protejeaza și armonizeaza sistemul hormonal.

-          Programul pentru eliminarea durerilor, mai ales a durerilor de cap si articulare.

-          Programul pentru relaxare si anti-stres.  

-          Programul pentru sistemul nervos care optimizeaza functia cerebrala.

-          Programul de pierdere in greutate promovarea pierderea in greutate si reducerea tesutului adipos din organism, accelerarea metabolismului si detoxifierea tesutului conjunctiv gras.

-           Programul de detoxifiere consolideaza mecanismele care guvernează detoxifierea.

-          Programul pentru vedere ajuta la regenerarea ochilor și la imbunatirea vederii.

-          Programul pentru circulatie elimina problemele sistemului cardiovascular ( distonie vegetativă, presiunea arteriala).

-          Programul pentru sistemul respirator contribuie la consolidarea tractului respirator, tratamentul bolilor respiratorii congenitale și dobândite.

-          Programul pentru digestie îmbunătățește formarea de suc și alte substanțe gastrice, oferind o digestie normală.

-          Programul pentru functia hepatica sprijina functia ficatului și pancreasului si le protejeaza de boli.

-          Programul pentru sanatatea pielii sprijină metabolismul pentru dezvoltarea sănătoasă a pielii  și este un accesoriu util pentru tratamentul hormonal.

-          Programul pentru sanatatea urinara ajuta la prevenirea bolilor și îmbunătățirea sanatatii rinichilor si a sistemul urinar.

-          Programul pentru oase si coloana ajuta la prevenirea osteoporozei și consolidarea țesutului osos.

-          Programul post-antrenament accelerează procesul de recuperare dupa efort, reduce oboseala și îmbunătățește starea generală.

-          Programul pentru echilibrarea meridianelor ofera o stimulare simultană a tuturor meridianele corpului uman.

-          Programul pentru armonizarea bioritmurilor.

-          Programul pentru menstruatie armonizeaza ciclul feminin lunar.

-          Programul pentru sanatatea prostatei.

-          Programul pentru scăderea sensibilității la modificările presiunii atmosferice.

-          Programul pentru relaxare și reîncărcare mentală.

-          Programul pentru sistemul limfatic ofera o armonizare a sistemului limfatic.

 

Spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, Bioharmonex acționează prin metoda de contact, care nu necesita conectarea de electrozi la punctele de acupunctură. Puteți folosi dispozitivul in timp ce efectuati treburile casnice, în timp ce lucrati sau in timp ce mergeti pe jos. Aceasta ofera, de asemenea, o garanție împotriva daunelor la nivelul campului bioenergetic al persoanei care il foloseste.

 

Cum funcționează terapia biorezonanta?

 

Tot materialul este format din atomi, fie că este un aliment, o otravă, un virus, o bacterie, un animal sau un om. La rândul lor, atomii sunt defalcati în particule sub-atomice chiar mai mici, care se comportă ca și energia, care radiază în jurul lor în modele specifice cunoscute sub numele de valuri. Biorezonanta va analiza aceste valuri sau oscilații și, în mod interesant, nu este singura în utilizarea unor astfel de oscilatii pentru diagnostic; electrocardiografia , ectroencefalografia (măsurarea vibrațiilor cerebrale) și RMN (studierea imagini) sunt toate bazate pe modele de rezonanță magnetica, la fel ca biorezonanta.

 

Aparatul este setat pentru acei parametrii la care un corp functioneaza sănătos, astfel încât toate organele sa rezoneze la rata corectă. Orice factor negativ, cum ar fi alimentația proastă, stresul, toxinele și / sau emotiile negative transmit un semnal negativ.

 

Schimbul de energie, de informații la nivelul corpului este caracterizat prin constanța dinamica relativă a mediului intern ( sânge , țesut ) și stabilitatea funcțiilor fiziologice de bază (circulația de sânge, respirația, metabolismul și așa mai departe ). Multe procese complexe se desfasoara la un nivel de informații pe baza de energie. Interacțiunea are loc într- o gamă de frecvențe extrem de ridicate generate de celule.

 

Celulele comunică între ele la frecvențe de 40-70 GHz si formează un câmp de torsiune comun, care le poate înregistra într-o anumită poziție în spațiu. Ele creează o mare varietate de asociere celulara: organele interne, oasele, mușchii și așa mai departe.

 

Rezumarea procesului de biorezonanta

 

Corpurile noastre au un câmp electromagnetic care poate transmite și primi oscilații electromagnetice. În același mod în care nu putem vedea căldura pe care corpul nostru o transmite, nu putem vedea nici aceste oscilații. Dar fiecare parte a corpului nostru oferă propriul său model unic, astfel încât împreună să se formeze spectrul nostru total de model de biorezonanta. Astfel de modele pot fi modificate de factori adversi, provocându-ne rău și interferand cu imaginea noastra de oscilație. De exemplu, organele bolnave nu oscileaza armonios.

 

Prin utilizarea aparatului de biorezonanta, orice modele de biorezonanta care sunt în afara sincronizarii pot fi diminuate sau chiar eliminate prin inversarea lor, în timp ce oscilatiile sanatoase pot fi amplificate pentru vindecare. În acest fel, corpul nostru poate fi restaurat si readus la un echilibru natural sănătos.

 

Terapia biorezonanta este capabila de a restabili oscilațiile de dezechilibru de la nivelul tuturor organelor și meridianelor, aducând corpul depreciat din nou pe drumul cel bun. Acest lucru este deosebit de important in boli cronice cum ar fi diabetul, bolile hepatice cronice, gută, boli cronice de rinichi, dureri menstruale, tot felul de dureri, autism, ADHD, probleme de prostata, colesterol ridicat, etc.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

BioHarmonex 3 2585.00 Ron