Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

CaliVita Craiova Conferinta medicala


                Unul din cele mai asteptate evenimente in Romania, Conferinta Regionala CaliVita Craiova, a avut loc sambata 2 aprilie 2011 la Hotel Emma West.

            La ora 10:30 manageri si membrii CaliVita din toata tara au fost intampinati intr-un cadru festiv, cu paine si sare, oferite ca simbol al traditiei si ospitalitatii romanesti, dar si ca semn al bucuriei si dragostei care insotesc fiecare eveniment de acest fel.

            Atmosfera de sarbatoare a fost data atat de fondul muzical deosebit cat si de bucuria revederii, de calitatea mesajelor transmise, de profesionalismul vorbitorilor si de entuziasmul tuturor participantilor.    

            Programul conferintei a fost complex si a cuprins atat lucrari medicale, cat si lucrari tehnice venite in sprijinul constructorilor de retea si a tuturor celor care au decis sa faca o schimbare in viata lor.      

            Cum sa ne pastram sanatatea persoanala cat si pe cea a familiei si a prietenilor, cum sa-i ajutam pe cei dragi noua sa devina mai sanatosi, ce inseamna preventie si care sunt efectele crizei economice si mondiale asupra sanatatii mentale si fizice a populatiei - sunt subiecte care s-au dezbatut pe larg in urmatoarele lucrari:

            - "Afectiunile barbatului - profilaxie si tratament" - As. Med. Petrica Pistol, TPM

            - "Imunostimulare si imunomodulare cu produsele CaliVita" - Dr. Tudora Mitoiu, TPM

            - "Alergiile si complicatiile generate de acestea - Scheme de tratament" - Dr. Marina ALina Lungu, 21%

            Prin tematica aleasa si modul de desfasurare, conferinta regionala CaliVita a venit in sprijinul tututor participantilor, in a-i invata si ajuta sa promoveze un nou stil de viata - o viata de calitate.

            Lucrari de mare valoare in acest sens au fost prezentate cu mult profesionalism:

            - "Pledoarie pentru libertate" - Ing. Aurel Moroseanu, SGPM

            - "Plan de cariera"  - Madalin Frunza, TPM

            - "Constructia si managementul eficient al unei retele de consumatori" - Vasile Joanta, TPM

            - "Adevaruri calauzitoare si CaliVita" - Dr. Doina Paun, TPM

            Cu multa nerabdare au fost asteptate informatiile legate de noua gama de profuse de curatat ecologice CaliClean.

            In lucrarea pe care a prezentat-o, d-na directoare Daniela Gafencu, a facut o comparatie intre produsele de curatat chimice care se gasesc pe rafturile magazinelor specializate si produsele de curatat bio de care noi ne putem bucura de acum inainte.

            Asadar, folosind produsele CaliClean, protejam nu doar mediul inconjurator ci si sanatatea familiei noastre.

            In calitate de gazda la Conferinta Regionala CaliVita Craiova, tin sa multumesc tuturor participantilor la acest minunat eveniment, sa multumesc conducerii firmei CaliVita International Romania, pentru ca este tot timpul alaturi de noi, si sa le multuesc tuturor membrilor CaliVita si sa-i asigur ca impreuna si numai impreuna putem aduce sanatate, bucurie si speranta in multe inimi si-n multe case.

                                    Cu mult drag,

                                                            GPM Nicoleta Frunza