Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Câteva sfaturi pentru a crește energia înainte de antrenament


 

Sunteți gata să va îndreptati spre sala de sport pentru a finaliza un antrenament de rutină, dar dintr-o data va dati seama că va smtiti obosit? Ce să faci?

 

 Motivația - Modul cel ai simplu, mai ușor si mai ieftin pentru a vă oferi energia de care aveți nevoie pentru a ajunge la sala de sport. Motivația este o forma puternica de energie care poate veni de oriunde.

 

Poate veni de la dorința de a va mentine într-o formă fizica de invidiat pentru a atrage atentia doamnelor (sau domnilor), de la privitul unor poze cu corpuri ideale, atunci cand va ganditi la faptul ca toata lumea o sa va priveasca în timpul sezonului de plajă,etc. Orice persoana are o motivatie care ii va oferi energie si dorinta de a face acel lucru, in cazul noastru antrenamentul.

 

Creșterea energiei

 

Daca mergeti la antrenament obositi veti avea parte de un antrenament sărac, precum și de riscul de rănire. Oboseala ar putea fi atribuita următoarelor:

 

Boala – O stare de boala necesită  timp pentru ca organismul sa se recupereze pe deplin.

 

Lipsa de somn - Asigurați-vă că obțineti cel puțin 8 ore de somn in fiecare noapte. Odihna prin somn ofera organismului o șansă de a-si repara daunele suferite anterior și il pregăteste pentru a doua zi.

 

Deshidratarea - sunt necesare fluide ample. Cea mai mica scadere in hidratare poate împiedica performanța cu 10% sau mai mult. Apa este necesară pentru funcția celulară și energie.

 

Stresul - Stresul, fie la un nivel constient sau subconstient, afectează starea emoțională și mentală a cuiva care va interveni în mod direct cu un antrenament. Senzația de presare din anumite motive, de exemplu, va duce mintea să se gândească in locul respectiv si nu la antrenament.

 

Alimentația necorespunzătoare – Lipsa consumului de alimente în ultimele câteva ore va duce la sume foarte minime de energie in timpul antrenamentului. Alimentația corectă este imperativa nu numai pentru cesterea de energie, ci si pentru pierderea de grăsimea din corp. Macronutrienții (carbohidrati, proteine și grăsimi) in cantitati suficiente, în combinație cu micronutrientii (vitamine si minerale), sunt necesari pentru fiecare proces unic în organism.

 

Supra-antrenarea - odihna insuficientă și nutriția proastă rezultat într-un individ suprasolicitat. Acest lucrur inseamna ca organismul nu a avut ocazia sa se recupereze și, astfel, continuarea antrenamentului va avea un impact negativ.

 

Deoarece nivelul de energie depind atât de mulți factori, este imposibil de spus exact cât de multă energie poate fi câștigata. Dacă suferiti de o lipsă extremă de somn sau aveți anumite condiții medicale care sa afecteze nivelul de energie, nici o cantitate de suplimente nu va rezolva problema.

 

 

Pe de altă parte, dacă tocmai ați lucrat un pic mai mult decât în ​​mod normal la locul de muncă sau ati avut un examen mare, urmând pașii prezentați mai sus ar trebui să câștigati cu ușurință suficientă energie pentru a finaliza un antrenament de succes. Motivația, pe de altă parte, este importanta.

 

Cu toții avem zile când ne simțim ca și cum am rămas în urmă. Dacă aceste zile sunt mai numeroase decât ​​zilele când va simtiti energizati complet pentru antrenament, ar putea fi ceva care necesita “reparatii”.

 

Consumul de cantitati mari de alimente procesate, bauturi cofeinizate, sau carbohidrati simplii va face corpul sa se simta ca intr-un roller coaster de energie, care crește și scade rapid, lăsându-l secat de puteri in final. Orientativa dieta catre glucide complexe, apă, alimente integrale (in special fructe, care sunt bogate in zaharuri simple, o sursă de energie puternica pentru organism), și suplimente energizante pre-antrenament care sunt create special pentru acest scop.

 

Alimentatia pre-antrenament

 

 Construirea masei musculare necesită o aprovizionare gata de proteine pentru repararea tesuturilor. Cu cat eforturile sunt mai intense, cu ata mai multe proteine veți avea nevoie. Carbohidratii ar trebui să constituie 75 la suta din o masă pre-antrenament, si proteinele ar trebui să constituie 25 la sută. Proteine trebuie să fie mai întâi defalcate în aminoacizi, în scopul de a fi utilizate de către mușchi pentru a se repara și pentru a construi tesutului muscular. Cu 1-2 ore înainte de antrenamentul de formare, consumati proteine pentru a avea o rezervă adecvată pentru antrenamentul viitor. Cantitatea de proteine necesare se bazează pe greutatea corporală, nivelul de intensitate, durata de antrenament, și sex. Studii recente sugereaza ca aproximativ 10-20 de grame de proteine de înaltă calitate consumate in termen de 2 ore de la antrenament este de obicei o cantitate suficienta pentru a relansa recuperarea și a preveni pierderea masei musculare.

 

Alimentatia post-antrenament

 

După un antrenament, proteinele ​​dietetice sunt mult mai ușor de folosit pentru construirea musculara. Un shake ​​sau o masă de proteine în decurs de 2 ore de la un antrenament va oferi organismului tau ceea ce are nevoie pentru a construi masa musculara. După un antrenament cardio, hidratarea este obiectivul principal. O cantitate semnificativă de apă se pierde prin transpirație. Apa pura este cea mai buna sursa de hidratare. După o sesiune de cardio dur, resursele de energie ar putea avea nevoie de completarea cu o gustare sau masă bogata in carbohidrati.

 

Grenade 50 Calibre Pack Pre Loaded Berry Blast