Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Beneficiile sucului Noni – Fara exagerari !


Industria suplimentelor se muta în mod constant de la alimente minune la alimente minune. Ati citit, probabil, diverse lucruri despre mangosteen, fructe de padure Acai, hoodia, fructe de padure goji şi rădăcină thelmak ; fiecare pretinde a fi cel mai grozav şi cel mai bun pentru sănătate.

 

Acum, prestatiile s-au mutat la sucul Noni. Asta nu inseamna că sucul de noni (sau oricare dintre celelalte produse menţionate mai sus), sunt rele pentru noi. Dimpotrivă, toate aceste produse au beneficii extinse ... dar am ajuns sa obosim de atatea exagerari, în special atunci când vine vorba destre cel anterior.

 

Întâi de toate, Noni (numit, de asemenea, Morinda Citrifolia) este un copac care creşte in Pacificul de Sud şi insulele polineziene. Este originar din Asia de Sud, şi se poate cultiva pe o gamă largă de soluri. Acesta are flori şi fructe pe tot parcursul anului, iar fructul este foarte iute si mirositor atunci cand se coace - este numit uneori "brânză de fructe", din aceasta cauza. Pulpa de fructe este presata pentru a elimina seminţele şi este utilizata pentru o mulţime de mancaruri indoneziene şi polineziene, iar beneficiile sucului Noni sunt bine cunoscute în medicina tradiţională din Asia.

 

Noni în sine este un suc de fructe. Este bogat in vitamina C, are un număr mare de compuşi nutritivi si este foarte bogat in antioxidanti si fitochimicale. De asemenea, un pahar de suc de noni are calorii mai puţin decât un pahar de suc de portocale. Deci, fiecare pahar de suc de Noni va aduce beneficii de suplimentare cu vitamina C, precum si cu antioxidanti importanti, dar cu mai putine calorii decat un pahar de suc de portocale sau echivalentul unui strugure intreg.

 

Acum, acesti compusi au multe beneficii, insa toate aceste substante există si în alte produse alimentare. Beneficiile specifice sucului Noni provin din faptul că le obţinem într-o doză cu mai putine calorii.

 

Dar in ceea ce priveşte beneficiile reale de sănătate? Ei bine, există o listă intreaga de beneficii:

 

Întâi de toate, ca toate alimentele bogate in vitamina C, Noni are un impact vizibil în îmbunătăţirea funcţiei hepatice şi protejarea ficatului de la daune. De asemenea, ajută organismul sa creeze mai multe celule T şi este un rapel bun pentru sistem imunitar. Există dovezi anecdotice de la Linus Pauling că dozele mari de vitamina C pot  acţiona, de asemenea, si in prevenirea viruşilor.

 

Compuşii antioxidanţi din sucul de noni sunt aceiaşi cu cei care ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare la şoarecii şi şobolanii de laborator.  Acestia intra, de asemenea, în categoria substantelor  care ajuta la eliminarea radicalilor liberi, unul dintre lucrurile care promovează îmbătrânirea în corpul uman.

 

Pentru ca sucul de Noni are si antioxidanţi şi o cantitate decentă de fructoză, are aceleaşi beneficii de inviorare  pe care le are o mulţime de "băuturi energizante" de pe piaţă. (Fructoza este cel mai uşor de absorbit zahăr ; obtinerea de fructoză şi anti-oxidanti în acelaşi timp ajută la imbunatirea si accelerarea procesului de absorbţie). Legat de acest lucru, se pare ca sucul de Noni (ca si o mulţime de alte sucuri de fructe), declanseaza eliberarea serotoninei in creier, ceea ce duce la o eliberare a starii de spirit.

 

În final, beneficiile sucului de Noni sunt substanţiale, şi este un supliment bun. Este valoros si important pentru dieta, dar nu este o scuză pentru a evita medicul, şi nici nu este ceva ce ar trebui să se consume in exces. Nu este secretul tinereţii veşnice, este doar un supliment alimentar bun, şi având în vedere beneficiile sale, este suficient.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Noni Lichid 178.46 Ron
Noni Organic Sirop 198.50 Ron