Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Beneficiile Coenzimei Q10 pentru tineri si adolescenti


 

Coenzima Q10 este un antioxidant care este produs în fiecare celulă a corpului, și este necesară pentru buna funcționare a celulelor. Celulele din organism vor folosi CoQ10 pentru a transforma aerul pe care îl respiram in energie. CoQ10 se gaseste in concentratii foarte mari in mitocondrii, care sunt, de asemenea, cunoscute ca centrul de putere al celulelor, și sunt responsabile pentru luarea de substanțe nutritive și oxigen și descompunerea lor pentru a produce o molecula de combustibil cunoscut sub numele de ATP, de care muschii au nevoie pentru a functiona. CoQ10 joacă un rol important în procesul producerii de ATP. De asemenea, ajută la protejarea membranei mitocondriillor de daunele produse de radicali liberi. Celulele sistemului imunitar se divid mai repede, și se afla întotdeauna în nevoie de reparații și întreținere continuă. Coenzima Q10 ajuta la furnizarea de energie pentru aceste funcții și compensează deficitul imunitar cauzat de imbatranire si boala.

 

Ce surse alimentare conțin Coenzima Q10?

 

Unele surse alimentare care contin CoQ10 sunt carnea, peștele, produsele lactate, uleiul de soia, uleiul de canola, nucile, fructele cum ar fi căpșunile, și legume precum spanacul, conopida si broccoli. Chiar dacă alimentele nu au o mare cantitate de CoQ10, un sistem imunitar sanatos si o dieta sanatoasa vor asigura că organismul nu are un deficit de CoQ10.

 

Co Q10 sub forma de capsule este unul dintre cele mai utilizate suplimente alimentare din lume. Unul dintre motivele pentru care o mulțime de oameni utilizeaza suplimente de Co Q10 este datorita mutitudinii de utilizări și de aspecte pozitive ale acestui nutrient. În plus, este foarte eficient pentru aproape toata lumea, inclusiv pentru tineri și copii. Mai jos sunt descrise câteva beneficii suplimentare pe care Co Q10 le poate avea la tineri:

 

• Energie: Energia este foarte importantă în viata unei persoane tinere.Pentru copii și tineri este foarte important sa mențina contactul cu lumea exterioara in fiecare zi, si pentru acest lucru este nevoie de o energie ampla, pentru a reusi sa-si descopere și sa-si creeeze corpul și mintea. Coenzima Q10 este un ingredient obișnuit descoperit în fiecare dintre celulele noastre. Este important în generarea de energie în corpul nostru. Intervale mai mari de Co Q10 sugerează ca persoana respectiva are, de asemenea, un nivel de putere si energie mai mare.

 

 

• Prevenire: Coenzima Q10 este, de asemenea, foarte eficienta pentru tineri, deoarece previne cele mai multe dintre bolile și problemele care pot apărea eventual mai târziu în viață. Suplimentarea cu Coenzima Q10 nu ajută numai la mentinerea organismului in forma maxima, ci ajută de asemenea la prevenirea  de boli si tulburari mai târziu în viață. Suplimentele de Co Q10 fac acest lucru prin consolidarea sistemului imunitar și îmbunătățirea capacității de ardere a grasimilor din organism.

 

• Imbunătățirea simturilor: Studiile de cercetare arătat că suplimentarea cu Co Q10 poate fi destul de eficienta pentru cele mai multe dintre simțuri. Acesta enzima poate ajuta la îmbunătățirea vederii in general, crește auzul și stopeaza problemele urechii, cum ar fi tinitus sau zgomote in urechi. Poate îmbunătăți, de asemenea, vindecarea bolilor gingivale. În plus, este foarte eficienta în dezvoltarea generală a tuturor acestor simțuri pe masura ce o persoana tanara crește și se dezvoltă.

 

• Concentrarea: este o componentă foarte importantă în viață oricarei persoane tinere. Este vitala, nu numai în eforturi academice, ci, de asemenea si in activitatile zilnice. Studiile  arătat ca suplimentarea cu Co Q10 ajută la imbunatirea starii psihologice și puterii de concentrare. Aceste suplimente nutritive nu ajuta doar la  îmbunătățirea funcțiilor creierului, ci poate ajuta, de asemenea, la impiedicarea dezvoltarii de boli cerebrale si probleme mai tarziu in viata.

 

•Sanatatea pielii: Pentru toata lumea, dar mai ales pentru tineri, aspectul tenului este un detaliu esențial al vieții lor sociabile. Mare parte din timpul lor si-l petrec socializand cu prietenii. CoenzimaQ10 ajuta prin creșterea starii generale de sanatate a pielii. Prin suplimentarea cu Coenzima Q10, porii devin diminuati, iar pielea devine sănătoasă și echilibrată.

 

Deoarece Coenzima Q10 are un rol în producerea de adenozin trifosfat, o molecula care furnizează energie pentru celule, completarea dietei cu cu Coenzima Q10 face organismul sa devina mai activ. De asemenea, funcționează ca un antioxidant in organism, cu potential de reducere a daunelor cauzate de radicalii liberi care provin de la expunerea la soare, poluare și fumat.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Coenzima Q10 sublingual with lemon flavor 78.76 Ron
Coenzime Q10 83.49 Ron
Mega Coenzima Q10 Plus 173.25 Ron
Super Coenzima Q10 Plus 173.86 Ron