Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Aquarion CaliVita - Cel mai bun filtru apa potabila.


Aquarion CaliVita – izvorul de viata lunga si sanatoasa, practic cel mai bun filtru de apa potabila.

Cu totii am auzit de sloganul: ”apa inseamna viata”. Daca vreti sa stiti cat de mare este acest adevar, cercetati universul... Da, planeta noastra este singura cu apa... si are 71% din suprafata ei apa. Cu toate acestea, doar 0,1% este potabila. Sa fi fost asa si inainte de industrializare ? Probabil ca nu...

Noi oamenii apreciem greu valorile existentei noastre: apa, profilaxia... De aceea trebuie sa revenim mereu la aceste teme, pana invatam fiecare sa le pretuim cu adevarat.

Corpul unui adult contine cca. 70% apa. Ea trebuie sustinuta cu minim 2 litri de apa pe zi. Ce s-ar intampla daca nu am bea aceasta cantitate? O zi, doua fara apa fac sa apara: oboseala, vertijul – primele simptome ale agoniei. Iar daca apa nu e de calitate, se vor instala imbatranirea prematura a organismului si boala.

Magia apei in nasterea si mentinerea vietii, au determinat marii cercetatori ai lumii sa-i acorde importanta cuvenita. Luand mai multe probe de pe suprafata Terei, ei au gasit o apa miraculoasa – unde oamenii care o consumau traiau mai mult si erau mai sanatosi – o apa cu un pH ≥ 8 (alcalin), cu un ORP (Potential de Oxido-Reducere) negativ, care intretinea viata. Au numit-o ”apa vie”. si o apa cu un pH < 7 (acid), cu un ORP pozitiv (cu proprietati de imbatranire a celulelor), care omoara virusi si bacterii, care nu intretine viata. Au numit-o ”apa moarta”. S-au scris multe pe aceasta tema, chiar si povesti fascinante. Dar, cea mai mare realizare a lor a fost cand, printr-un procedeu tehnic cu ajutorul aparatului Aquarion, au reusit sa aduca cele doua tipuri de apa in casele noastre.

Aparatul Aquarion este dotat cu un filtru mecanic, pentru retinerea impuritatilor mari si cu un filtru superior (Biostone), care retine impuritati de 0,01µ. Racordat simplu si rapid la orice robinet si la o priza de 220V, aparatul ofera simultan cele doua tipuri de apa: apa dorita, care curge pe furtunul principal si apa ”reziduala”, care curge pe un furtun suplimentar. Prin selectare se pot obtine: 4 tipuri de apa alcalina, 4 tipuri de apa acida si, daca avem nevoie, apa purificata. Selectiile se fac in functie de ce ne dorim: sa bem apa, sa facem ceai, cafea, sa gatim, etc. sau sa ne spalam si dezinfectam vasele, corpul, mainile, fata, etc. Pe langa a fi sanatosi si a avea o curatenie impecabila, trebuie sa aratam si bine, nu? Mai ales daca ne spalam apoi, pentru intinerire, cu apa alcalina... Va fi un rasfat!

La Centrul Medical Sanatatea am masurat mai multe tipuri de bauturi si am avut surpriza sa constatam urmatoarele:

apa de la robinet, are pH = 8,14 si ORP = +481;

apa de la robinet filtrata, pH = 8,07 si ORP = +321;

apa imbuteliata plata (de la o sursa cunoscuta si apreciata), pH = 7,73 si ORP = +334;

apa imbuteliata minerala (de la o sursa cunoscuta si apreciata), pH = 6,81 si ORP = +202;

suc imbuteliat, pH = 2,92 si ORP = +202;

suc proaspat de portocale, pH = 4,15 si ORP = –26.

Concluzia? Investim in boala si in imbatranire.

Am racordat la retea aparatul Aquarion si... o surpriza si mai mare: apa (care era initial cu pH = 8,14 si ORP = +481) avea acum pH = 10,88 si ORP =  –304.

Ce inseamna asta? Ca avem la indemana cel mai ieftin si puternic antioxidant.

Si tu poti sa ai elixirul tineretii tale!... Vrei un Aquarion? Nimic mai simplu! Poti sa-l comanzi si sa beneficiezi de el CHIAR ACUM. Nu trebuie sa fii bogat pentru ati achizitiona aparatul Aquarion. Se poate si in 6 – 9 rate prin Card Avantaj la Credit Europe Bank, fara dobanzi. Vei suporta decat pretul real: PRETUL SANATATII TALE.

                                   AI GRIJA DE SANATATEA TA CHIAR DACA TE SIMTI SANATOS!

                                                            Ing. FLORIAN FRUNZA GPM

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Aquarion 6250.00 Ron