Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Apa purificata


 

Consumul de apă purificata de înaltă calitate este la fel de important pentru starea generala de sanatate si starea de bine ca o dieta corespunzatoare. Mentinerea hidratarii imbunatateste functionalitatea in aproape fiecare sistem unic al corpului. Realizarea unei hidratari optime cu o apă purificată in comparatie cu apa de la robinet cu un continut chimic discutabil este chiar mai benefica. Acest lucru se datorează faptului că organismul nu trebuie să se confrunte cu impurități suplimentare, produse chimice, toxine sau impurități. In acest fel poate pur și simplu și eficient sa curețe deșeurile din fiecare celula a corpului, îmbunătățind modul în care aratam si ne simtim in cel mai scurt timp.

 

Cei mai mulți oameni folosesc încă ca sursa de apa potabilă și apa de gatit robinetul din gospodăria lor. Deoarece apa provine din râurile locale, lacuri și unele surse subterane,  înainte de a fi consumata trece printr-o instalație de tratare a apei. Din mai multe motive, aceast filtrare municipala nu curata complet apa de la robinet de diferiți poluanți sau chiar boli care pot continua să fie prezente în apa tratată finita. Se estimează că cincizeci la sută din populație folosește apa, care provine, in mare parte, din apele reziduale tratate.Sistemul de tratare a apei reziduale  nu reuseste sa elimine multe substanțe toxice. Acestea reprezinta o parte din motivele pentru care mulți oameni au renunțat la apă potabilă de la robiner, deoarece fie au un miros neplacut sau un gust necorespunzator.

 

Apa purificata, lipsita de preocupările de mai sus, nu numai că are un gust foarte bun, insa, de asemenea, ne ajută să ne menținem o sănătate optimă. Calitatea și performanța tesuturilor, precum și capacitatea lor de a rezista la boli și prejudicii, sunt direct legate de calitatea și de cantitatea de apa pe care o bem.

 

Beneficiile apei pure

 

Apa pura este vitala pentru fiecare celula si organ din corpul uman, mentinandu-ne hidratati, sănătosi și în formă.

 

Sa enumeram cateva din beneficiile oferite de apa pura:

 

• Reduce expunerea la toxine chimice și fizice

 

Apa purificată reduce expunerea accidentală la toxine, deoarece este supusa mai multor procese care pot face apa buna de baut, fara riscuri. Apa trece printr-o tehnologie care poate filtra substantele nocive, devenind purificata.

 

• Ajuta la eliminarea depunerilor periculoase de minerale

 

Cercetările arată că apa purificată poate ajuta la eliminarea depozitelor minerale care se pot construi in celule și articulații, și reduce posibilitatea de calculi biliari durerosi. Aceasta scade, de asemenea, sarcina de stres pe rinichi și poate spori foarte mult eficienta nutrientilor.

 

• Elimina gustul neplacut al apei

 

Apa care vine de la o pompa obisnuita de apă are de obicei un gust ruginit, neplacut. Atunci cand apa este purificata, curata,  aceasta oferă un gust curat, deoarece nu contine alte elemente si rezidurii care sa ii altereze gustul si calitatea.

 

Opinia medicala la nivel international recunoaște că o aprovizionare regulată cu apă filtrată profesional - fără impurități potențial dăunătoare, cum ar fi compuși chimici  hormoni, metale grele, virusuri si bacterii - poate avea un impact mult mai pozitiv asupra sănătății noastre.

 

Oamenii care au ( sau au avut ) un sistem imunitar epuizat din motive de sănătate sau de tratament și medicație, au sa consume o apă pura, lipsita de acele toxine care contribuie la aceasta epuizare.

 

Apa purificată și bolile

 

Apă potabilă devine de cele mai multe ori poluata cu tot felul de agenti patogeni, cum ar fi bacterii, viruși și alți paraziți. Apa care provoaca boli severe, cum ar fi icter, febră tifoidă, holeră și dizenterie afectează un număr tot mare de populații umane în fiecare zi. Deși țările dezvoltate au sisteme de purificare a apei mai bune, contaminarea apei potabile este încă o problemă. Deoarece este una dintre cele mai grave probleme de pe tot globul, eradicarea poluarii apei ar trebui să fie o prioritate.

 

Contaminarea cu plumb în apa de băut este unul dintre poluarile cel mai frecvent întâlnite astăzi. Urmele de plumb în apa de băut pot provoca dureri articulare, anomalii vizuale, probleme gastro-intestinale și defecte natale la copilul nou - născut. Chiar și după fierbere, urmele de plumb vor rămâne aceleași. De asemenea, clorul și arsenicul pot provoca boli grave ființelor umane. În afară de aceste metale daunatoare, chisturile patogene afecteaza si ele corpul ca un parazit extern. Acestea pot supraviețui în apa clocotită și contamineaza intestinul uman afectând sistemul gastro-intestinal.

 

Apa purificata, prin definitia si calitatea sa, ne poate scuti de toate aceste probleme de sanatate, si contribuie la o buna hidratare, lipsita de riscuri.

Recomandarile noastre

Produse naturale recomandate

Aquarion 6250.00 Ron