Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Plante medicale si nutrienti folositi in produsele Calivita

Pentru un studiu amanuntit asupra plantelor medicale folosite in compozitia produselor Calivita va punem la dispozitie un catalog cu nutrienti si plante medicale pe care le regasiti in compozitia produselor noastre . In zille de astazi, medicina moderna se indreapta catre solutiile de tratament naturist, deoarece acestea sunt calea mai blanda, fara efecte secundare negative si aproape singura solutie de a completa carentele in organism datorate unei alimentatii deficitare, bazata pe alimente semi-procesate sau procesate (conservate, congelate, refrigerate, deshidratate etc)


Zinc

Are un rol important in timpul sarcinii, in timpul alaptarii, in producerea spermei

Zingiber officinale (Ghimbir)

Ghimbirul este un condiment și o planta medicinala cu o arie bogata în beneficii. Este o plantă foarte populare ca un condiment și materiale medicinale. Are un gust picant datorita compusului dominant numit zingeron, pe care o mulțime de oameni il utilizați ca o băutură pentru a &ici

Zmeura

Zmeura nu a fost evaluată de către FDA pentru siguranța, eficiența, sau puritate. Toate riscurile și / sau avantajele potențiale ale consumului de zmeură nu sunt cunoscute. În plus, nu există standarde reglementate de producție pentru acești compuși.