Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Plante medicale si nutrienti folositi in produsele Calivita

Pentru un studiu amanuntit asupra plantelor medicale folosite in compozitia produselor Calivita va punem la dispozitie un catalog cu nutrienti si plante medicale pe care le regasiti in compozitia produselor noastre . In zille de astazi, medicina moderna se indreapta catre solutiile de tratament naturist, deoarece acestea sunt calea mai blanda, fara efecte secundare negative si aproape singura solutie de a completa carentele in organism datorate unei alimentatii deficitare, bazata pe alimente semi-procesate sau procesate (conservate, congelate, refrigerate, deshidratate etc)


Tirozina

Tirozina este utilizata în suplimente de proteine ​​pentru a trata o tulburare mostenita numită fenilcetonurie (PKU). Oamenii care au această problemă nu pot procesa fenilalanina în mod corespunzător, astfel încât ca urmare, acestia nu pot face tirozina.

Turmalina

Turmalina este o piatră semi- prețioasă, care poate avea unele proprietăți benefice pentru sănătate atunci când este utilizata ca substanță minerală sau în bijuterii. Turmalina este o sursă constantă de energie datorită prezenței ionilor negativi și pozitivi. Este o sur