Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Plante medicale si nutrienti folositi in produsele Calivita

Pentru un studiu amanuntit asupra plantelor medicale folosite in compozitia produselor Calivita va punem la dispozitie un catalog cu nutrienti si plante medicale pe care le regasiti in compozitia produselor noastre . In zille de astazi, medicina moderna se indreapta catre solutiile de tratament naturist, deoarece acestea sunt calea mai blanda, fara efecte secundare negative si aproape singura solutie de a completa carentele in organism datorate unei alimentatii deficitare, bazata pe alimente semi-procesate sau procesate (conservate, congelate, refrigerate, deshidratate etc)


Paenoiae rubrae (bujor rosu)

Paenoiae rubrae este utilizata pentru guta, osteoartrita, febră  boli ale tractului respiratorși tuse. Femeile folosesc bujor pentru crampe menstruale, sindromul ovarului polichistic, sindromul premenstrual ( PMS ), și pentru a începe menstruația sau de a provoca un avort. De aseme

Pantenol

Este forma de alcool a acidului pantotenic, mai familiar ca vitamina B5. Într -o celulă vie, pantenolul este transformat în acid pantotenic, care apoi devine o parte importantă a compusului " coenzima A ", care este importanta în metabolismul celular.

Platicodon grandiflorum

Denumirea stiintifica: Platycodon grandiflorus; Familia: Campanulaceae. Denumirea comuna: Clopotelul chinezesc sau floarea balon.

Potasiu

Fiind foarte raspandit in natura, asigura elimnarea rezidurilor organice si o gandire clara prin alimentarea creierului cu oxigen.

Primula Veris / Primula officinalis (Ciubotica-cucului / Primula)

Botanistii moderni încă folosesc aceasta planta in compozitia unor produse de infrumusetare, precum lotiunile de curatare, creme anti-celulita, etc. Se spune ca ar fi utila si în tratarea acneei si s altor imperfectiuni ale pielii. Proprietatile sale unice de curățare îndepă

Propilparaben

Parabenii sunt conservantii printre cei mai frecvent utilizati în produsele cosmetice. Chimic, parabenii sunt esteri ai acidului p - hidroxibenzoic. Parabenii cel mai frecvent folositi în produsele cosmetice sunt metilparaben, propilparaben  și butilparaben.