Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Ginkgo biloba

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Ginkgo biloba

Ginkgo biloba este un arbore destul de des cultivat în țări precum China, Franța, Japonia, Coreea. Este un adevărat miracol că a supraviețuit până acum, ținând cont că aparține unei lumi dispărute și că este urmașul unei plante care a existat acum 270 milioane de ani. Este capabil să supraviețuiască până la 1000 de ani și poate atinge înălțimi de circa 120 de metri.

În ultimii ani au fost publicate peste 150 de studii care privesc utilizarea în diverse boli a plantei Ginkgo biloba. Anual această plantă salvează nenumărate vieți prin calitățile sale terapeutice în afecțiunile cardiovasculare.

Atât chinezii, cât și asiaticii au descoperit puterea curativă și efectele benefice ale acestei plante în urmă cu 5000 de ani. Medicina contemporană recunoaște și ea efectele curative ale frunzelor acestei plante, iar în zilele noastre medicamentele naturiste bazate pe extract de frunze de Ginkgo biloba sunt foarte utilizate.

Toate părțile arborelui (frunzele, fructele, scoarța) au efecte benefice, însă cele mai studiate și utilizate sunt frunzele de ginkgo biloba. Aceste frunze conțin antioxidanți care reduc daunele produse de radicalii liberi, compusi daunatori ai organismului uman (radicalii liberi distrug membrana celulelor, contribuie la imbatranirea prematura).

Beneficiile aduse de această plantă sunt nenumărate. În primul rând ea este utilizată în îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare. Este folosită în cazul vârstnicilor, tinerilor și persoanelor ce suferă diferite boli mintale, pierdere memorie, probleme de circulatie sanguina, extremitati ale membrelor reci etc.

Beneficiile plantei Ginkgo Biloba:

- Imbunătățirea circulației sângelui, fapt pentru care produsele pe bază de substanțe extrase din această plantă se administrează persoanelor cu extremități reci.

- Calmează durerile provocate de crampe musculare.

- Contribuie eficient in protectia vaselor de sange,evitănd apariția de varice.

- Previne accidentelele cerebrale și atacul cardiovascular.

- Unele studii arata ca poate chiar reduce riscul cancerului la sân la femei si poate fi folosita si in tratarea impotentei la barbati

Preparatele pe bază de Ginkgo biloba imbunatatesc memoria, circulatia sangelului, reduc senzațiile de înțepături si amorțeli ale membreleor, ajuta la mentinerea colesterolului in limite normale, îmbunătățesc tonusul muscular și prelungesc durata vieții încetinind procesele de îmbătrânire.
Afecțiunile prezentate mai sus sunt doar câteva din lungul șir de boli care sunt tratate cu produse ce conțin extract de frunze de Ginkgo biloba. Aceste produse sunt recomandate tuturor persoanelor, cu excepția femeilor însărcinate.

Așadar, efectele terapeutice ale acestei plante acum sunt recunoscute în toată lumea, iar recomandarea noastra este sa utilizati cu incredere suplimentele alimentare cu Ginkgo Biloba fabricate de compania CaliVita.

Toate produsele CaliVita sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania si F.D.A SUA.

In continuare va prezentam cateva produse CaliVita care contin in compozitie aceasta minunata planta, si cate mg/tableta:

- Protect 4 Life - contine 50 mg/tableta; flacon de 90 tablete; pret tableta 0,42 lei; pret flacon 37,4 lei

- Ginkgo Xc - contine 90 mg/tableta; flacon de 100 tablete; pret tableta 0,57 lei; pret flacon 57,2 lei

- Mega Protect 4 Life - contine 10 mg/tableta; flacon de 90 tablete; pret tableta 1,19 lei; pret flacon 106,7 lei

- Senior Formula - contine 10 mg/tableta; flacon de 90 tablete; pret tableta 0,7 lei; pret flacon 62,7 lei