Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Apa alcalina

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Apa alcalina

Apa face toată viaţa posibila, inclusiv cea a unei fiinţe umane. In timp şi din nou, oamenii de ştiinţă descoperă fapte noi si uimitoare despre apă. Când ne nastem, mai mult de 70% din corp este format din apă. Pe masura ce inaintam in varsta această cantitate treptat devine mai mica. Consumand o apa potabila corespuzatoare inaintam catre promovarea sanatatii si longevitatii.

Ce este apa alcalina?

Apa este alcatuita din molecule de apă, H20. Atunci când aceste molecule de apă sunt împărţite prin ionizare, se formeaza ioni de hidrogen, H +, şi ioni de hidroxil, OH-.

Adesea există mai multi ioni H + prezenţi în apă decât ioni OH-. Aceasta apa se numeste apa acida. Dacă există mai multi ioni OH- prezenţi în apă, o numim apa alcalina. Gradul de aciditate a apei este determinat de valoarea pH-ului. Apa cu un pH mai mic de 7 este apa acida. Apa cu un pH mai mare de 7 este apa alcalina.

Apa potabilă alcalină imbunatateste sanatatea, deoarece:

1) Apa alcalină este un anti-oxidant extrem. Are un potenţial de reducere a oxidarii de aproximativ-500mV. Acest lucru înseamnă că apa potabilă alcalina are un efect activ asupra neutralizarii radicalilor liberi din organism.

2) Apa potabilă alcalina stimuleaza organismul sa produca bicarbonat. Bicarbonaţii formeaza principalele tampoane alcaline in organism, care menţin echilibrul acido-bazic al organismului. O lipsa de bicarbonat duce la acidificarea organismului. Un mediu alcalin, bazic in organismul nostru este defavorabil dezvoltarilor celulelor canceroase, stiinduse faptul ca acestea apar si se dezvolta in organismele cu aciditatea crescuta.

Pentru a obţine o apă alcalină, aceasta trebuie să aibă un surplus de ioni OH-. Pentru un efect maxim asupra sănătăţii, acest excedent de ioni OH- trebuie să fie astfel încât sa se atinga un pH al apei de aproximativ 9.

Echilibrul acido-alcalin

O sănătate corespunzătoare începe cu un echilibrul acido-alcalin corect în organism. Nivelul pH-ului din lichidele noastre interne ne afecteaza fiecare celula din corp. Un dezechilibu extins de acid de orice fel duce la complicaţii de sănătate.

Organismul regleaza temperatura într-un mod rigid, astfel încât să păstreze un interval al pH-ului foarte îngust - în special în sânge. Nivelul pH-ului din sânge poate deternima si pH-ul tesuturilor, sistemelor şi organelor. Aciditatea cronica poate întrerupe toate activităţile şi funcţiile celulare - interferează cu viaţa însăşi.

În cazul în care pH-ul corpului iese de sub echilibru (prea acid), putem experimenta un nivel redus de energie, exces in greutate, oboseală, o proasta digestie, dureri articulare şi chiar tulburări mai grave.

Ciclul de aciditate începe în primul rând ca urmare a trei factori:


1. Ingestia acizilor. Consumul de prea multe alimente acidifiante cum ar fi preparatele din zahăr, carne, produsele lactate, cafeaua, alcoolul, etc. Acesti acizi pot suprasolicita capacitatea organismului de a le neutraliza.

2. Crearea de acizi. Agenţii patogeni şi alte microforme creaza aciditate în organism. Deoarece corpul devine mai acid, bacteriile rele şi alte microformate prolifera în organism. Deoarece aceste organisme sunt vii, ele mananca şi dar creaza toxine. Aceste toxine sunt adesea foarte acidifiante.

3. Eliminarea improprie a acizilor. Nu toti acizii sunt la fel, unii sunt slabi, iar altii sunt puternici. Acizi slabi cum ar fi acidul citric sunt mult mai uşor de neutralizat decat acizii puternici, cum ar fi acidul uric. Organismul foloseste multe sisteme, în scopul de a absorbi acizii, inclusiv respiratia, rezervele minerale şi grăsimile. Când aceste sisteme ale organismului sunt compromise, apare excesul de acizi.

Procesul de restabilire a echilibrului acido-alcalin incepe cu o dieta si o nutritie adecvata. Aceasta include consumarea alimentelelor de alcalinizare (legume, fructe cu continut scăzut de zahăr, etc), o buna hidratare (consumul de apa alcalina, care este ionica şi structurată), şi suplimentarea corespunzătoare.

Apa este esenta vietii

Funcţionarea planetei noastre depinde de rezervoarele sale masive de apă şi de sistemul său complex de dispensare atmosferica. În oceanele, marile si raurile noastre, apa predomină şi abundă. Fără apă, viaţa aşa cum o ştim, ar fi imposibila. Chiar dacă viaţa ar fi fost posibilă fără apă, frumuseţea sa ar fi pierduta în absenţa apei. Peisaje plictisitoare, sterpe, stancoase si lipsite de vegetaţie ar fi răspândite pretutindeni. Norii de culoare trandafirie şi multicolori în răsărituri şi apusuri de soare ar fi inexistenti.

Apa este o necesitate majoră a tuturor formelor de viaţă. Din fericire pentru noi, în cele mai multe locuri de pe Pământ, apa este abundenta. Apă exista în toate alimentele pe care le mâncam. Chiar şi alimentele uscate cum ar fi nucile şi seminţele au un conţinut de apă. Fructele contin o cantitate mare de apa pura, care este ideala pentru funcţionarea umană.

Proprietatile benefice ale apei

• Transporta nutrientii catre toate celulele din organism
• Elimina toxinele din organism prin traspiratie si eliminare
• Este esentiala pentru functionarea sistemelor glandulare
• Este indispensabila pentru majoritatea proceselor fiziologice.
• Protejeaza si ajuta la functionarea organelor

Desi apa se gaseste din abundenta in natura, nu orice sursa de apa este si potabila. Ne-am intrebat vreodata daca apa pe care o consumam in mod regulat este sanatoasa pentru organism? Raspunsul este de obicei, nu, in ambele cazuri. De obicei contine bacterii, virusi, rugina, nisip si este contaminata cu pesticide sau metale grele.

Aparatul Aquarion este un dispozitiv prevazut cu un filtru cu osmoza inversa pentru purificarea apei care descompune apa de la robinet in apa acida sau alcalina. Poate produce o apa ionizata, sterila si bogata in oxigen, fara metale grele si alte substante daunatoare.

Dispozitivul Aquarion Calivita este un generator de apa vie, o sursa de apa complexa si unica. Purifica, ionizeaza si oxigeneaza apa de la chiuveta. Cu acest aparat ne putem bucura de beneficiile numoare atat ale apei alcaline cat si de cele ale apei acide.

Apa alcalina este un bun antioxidant cu efecte anti-imbatranire, activeaza si intareste sistemul imunitar, detoxifiaza organismul, curata vasele de sange si este un energizant pentru intreg organismul, iar apa acida,folosita numai extern, are efecte antifungice si reprezinta un bun tratament pentru micoze vaginale, rani si pentru probleme ale pielii si alergii.