Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Mod de administrare Ocean 21 Calivita

Atentionare,

 

- Ocean 21, fiind un suc natural, exclusiv vegetal, dupa desigilare se pastreaza la frigider.

 

- De preferat atunci cand administram sucul Ocean 21, sa folosim linguri din plastic sau de lemn deoarece in contact cu metalele, isi pierde din proprietati.

 

- Pentru ca sa fie absorbit (asimilat) mai usor de organism se tine putin in gura, apoi se inghite.

 

Mod de administrare preventiv pentru intarirea sistemului imunitar la adulti si varstnici: 1-0-0 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, pana la terminarea flaconului, repetandu-se dupa 6 luni de pauza

 

Mod de administrare preventiv la copii cu varste intre 1-14 ani pentru o crestere armonioasa si intarirea sistemului imunitar: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa. Preparatul se administreaza pana la terminarea flaconului, iar repetarea se va face dupa 6 luni de pauza.

 

Mod de administrare pentru copii cu imunitate scazuta 1-5 ani: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat  minum 3-6 lini.

 

Mod de administrare pentru copii cu imunitate scazuta 5-14 ani: 1-1-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat minim 3-6 luni.

 

Mod de administrare pentru imbunatatirea digestiei : 1-1-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat pana la terminarea flaconului.

 

Mod de administrare pentru anemie: 1-1-0 linguri de sirop inainte de masa cu 30 de minute, administrat pana la terminarea flaconului.

 

Mod de administrare ca adjuvant in caz de infectii: 2-0-2 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat inaintede masa.

 

Mod de administrare ca adjuvant pentru scaderea colesterolului: 1-1-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat 3-6 luni.

 

Mod de administrare ca adjuvant in reglarea tensiunii arteriale: 1-1-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat 3-6 luni.

 

In caz de administre pentru probleme mai complexe sau mai grave, va rugam sa luati legatura de preferat cu medicul nostru consultant deoarece cunoste foarte bine compozitia si efectele produsului naturist Ocean 21

Produs NaturistPret Compozitie
Ocean 21 198.50 Ron Lichid 946 ml Detalii Produs
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.