Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Mod de administrare Noni Lichid Calivita

 

Atentionare,

 

 • Noni sirop dupa desigilare se pastreaza in frigider, iar administrarea acestuia se face cu linguri de plastic sau de lemen deoarece in contact cu metalele, oxideaza, pierzandu-si din proprietati.
 •  
 • Pentru exercitarea efectelor benefice maxime se recomanda administrarea produsului timp de minim 6 luni.
 •  
 • Inainte de folosire, flaconul de Noni cu sirop se agita.  
 •  
 • Nu se asociaza cu tutun, cafea, alcool.
 •  
 • Pentru a fi absorbit (asimilat) mai usor de organism se tine putin in gura, apoi se inghite.
 •  
 • Problemele de sanatate de la nivelul gatului pot fi rezolvate mai usor daca, inainte de a inghiti, facem 2-3 minute gargara.

 

 

Mod de administrare preventiv pentru intarirea sistemului imunitar la adulti si varstnici: 1-0-0 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, pana la terminarea flaconului, repetandu-se dupa 6 luni de pauza

 

Mod de administrare preventiv la copii cu varste intre 1-14 ani pentru o crestere armonioasa si intarirea sistemului imunitar: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa. Preparatul se administreaza pana la terminarea flaconului, iar repetarea se va face dupa 6 luni de pauza.

 

Mod de administrare pentru copii cu imunitate scazuta 1-5 ani: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat  minum 3-6 lini.

 

Mod de administrare pentru copii cu imunitate scazuta 5-14 ani: 1-1-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat minim 3-6 luni.

 

Mod de administrare pentru persoane care sufera de alergii periodic: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat 6 luni.

 

Mod de administrare in anorexie (lipsa poftei de mancare): 1-0-1 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, 1 flacon.

 

Mod de administrare pentru antiseptic intestinal, antiparazitar: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, 1 flacon.

 

Mod de administrare in caz de diaree, enterita, enterocolita: 1-0-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, pana cand problemele dispar.

 

Mod de administrare in caz de eczeme: 1-0-1 de linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, administrat minim 3 luni.

 

Mod de administrare in caz de infectii: 2-1-2 linguri de sirop cu 30 de minute inainte de masa, 1 flacon.

 

Mod de administrare pentru dezvoltarea capacitatilor intelectuale (inclusiv pentru copii cu retard mintal): 1-0-1 linguri de sirop cu 30 minute inainte de masa, administrat 3-6 luni.

 

In caz de administre pentru probleme gen: cancer, scleroza in placi, zona zoster, psoriazis, leucemie, va rugam sa va adresati medicului nostru pentru o formula de tratament complexa.

Produs NaturistPret Compozitie
Noni Lichid 178.46 Ron 946 ml Detalii Produs
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.