Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Mod de administrare Coenzime Q10 Calivita

Coenzima Q10 este un produs 100% natural, avand garantia calitatii CaliVita.

 

Pana in prezent nu se cunosc efecte secundare ale acestui preparat, insa, recomandam ca administrarea acestuia de catre gravide si mame care alapteaza sa fie sub supravegherea medicului curant.

 

Flaconul de Coenzima Q10 se pastreaza cu capacul inchis, ferit de lumina sau caldura. CoQ10 la o temperatura mai mare sau egala cu 35 de grade isi pierde calitatile si se depreciaza.

 

Efectul consumului de CoQ10 incepe sa se manifeste doar dupa o perioada de timp de cateva saptamani. Exceptie fac cazurile in care deficitul de CoQ10 este sever, in acest caz efectul terapeutic putand aparea chiar in primele zile de tratament. In aceste cazuri se recomanda administrarea zilnica permanenta a unei doze de intretinere de 10-30 mg pentru a preveni instalarea simptomatologiei induse de carenta acestei substante.

 

Mod de administrare preventiv pentru persoanele trecute de varsta de 30 de ani: ca supliment alimentar 1 tableta pe zi, inainte de masa cu 30 de minute

 

Mod de administrare in caz de angina pectorala: 1-0-1 inainte de masa cu 30 de minute, administrat minim 2 flacoane. Are rolul de a creste rezistenta muschiului inimii.

 

Mod de administrare pentru intarzierea proceselor de imbatranire: 1-0-0, inainte de masa cu 30 de minute, avand un rol important mai ales in prevenirea afectiunilor specifice inimii.

 

Mod de administrare in cardiopatie ischemica : 1-1-0, dupa masa, doua cure a cate un flacon apoi pauza, creste rezistenta muschiului inimii printr-o oxigenare adecvata a celulelor tesuturilor.

 

Mod de administrare pentru tratarea hemoragiilor gingivale : 1-1-0 administrat dupa masa, pentru o perioada de 2 luni continuu. Realizeaza oxigenarea tesuturilor gingivale si regenerarea lor.

 

Mod de administrare pentru combaterea hipertensiunii arteriale: 1-1-0 administrat pana la terminarea flaconului, apoi pauza 15 zile dupa care se repeta. Realizeaza o buna oxigenare, fluidizare a sangelui arterial central si periferic, prevenind astfel puseele hipertensive.

 

Mod de administrare, tratament natural pentru prevenirea recurentelor Infarctului miocardic : 1-1-0 dupa masa, reprezinta o nutritie excelenta pentru tonusul coronarelor si miocardului.

 

Mod de administrare, tratament natural pentru insuficienta cardiaca: 1-1-0 administrat dupa masa pentru o perioada minima de 3 luni. Ofera sprijin  functionarii corecte a miocardului si, totodata benefic, in contractiile fiziologice ale inimii).

 

Mod de administrare in cazul palpitatiilor inimii (bataile de inima neregulate): 1-1-0 administrat dupa masa pe o perioada de 3 luni. Faciliteaza oxigenarea cardiaca prevenind palpitatiile persoanelor cardiovasculare.

 

Va rugam sa va adresati medicului pentru o formula de tratament  in cazul unor boli mai complexe.

Produs NaturistPret Compozitie
Coenzime Q10 83.49 Ron 30 capsule = 14.4g Detalii Produs
Legenda(la "Mod de administrare"):

1-1-1reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.