Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
alex82, barbat
varsta = 29 ani, inaltimea = 185 cm, greutatea = 122 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: functionar
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: In prezent

Simptome: buna ziua, revin cu inca o problema.Saptamana trecuta v-am scris ca am o disfunctie erectila si sunt hipertensiv.Mi -ati recomandat un tratament. In urma cu cateva zile am facut o spermograma iar rezultatul este:teratozoospermie. Va rog sa mi spuneti ce sanse am de face un copil si daca exista un tratament natural pentru aceasta problema. Multumesc
De cat timp au aparut?: 5 zile
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:
Buna ziua.
 
In legatura cu intrebarea dumneavoastra, trebuie clarificate cateva aspecte: sperma este un produs complex la formarea caruia contribuie intregul tract reproductiv al barbatului. Lichidul spermatic este constituit din 2 parti distincte: plasma seminala rezultata din secretia prostatei, veziculele seminale si glandelor bulbouretrale si elementele figurate - spermatozoizii proveniti din testicol.
 
Teratozoospermia inseamna ca, 70% din spermatozoizi au forme anormale. In legatura cu intrebarea dv despre sansele de a face un copil pot spune doar ca din cauza acestei anomalii sansele sunt mai scazute. Nu spun ca este imposibil dar parerea mea este ca ar trebui sa apelati la un medic de specialitate pentru ajutor de specialitate si pentru investigatii suplimentare. Cred ca veti avea nevoie si de un altfel de tratament nu doar produse naturiste.
 
Continuati tratamentul pe care vi l-am recomandat, renuntati la fumat (fumatul poate duce la modificari ale calitatii si cantitatii spermei - infertilitate). In plus mai poti folosi Branca ursului  -  1 lingurita de tinctura diluata in 100ml apa de 3-4 ori/zi pe stomacul gol.

Va doresc multa sanatate si va astept cu vesti bune!