Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
alex82, barbat
varsta = 29 ani, inaltimea = 185 cm, greutatea = 122 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: functionar
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: In prezent

Simptome: Buna ziua, As dori o schema de tratament pentru impotenta. In decembrie am descoperit ca sunt hipertensiv.Mi s-a prescris Concor dar am considerat ca pot tine tensiunea in frau din alimentatie, si sport de aceea nu l-am luat . Problema este ca am disfunctie erectila si schema de tratament pe care o folosesc de o luna nu are niciun efect . Rhodiolin, 1-1-1, dupa masa, - Vital Man, 1-1-0, dupa masa Omega 3, 0-1-1 inainte de masa - Smokerade (0-1-1 dupa masa - - Spirulina Max, 1-1-0 inainte de masa Mentionez ca toate analizele au iesit bine:glicemie,colesterol etc.Poate ar trebuie o schema de tratament si pentru hipertensiune grd 2 si pentru impotenta. Multumesc
De cat timp au aparut?: 3 luni
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,

 

Din formularul consultatiei observ defapt ca sunt doua probleme care trebuie rezolvate. Prima este HTA (hipertensiune arteriala) pentru care trebuie sa luati tratamentul medicamentos care v-a fost prescris. La aceasta afectiune trebuie sa urmati si un regim alimentar, - hiposodat (cu foarte putina sare), - hipolipidic (sarac in grasimi), - hipocaloric (mai putine calorii), fiind necesar sa mai scadeti si in greutate deoarece kilogramele pe care le aveti sunt peste limita, comparativ cu inaltimea.

 

Problemele legate de functia erectila, care in multe cauzuri asa cum este si situatia dumneavoastra sunt datorate de problema HTA, in consecinta problemele de hipertensiune trebuie sa fie controlate terapeutic.

 

Recomandarea mea ar fi sa luati tratamentul cardiologic HTA impreuna cu urmatoarea schema de produse naturiste, care nu este foarte departe de ce aveti acum, pentru o perioada minima de 3 luni.

 

- Rhodiolin, 1-1-1 dupa masa

- Omega 3, 1-0-1 dupa masa

- Vital Man, 1-1-0 dupa masa

- Mega Zinc, 1-0-1 dupa masa

 

 

Legat de vicii, cafea maxim una pe zi dimineata, iar tigarile fumate ar fi bine sa le reduceti pe cat posibil  (daca nu puteti sa va lasasti deloc).

 

 

Va doresc multa sanatate!

Dr. Delia Enache