Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
danutza, femeie
varsta = 40 ani, inaltimea = 169 cm, greutatea = 95 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: casnica
Fumator: Niciodata
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: vreau sa pierd in greutate dar nu reusesc cum ma puteti ajuta,multumesc.
De cat timp au aparut?: dupa nasterea celei dea doua fetite
Au existat cauze declasatoare?: Da

Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: uneori maninc mai cu pofta uneori nu am pofta de mincare,da am insomnie,somn intrerupt,in legatura cu ciclu menstrual am scurgeri mai abundente in primele 3 zile de ciclu iar dupa aceea nu mai am probleme .

Raspuns:

Draga doamna Daniela problema surplusului de greutate este foarte frecventa in ultimii ani. Tratament ideal impotriva acestei probleme nu exista, trebuie sa avem un regim de viata sanatos, sa evitam anumite alimente cu continut caloric mare (cascaval), dulciuri condensate (ciocolata, prajituri).


Ceea ce va recomand eu sunt urmatoarele: dieta zilnica trebuie calculata si sa nu depasiti 1500 kcal pe zi. Nu trebuie excluse din alimentatie nici un tip de alimente dar e bine sa evitati dulciurile, cascavalul, carnea de porc. Ultima masa din zi (cina) sa nu fie mai tarziu de ora 6 seara.


Inainte de fiecare masa o tableta de Nopalin (cu 30 de min inainte de masa) care are rolul de a inhiba apetitul,  scade senzatia de foame si nevoia de dulciuri.


Dupa masa la 10 min luati cate o tableta de Slim Formula care are rolul de a accelera metabolismul ( grabeste arderea grasimilor) si accelereaza tranzitul intestinal astfel incat alimentele sa se elimine mai repede si sa se absoarba cat mai putine grasimi.


Dieta zilnica trebuie sa contina 3 mese pe zi obligatoriu dar care sa nu depaseasca cumulate 1500 kcal pe zi. E bine sa scadeti in greutate cam 3-4 kg pe luna nu mai mult astfel incat sa nu acumulati inapoi kg cand veti ajunge la greutatea dorita.


Va doresc multa sanatate.