Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
pufulet2, barbat
varsta = 56 ani, inaltimea = 175 cm, greutatea = 96 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: inginer
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: In prezent

Simptome: am avut o durere in spate si am facut un film . diagnosticul de pe film este: desen pulmonar accentuat peri si infrahilar bilateral,hiluri marite vascular ,cord arcIIsting rectilinic arc inferior sting moderat marit. am fost la medicul de familie si mi-a dat sa iau "CLAR500" vreau sa stiu daca este ceva grav si trebuie sa ma prezint la alt medic de specialitate multumesc!
De cat timp au aparut?: de o luna
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Da
Localizare durere: spate
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): intermitent
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,

 

Radiologica pe care mi-ati descris-o arata ca aveti o bronsita pentru care medicul de familie v-a prescris un antibiotic. De asemenea inima dumeavoastra este marita datorita faptului ca aveti o hipertensiune arteriala si ca sunteti fumator si consumator de alcool de foarte mult timp. Faptul ca deja aveti hipertensiune arteriala si mai exista si alti factori de risc cardiovasculari cum ar fi tutunul si alcoolul va duce in timp la insuficienta cardiaca.


Ce va sfatuiesc eu : luati mai departe medicamentul prescris de medicul de familie, opriti consumul de alcool (sau macar reduceti cantitatea, dumneavoastra ati spus ca, consumati destul de mult) si mai ales opriti fumatul. Ati mentionat ca tatal dv a decedat de cancer pulmonar, sa stiti ca se transmite genetic o oarecare predispozitie  si la dv mai exista si alti factori de risc (fumat, alcool) deci puteti dezvolta si dv un cancer pulmonar.


Va recomand de asemenea sa luati : 1 SuperQ10   1-1-0 capsulep/zi  este un supliment alimentar extrem de eficient in afectiunile aparatului respirator, este un antioxidant foarte important ce previne aparitia celulelor canceroase (antitumoral), asigura o buna functionare a inimii, intareste sistemul imunitar.

 

Va doresc multa sanatate si in cazul in care mai aveti nelamuriri contactati-ma.
 
Dr. Delia Enache