Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
Mihai G, barbat
varsta = 59 ani, inaltimea = 180 cm, greutatea = 90 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: pensionar
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: In trecut

Simptome: Diacnosticat cu dermatomiozita creatinkinaza mare si tgp tgo duble ca si valoare aldolaza crescuta iar in urma unei biopsii cutanate sa confirmat dermatomiozita La biorezonanta ia iesit aciditate marita in organizm si multe metale grele Urmez de o luna tratament dar analizele nu sau modificat si au aparut dureri in zona muschilor de la maini Va rog sa mi spuneti daca se poate rezolva doar cu tratament de la dumneavoastra sau sa merg la reumatolog Poate nu e tratamentul adegvat daca nu au scazut deloc valorile Indicati mi dumneavoastra viid medic eu am mers la un domn cu aparat de biorezonanta dar nu este medic Multa lume ma incurajat spre aceste medicamente dar ma ingrijorez ca nu sa modificat nimic in aceasta luna Tin sa mentionez ca am renuntat si la carene mananc doar legume si fructe
De cat timp au aparut?: 2 luni
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Da
Localizare durere: muschi bratelor
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): la efort
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: eruptie vutanata pe maini gat decolteu si in jurul ochilor ,si usor edem la ochi

Raspuns:

Buna ziua, domnule Mihai.
Pentru problemele dumneavoastra va rugam sa va adresati unui medic specialist. Ne surprinde faptul ca pentru rezolvarea problemelor de sanatate, va adresati unor persoane neavizate medical, care lucreaza cu aparate care nu au nici o legatura cu biorezonanta.
Ne vorbiti despre aciditate marita in organism si multe metale grele. Nu cumva sunt formule folosite pentru a impresiona victimele?

 Produsele CaliVita sunt foarte bune si cu ele se pot rezolva multe probleme, dar reteta trebuie intocmita de un medic si nu trebuie exclus nici tratamentul alopat.

Va dorim sanatate,

Dr. Enache Delia

Centrul Medical Sanatatea