Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
ANDREI RAUL, barbat
varsta = 5 ani, inaltimea = 110 cm, greutatea = 22 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: prescolar
Fumator: Niciodata
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: Buna ziua, Ma numesc MARIN FLORENTINA, asistent medical, mama lui ADREI RAUL. De 1,1/2 sapatamana da capul pe spate,ridica din umeri.(are momente cand nu face nimic).Medicul de familie mi-a dat trimitere catre medic specialist sa-l vada.Am fost la medic psihiatru pediatric si mi-a recomandat sa-i dau HALOPERIDOL SI ROMPARKIN.Mi-a spus ca nu o sa treaca, sa urmez tratamentul zi de zi(de 3*/zi) cam 3 ani,daca il opresc o sa reapara.Doresc totusi sa-i dau ceva naturist la inceput, dumneavostra ce ma sfatuiti sa-i dau?Este un copil sanatos si dezvoltat armonios pentru varsta lui, mananca,doarme bine, se integreaza usor in colectivitate,este comunicativ, si energic.Poate cu tratamentul dv. se mai atenueaza. Va multumesc anticipat.
De cat timp au aparut?: 2 ani
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua d-na Florentina.
In primul rand trebuie sa tineti cont de sfatul specialistului, asadar tratamentul cu haloperidol si romparkin trebuie administrat zilnic pe perioada recomandata.
Paralel cu tratamentul de la specialist este ideal sa incercati o cura cu Noni Polinesian sirop - 5ml de 2 ori/zi cu 1/2 ora inainte de masa. Pentru o perioada de 6 luni, va sunt suficiente 2 flacoane.
In cadrul centrului nostru, avem o experienta de peste 15 ani cu acest produs la copiii de toate varstele si rezultatele sunt foarte bune.
Daca aveti posibilitatea sa treceti prin Craiova, la Centrul Medical Sanatatea, poate o analiza DarkField ne-ar da mai multe informatii despre startea baiatului.
Pentru comanda va rugam sa intrati pe siteul http://www.retetanaturista.ro

Va dorim sanatate si va asteptam cu vesti bune.
 Dr. Enache Delia

www.retetanaturista.ro
www.sanatateacraiova.ro