Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
rodica75, femeie
varsta = 39 ani, inaltimea = 168 cm, greutatea = 83 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: agent imobiliar
Fumator: In trecut
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: Durere in partea dreapta, mai ales dupa mese cu proteine, aerofagie dupa orice masa, inclusiv dupa ingerarea de lichide, asociate mai ales seara, cu durere in spate, bilateral, in partea superioara a spatelui. Urina inchisa la culoare, nemirositoare, doar dimineata.
De cat timp au aparut?: aerofagie de 2 ani, mai frecvent de 6 luni, durerile in partea dreapta de 6 luni si cele de spate, urina inchisa imediat dupa colecistectomie, acum un an.
Au existat cauze declasatoare?: Da

Aveti dureri?: Da
Localizare durere: in partea dreapta a absomenului superior
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): continua si surda, mai ales dupa mese
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: ciclu menstrual lung (7-9 zile, doar 2 zile de intensitate mare, uneori cu cheaguri, cand nu ma hidratez suficient), premenstrual, cu o saptamana inainte, retin apa si ma doare mai intens in partea dreapta) lipsa libidou, inhibare

Raspuns:

Buna ziua d-na Daciana

Am analizat fisa dumneavoastra si va felicitam pentru calitatile si spiritul voluntar de care dati dovada in orice moment - dar cred ca este timpul sa va iubiti si pe dumneavoastra. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faceti acum este sa incercati sa stati intr-o zona de confort si sa-i lasati pe cei din jurul dumneavoastra sa-si rezolve singuri problemele.

Ca si tratament naturist recomandat in prima faza:

- Liver Aid - 2 caps/zi - dimineata si seara cu 1/2 ora dupa masa

- Digestive Enzymes - 3 caps/zi in timpul meselor principale

Atentie! Daca nu mancati nu luati tratamentul.

Ideal ar fi si:

- Rhodiolin - 3 caps/zi dupa masa

De asemeni schimbarea stilului de viata este obligatorie: plimbari in aer liber, consmul a 2l de apa plata/zi, respectarea orelor de somn (7-8 ore), hrana gatita cat mai dietetic

La 2 saptamani dupa inceperea tratamentului va rugam sa ne contactati pentru a ne da vesti legate de starea dumneavoastra de sanatate.

Produsele va rugam sa le comandati pe siteul http://www.retetanaturista.ro si in felul acesta veti beneficia de consultanta gratuita din partea medicilor de la Centrul Medical Sanatatea ori de cate ori este nevoie.

 Reteta naturista a fost intocmita de Dr. Delia Enache

  Va asteptam cu vesti bune