Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
Sorin D, barbat
varsta = 21 ani, inaltimea = 175 cm, greutatea = 62 kg
Mediu de proveninta: Rural
Profesia: Student
Fumator: Niciodata
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: Prostatita cronica, durere testiculara, lipsa erectiei, senzatia continua de a urina, oboseala, refluxuri gastro-esofagine frecvente..am luat ff multe antibiotice dar efectul e de cateva zile. MI-a iesit in spermocultura stafilococ auriu.! Am fost 3 luni anul trecut constipat, mi-au aparut hemoroizi, o mancarime groaznica, m-am operat ..4 sedinte cu laser..intre timp a aparut si infectia urinara..de care nu mai pot sa scap...toata iarna am avut gatul inflamat..chiar daca la exudat nu a iesit nimic. Raceam foarte des inainte si faceam febra....de cand cu aceeasta infectie nu am mai facut febra si nu am mai racit.
De cat timp au aparut?: 1 an
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Da
Localizare alergie: Nas
Detalii - tip alergie, manifestare, scurta descriere: Stranut cam odata , de doua ori pe zi fara motiv... de vreo
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,

 

Problemele de care suferiti la varsta dumneavoastra sunt destul de multe si va trebui sa faceti un tratament de lunga durata intr-o anumita oridine pentru a reusi sa facem un echilibru asupra intregului organism.

 

Reteta Naturista:

Oregano Oil   7 ml - 0 - 7 ml cu o jumatate de ora inainte de masa.

Rhodiolin 1 - 1 -1 la o jumatate de ora dupa masa

Acidophilus 1 - 1 - 1 la o jumatate de ora dupa masa

 

Oregano Oil - antibiotic natural, antimicotic, antimicrobian, antiparazitar. Poate vindeca boli respiratorii si de stomac, elimina in mod eficient parazitii, ofera protectie si ajuta la tratarea infectiilor urinare, avand efect impotriva bacteriilor de genl E-coli - Stafilococul Aureus. Trateaza infectiile micotice care uneori pot aparea datorita consumului indelungat de antibiotic.

 

Rhodiolin - indeparteaza efectele psihice si fizice ale stresului. Creste puterea de concentrare, memoria si capacitatea de munca. Combate simtomele de astenie, iritabilitate, nervozitate, tulburari de somn, dureri de cap, oboseala.

 

Acidophilus - ajuta la restabilirea echilbrului florei intestinale care pote fi perturbat de consumul de antibiotice si alte medicamente. Poate fi folosit in tulburari digestive, sindrom de colon iritabil si constipatii.

 

In prima faza vom actiona asupra infectiilor vom reface flora intestinala si vom restabili echilibrul psihic. In urmatoarea faza vom incerca sa rezolvam celelalte probleme. Este foarte important sa aveti o alimentatie cu legume si fructe si sa consumati zilnic minim 1,5 - 2 litri de apa pentru a evita constipatia.

Pentru a comanda produsele la pretul cel mai mic si a beneficia de trasnportul gratuit la prima comanda, va asteptam sa faceti comanda pe site-ul nostru, iar la rubrica detalii specificati ca doriti card fidelitate, furnizati-ne seria si nr buletin cat si codul numeric personal. Acest card va da posibilitatea sa cumparati produsele CaliVita cu 10% (fata de site-ul nostru www.retetanaturista.ro) si chiar cu 33 % mai ieftin fata de alte site-uri, farmacii sau magazine naturiste.

 

Nicoleta Frunza - Manager Centrul Medical Sanatatea - Tel 0744575906

Reteta Naturista a fost intocmita de Dr. Delia Enache - Medic Consultant Centrul Medical Sanatatea

 

www.retetanaturista.ro

www.sanatateacraiova.ro