Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
elena, femeie
varsta = 46 ani, inaltimea = 164 cm, greutatea = 64 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: jurist
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: ma simt foarte slăbită, fără vlagă și pofta de viață în sensul că nu pot sta mult timp in compania prietenilor, mă obosește acest lucru. simt nevoia de a sta cat mai mult in pat deși nu pot dormi prea bine, chiar și ziua mă atrage patul. cand trebuie să particip la vreo ședință sau întalnire profesională mă pierd repede, îmi tremură vocea și mainile , nu am curajul să vorbesc în public. nu pot reține ceea ce citesc, îmi este greu să memorez și imi este tot timpul teamă mai ales pentru băiatul meu să nu pătească ceva.........
De cat timp au aparut?: de mai mulți ani, cu accentuare în ultimul
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Da
Localizare durere: ma doare destul de des capul, umerii și sunt amețită
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): amețeala aproape zilic
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: noaptea somn întrerupt, ziua somnolență.în general sunt constipată.pana acum un an am avut ciclu regulat la 29 de zile, foarte abundent, am uter fibromatos, însă din noiembrie 2013 ciclul mi-a venit doar în luna aprilie, noaptea uneori am bufeuri

Raspuns:

Buna ziua,

 

Avand in vedere starile pe care le descrierti si evenimentele neplacute care v-au marcat viata cu tot dragul incercam sa va ajutam cu o formula de tratament cu care noi avem rezultate, dar va trebui si dumneavoastra sa participati direct la rezolvarea acestor probleme prin atitudine si mod de viata.

 

Reteta Naturista:

Noni organisc sirop  10 ml - 0 - 10 ml  - cu o jumatate de ora inainte de masa

Rhodiolin 1 - 1 - 1 cu o jumatate de ora inainte de masa

Acidophilus 1 - - 1 - 1 cu o jumatate de ora dupa masa

 

Noni organic - amelioreaza si combate anxietatea , stresul si depresia are actiuni benefice in stimularea sistemului imunitar, lupta cu efectele anti-imbatranirii, ajuta la tratamentul hipertensiunii, are rol de relaxare a sistemului nervos.

 

Rhodiolin - creste puterea de concentrare, reflexele (poate fi folosit si de soferi) indeparteaza efectele fizice si psihice ale stresului, combate simptomele de astenie dificultati de som, iritabilitate nervozitate, dureri de cap, oboseala, ameteli, pierderea apetitului. Ajuta si in caz de tulbaurari menstruale sau tulburari legate de menopauza.

 

Acidophillus - Mentine si regleaza flora intestinala se poate folosi in tulburari digestie cum ar fi constipatie, sindrom de colon iritabil, diaree, gaze si balonari. Folosit regulat curata si elimina toxinele provocate de unele procese biologice aflate in intestine. Pentru a evita constipatia se recomanda consumul minim de 1,5 - 2 litri apa.

 

Incercati sa faceti plimbari in parc sau sa aveti activitati in aer liber si numai in prezenta persoanele cu care va simtiti bine.

Incercati sa treceti de la starea de victima la starea de femeie puternica pentru ca defapt dumneavoastra sunteti o persoana activa care trebuie sa isi puna in valoare calitatile si cunoastinetele.

 

Daca aveti ocazia sa ajungeti la punctul nostru de lucru de la Brasov,  pentru a face o evaluare a starii de sanatate, putem vedea si ce alte probleme mai aveti si determina cauza acestora.

 

Pentru a comanda produsele la pretul cel mai mic si a beneficia de trasnportul gratuit la prima comanda, va asteptam sa faceti comanda pe site-ul nostru, iar la rubrica detalii specificati ca doriti card fidelitate, furnizati-ne seria si nr buletin cat si codul numeric personal. Acest card va da posibilitatea sa cumparati produsele CaliVita cu 10% (fata de site-ul nostru www.retetanaturista.ro) si chiar cu 33 % mai ieftin fata de alte site-uri, farmacii sau magazine naturiste.

 

Nicoleta Frunza - Manager Centrul Medical Sanatatea - Tel 0744575906

Reteta Naturista a fost intocmita de Dr. Delia Enache - Medic Consultant Centrul Medical Sanatatea