Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
ACINOM, femeie
varsta = 45 ani, inaltimea = 170 cm, greutatea = 60 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: INGINER
Fumator: In prezent
Consumator de alcool: In trecut

Simptome: DURERI IN GAMBE ACCENTUATE: LUCREZ LA BIROU 8 ORE LA CALCULATOR AM AVUT INTOTDEAUNA VINISOARE CARE S-AU SPART PE PICIOARE, UNEORI FOARTE DUREROASE. INCERC SA FAC SPORT ACASA MAI ALES PENTRU SPONDILOZA CERVICALA, DEOARECE AM GATUL INTEPENIT DIMINEATA PREMENOPAUZA - AM CICLU DE LA VARSTA DE 11 ANI, A FOST REGULAT DAR CU DURERI FOARTE MARI DE CAP, DE SPATE, DE BURTA SI TINEA 7 ZILE- DE 6 LUNI MENSTRUATIA VINE NEREGULAT 1 DATA LA 2 LUNI SAU LA 2 SAPTAMANI, UNEORI AM CALDURI MARI SI TRANSPIR, DE CATEVA ZILE MA TREZESC LA 5 DIMINEATA (DORM NOAPTEA PROFUND DE LA ORELE 22.00), UNEORI MA TREZESC NOAPTEA SI IMI ESTE FOARTE CALD. AM AVUT SENZATII DE AMETEALA CU PALPITATII.
De cat timp au aparut?: DURERILE IN GAMBE AU EXISTAT DE MULT, STARILE CELELALTE DE 6 LUNI
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Da
Localizare durere: GAMBE
Caracter durere(continua, intermitenta, etc.): INTENSA UNEORI, IN GENERAL INSA SUPORTABILA
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Da
Alte simptome mai aveti: AM GURA SI GATUL USCATE MAI ALES DIMINEATA. BEAU CAM 2-3 LITRI DE APA PE ZI SI MERG DES LA BAIE. CAND NU BEAU APA SUFICIENTA MA SIMT OBOSITA SI URINA ESTE INCHISA LA CULOARE. MI SE DESCUAMEAZA PIELEA DE LA RADACINA PARULUI DE PE FRUNTE! NU-MI PRIESTE NICI UN SAMPON MAI MULT DE 2-3 SPALARI. IMI RUP PIELITA DE PE LANGA UNGHII - ASTA DIN COPILARIE SI NIMENI NU STIE DE CE

Raspuns:

Buna ziua,

In urma discutiei telefonice si analizei fisei dumneavoastra va recomandam:

Vein Protex - 1-0-1

White Willow 1-0-1

Vein Protex - supliment natural cu hesperidina, tratament naturist pentru varice, picioare umflate sau grele. Protejeaza sistemul venos si circulatia sangelui. Reface venele superficiale.

 Sprijina sanatatea venelor si capilalelo, imbunatateste fluxul si circulatia sangelui. Ajuta la reducerea umflarii ocazionale, a senzatiei de greutate si contractiile musculare dureroase.

 White Willow - scoarta de salcie alba cu efect de calmare a durerilor, scade febra, purifica sangele, are rol de fluidizare sanguina si antiagregant plachetar.

 Tinem legatura si na anuntam cand ajungem la Piatra Neamt. Accesati siteul nostru http://www.sanatateacraiova.ro

 Pentru a comanda produsele la pretul cel mai mic si a beneficia de trasnportul gratuit la prima comanda, va asteptam sa faceti comanda pe site-ul nostru, iar la rubrica detalii specificati ca doriti card fidelitate, furnizati-ne seria si nr buletin cat si codul numeric personal. Acest card va da posibilitatea sa cumparati produsele CaliVita cu 10% (fata de site-ul nostru www.retetanaturista.ro) si chiar cu 33 % mai ieftin fata de alte site-uri, farmacii sau magazine naturiste.

 Dr. Enache Delia

 Centrul Medical Sanatatea

 0744575906