Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
Probleme sexuale, barbat
varsta = 31 ani, inaltimea = 1 cm, greutatea = 75 kg
Mediu de proveninta: Rural
Profesia: Somer
Fumator: Niciodata
Consumator de alcool: Niciodata

Simptome: Sufar de tulburari de erectie adica nu pot avea erectie pana la finalul actului sexual,in timpul actului sexual nu simt placere decat foarte putina si din aceasta cauza nu am ajuns niciodata la orgasm
De cat timp au aparut?: De la 20 ani de cand mi am inceput viata sexuala
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?: Nu
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,

Am analizat cu mare atentie fisa dumneavoastra si va recomandam urmatoarele produse cu care am avut rezultate foarte bune:

Vital Man 1-0-1

Rhodiolin 1-1-1

Mega Zinc 0-0-1

Aceste produse ar fi bine sa le luati timp de 3 luni.

Vital Man - supliment natural care imbunatateste performantele sexuale, are efect afrodisiac, creste potenta, stimuleaza libidoul si imbunatateste timpul de erectie

Rhodiolin - indeparteaza efectele fizici si psihice ale stresului si reduce nivelul de cortizol, combate simptomele de astenie, durerile de cap, oboseala, pierderea apetitului sexual in caz de disfunctie sexuala si tulburari erectile. Ajuta memoria si creste rezistenta la stres.

 Mega Zinc - produs natural cu un continut crescut de zinc, Zincul ajuta la mentinerea intergritatii celulare, regleaza procesele metabolice, este implicat in functi esentiale ale oragnismului uman precum fertilitatea. Este foarte benefic barbatilor care sufera de tulburari sexuale si de erectie.

 Pentru ca problema dumneavoastra necesita o colaborare mai indelungata, puteti obtine produsele cu 10% mai ieftin decat pretul afisat, daca comandati pe http://www.retetanaturista.ro si cereti legitimatie de client. Noi vom avea nevoie de seria si numarul cartii de identitate si de CNP. In plus la prima comanda beneficiati si de transport gratuit curier.

Dr. Dan Navolan

http://www.retetanaturista.ro

http://www.sanatateacraiova.ro

tel: 0744575906