Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Consultatii Medicale Online

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

« Inapoi la Arhiva consultatii
podadi, barbat
varsta = 33 ani, inaltimea = - cm, greutatea = 95 kg
Mediu de proveninta: Urban
Profesia: pensionar
Fumator: In trecut
Consumator de alcool: In trecut

Simptome: As dori sa stiu daca pe langa tratamentul cu tuberculostatice ar fi indicat si un tratament naturist
De cat timp au aparut?: 2008
Au existat cauze declasatoare?: Nu
Aveti dureri?: Nu
Faceti alergii?:
Mai acuzati si alte simptome?: Nu

Raspuns:

Buna ziua,

Tuberculoza este o infectie cronica recurenta cu localizare in special pulmonara. Din informatiile pe care ni le-ati dat inteleg ca tuberculoza a fost diagnosticata in urma cu doi ani si ca a existat si o localizare extrapulmonara (la nivelul coloanei vertebrale - unde s-a intervenit chirurgical).

 

Referitor la intrebarea dv. daca este bine sa luati si tratament naturist pe langa tratamentul alopat cu tuberculostatice (care nu trebuie intrerupt) raspunsul este da. Ar fi foarte bine sa asociati tratamentului alopat si un tratament naturist care sa ajute organismul sa se recupereze mai repede si sa nu mai apara focare extrapulmonare asa cum s-a intamplat la dv.

 

Eu va recomand urmatorul tratament:

- Noni lichid  , se administreaza 1-0-1 (dimineata - pranz - seara) cate 20ml de solutie inainte de masa.

Siropul Noni este un produs foarte complex care stimuleaza imunitatea (intareste sistemul imunitar prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar), scade febra, intareste rezistenta naturala a organismului , este adaptogen.

 

- Immunaid ,   se administreaza 1-1-1 (dimineata - pranz - seara) dupa masa   Acest produs contine Cat's claw (gheara matei)  care s-a dovedit a fi un imunostimulent deosebit (de obicei bolile infectioase cum este si tuberculoza se instaleaza cand imunitatea organismului scade). Pe langa gheara matei mai contine zinc care stimuleaza activitatea a peste 100 de enzime ce sustin reactiile biochimice ale organismului, sprijina sanatatea sistemului imunitar.

 

- BeePower   , se administreaza 1-1-0/zi (dimineata - pranz seara) dupa masa.

Laptisorul de matca contine toate vitaminele complexului B dintre care vit. B5 si B6 se gasesc intr-o concentratie foarte mare. Este singura sursa naturala de acetilcolina. Mai contine vitaminele A,C,D si E minerale, enzime, aminoacizi. Cercetarile au demonstrat ca laptisorul de matca regenereaza organismul, stimuleaza sistemul imunitar.

 

Ar fi bine ca acest tratament sa se urmeze cel putin trei luni fara intrerupere, chiar daca pacientul incepe sa simta efectele benefice mult mai repede (pentru consolidarea efectelor pe termen lung).

 

Va doresc multa sanatate !