De ce ar trebui sa am un ionizator de apa ?

aquarionApa ionizata alcalina este un puternic antioxidant


Imagineaza-ti ca ai abilitatea de a transforma apa de la robinet intr-un puternic antioxidant cu un ORP (factor de oxidare-reducere) negativ, care incetineste procesul de imbatranire. Imbatranirea este cauzata, printre altele, de radicalii liberi (oxigen activ) produsi de organism. ORP-ul negativ al apei ionizate alcaline, pur si simplu, neutralizeaza acesti radicali liberi. Apa ionizata alcalina , in fond, ne reinnoieste la nivel celular. Este ca si cum am transforma robinetul din bucatarie intr-o Fantana a Tineretii.


Apa ionizata alcalina furnizeaza corpului mult oxigen si energie


O alta calitate a apei ionizate alcaline o reprezinta ionii de hidroxil (OH-). Acestia sunt molecule de oxigen care au atasat un extra electron asa cum au toti antioxidantii ca vitamina C, A sau E. In urma interactiunii dintre ionii de hidroxil si radicalii liberi , acestia din urma sunt neutralizati iar corpul este alimentat cu mult oxigen si energie. Oxigenul distruge virusii, bacteriile care ne invadeaza corpul, celulele canceroase; el transporta si elimina din organism reziduurile acide din tesuturi. Este, probabil, cel mai important nutrient, fiind vital pentru organism. Un pahar cu apa ionizata alcalina baut dimineata pe stomacul gol te ajuta sa te trezesti.


Apa alcalina ionizata ajuta la echilibrarea pH-ului organismului


Aciditatea excesiva sau un corp plin de toxine este ceva obisnuit in societatea noastra moderna care abunda in produse de origine animala precum carnea, ouale, produse lactate, produse procesate precum faina alba, zaharul rafinat, sucuri acidulate si prea saraca in fructe, legume, uleiuri sanatoase, cereale integrale. Folosind prea multe medicamente cu sau fara reteta medicala, in organism se genereaza de asemenea multe toxine.


Cand sunt consumate aceste alimente producatoare de toxine si aciditate organismul devine prea acid in interior. Boli precum diabetul, cancerul, boli de inima, osteoporoza, artrita, pietre la rinichi, pietre la fiere, etc. sunt asociate cu un exces de aciditate in corp.


Fiind foarte alcalina, apa ionizata alcalina dizolva reziduurile acide din organism si ajuta la eliminarea lor prin urina, trnspiratie, respiratie pastrand echilibrul alcalin al corpului. Mentinerea alcalinitatii in corp este prima linie de aparare impotriva imbolnavirilor.


Apa ionizata alcalina este de 6 ori mai hidratanta decat apa obisnuita


Apa este cel mai important element din corpul omenesc, care este alcatuit in proportie de peste 70% din apa. Apa ionizata alcalina este diferita de apa obisnuita deoarece prin ionizare modul de grupare al moleculelor se modifica. Daca la apa obisnuita moleculele se grupeaza in manunchiuri de cate 11-13, la apa ionizata alcalina moleculele se grupeaza cate 5-6. Aceasta face ca apa ionizata alcalina sa fie mult mai usor absorbita de tesuturi. Una din cauzele imbolnavirilor este deshidratarea celulara cronica, o situatie care pune celulele intr-o stare perpetua de slabiciune si defensiva. Consumul insuficient de apa reprezinta o cauza majora a imbolnavirilor cronice. Pentru a fi hidratati corespunzator ar trebui sa bem 40ml de apa ionizata alcalina pentru fiecare Kg greutate corporala.


Apa ionizata alcalina este un puternic detoxifiant


Datorita micsorarii grupurilor de molecule apa ionizata alcalina trece mai usor prin tesuturile organismului spalandu-le de toxine si reziduuri acide.


Mineralele ionizate sunt “mai” bio-compatibile


Aceasta inseamna ca organismul poate absorbi si utiliza mult mai eficient aceste minerale necesare sanatatii (ex.: Ca, Mg)


Apa ionizata alcalina imbunatateste gustul mancarurilor


Apa ionizata alcalina ajuta la pastrarea vitaminelor, imbunatateste aroma, micsoreaza cantitatea de acizi din orice aliment inclusiv cafea, ceai sau suc.


Apa ionizata acida – cateva aplicatii


Apa ionizata acida este excelenta pentru ingrijirea naturala a pielii. Aplicata regulat catifeleaza pielea, reduce ridurile, indeparteaza acneea.


Apa ionizata acida a fost folosita cu succes in tratarea ulceratiilor diabetice.


Poate fi folosita in tratarea ranilor, muscaturilor de insecte, etc.


Foarte buna in igrijirea plantelor.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Aquarion


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Aquarion