Vreai sa arati cu 9,8 ani mai tanara ?

Tu, draga mea, consumi cu regularitate multivitamine ? Motivul pentru care te intreb acest lucru este ca astazi, exista multe informatii despre vitamine pe care eu, ca si multi alti medici, nu le-am cunoscut mai demult.


Sa iti explic.


Imbatranirea este un proces care incepe la nivelul celulelor noastre, in telomeri. Acestia sunt factorii tineretii aflati in fiecare lant ADN. Dar ei se scurteaza cu fiecare diviziune celulara, pana cand diviziunea se opreste si celulele mor. Cu cat telomerii tai sunt mai scurti, cu atat celulele tale sunt mai batrane ! De aceea arati si te simti mai batrana. Deci solutia este stoparea scurtarii telomerilor ! Iar multivitaminele fac exact acest lucru.


Un studiu recent, efectuat doar pe femei (din pacate), publicat in American Journal of Clinical Nutrition, arata ca persoanele care au consumat multivitamine o perioada indelungata de timp au telomerii cu 5 % mai lungi. Aceasta s-ar traduce ca varsta in 9,8 ani (aproape o decada! ) in care sa arati mai tanara !


Cu siguranta ca alimentele ar trebui sa fie cele care sa asigure necesarul de nutrienti si de multivitamine al organismului. Dar cu totii stim ca, in zilele noastre, datorita modului de cultivare si procesare a fructelor silegumelor, alimentele sunt din ce in ce mai sarace in aceste elemente nutritive. Alimentatia de tip fast food, la care din ce in ce mai multa lume apeleaza din lipsa de timp, este plina de alimente superprocesate, zahar, amidon, hormoni, pesticide, E-uri. Aceste alimente sunt supraincarcate cu chimicale si grasimi saturate, “rele”, ce grabesc imbatranirea si bolile cronice.


Suplimentele alimentare, printre care si multivitaminele, sunt cele care vin sa suplimenteze (mai degraba as spune sa completeze !) ceea ce in alimentatia zilnica, in ultimii ani, lipseste din ce in ce mai mult ! De aceea, calitatea suplimentelor pe care le consumam este foarte importanta ! Dupa cum cred ca deja stii, firma CaliVita garanteaza calitatea !


Multivitaminele noastre sunt obtinute din surse naturale, ecologice, nu contin zahar sau conservanti. Au o concentratie optima, adica aceea care face ca ele sa-si manifeste efectul. De asemenea, au o biodisponibilitate crescuta, adica se absorb eficient in tractul digestiv in fluxul sanguin. Lucrul acesta este foarte important, pentru a evita distrugerea compusilor activi de catre acidul gastric si sucurile digestive. Totul se datoreaza tehnologiei avansate, moderne, folosita de firma CaliVita.


In plus, multivitaminele de la CaliVita sunt concepute pentru diferite etape ale viatii, de exemplu sarcina si alaptare, pentru care xista produsul New Life, sau menopauza, cu Menopausal Formula.


De asemenea, printre multivitamine avem si produse cu absorbtie lenta, cum este produsul SuperMega 50. CaliVita este singura firma din Romania care comercializeaza multivitamine adecvate fiecarei grupe sanguine, cum sunt Vital 0, Vital A, Vital B si Vital AB. In materie de multivitamine, ar fi bine sa cumperi produse ale unui brand de incredere, asa cum de-a lungul anilor a devenit CaliVita !


Nu in ultimul rand, ar trebui sa ai in vedere o stire de ultima ora. In magazinele CaliVita, de acum poti gasi produsul Beauty Formula, gandit ca tu sa arati bine in exterior, pentru ca aceasta actioneaza preponderent asupra a ceea ce fiecare dintre noi aratam: pielea, parul si unghiile. Formula sa complexa, ce contine colagen hidrolizat, aminoacizi cu sulf (L-metionina si L-cisteina), siliciu si alte oligoelementele, extracte din coada calului si urzica si vitaminele A, C, B2, B3, B6, B12, asigura din plin acest lucru.


Iti doresc multa sanatate, sa traiesti mult, sa te simti bine si sa arati macar cu 9,8 ani mai tanara decat varsta din actul de identitate !


Dr Alexandrina Galiceanu, GPM


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: New Life ; Menopausal Formula