Plantele medicinale chiar merita a fi luate in considerare



Dacă vă doriţi o viaţă mai sănătoasă, nu pierdeţi din vedere următoarele suplimente naturale care v-ar putea ajuta să o obţineţi:


Extractul de ceai verde(pentru slăbit)

S-a demostrat faptul că, atunci când este asociat cu exerciţii fizice regulate şi o alimentaţie sănătoasă, acest compus poate stimula pierderea în greutate datorită faptului că accelerează metabolismul, reduce apetitul şi creşte nivelul de energie al organismului. Mai simplu spus, creşte capacitatea organismului de a arde grăsimile.




Extractul de ceai verde se găseşte în compoziţia oricăruia dintre următoarele produse CaliVita :



Ginsengul siberian (pentru mai multă energie)

Această plantă medicinală vă poate ajuta să vă creşteţi rezistenţa la stres şi să combateţi oboseala. Puteţi începe un tratament bazat pe aceasta de îndată ce începeţi să vă simţiţi stresaţi sau în cazul în care treceţi printr-o perioadă de anxietate.


Ginsengul siberian este conţinut de următoarele produse CaliVita:



Rhodiola Rosea (pentru stimularea stării generale de sănătate)

Această plantă medicinală este renumită pentru efectele sale benefice care includ îmbunătăţirea memoriei, reducerea anxietăţii, creşterea energiei şi a vitalităţii, ameliorează starea de depresie şi ajută la protejarea sistemului nervos împotriva acţiunii oxidative a radicalilor liberi.


Rhodiola Rosea este ingredientul principal al extrem de popularului produs Rhodiolin creat de CaliVita.


Command-Option für die Menschen in Deutschland, Österreich: Rhodiola Rosea