SambuRex de la CaliVita, sprijina functionarea normala a sistemului imunitar

Inceputul anului nu marcheaza doar sezonul sporturilor de iarna, al saniusului si al batailor cu bulgari, ci, de multe ori, si al racelilor. SambuRex, noul produs lichid de la CaliVita, sprijina functionarea normala a sistemului imunitar prin intermediul ingredientelor sale atent selectionate. Este ideal nu doar in sezonul rece – datorita faptului ca este un antioxidant excelent, sprijina sistemul imunitar si are efecte tonifiante, aplicarea sa se poate dovedi benefica pe tot parcursul anului.


Socul negru este bine-cunoscut de toata lumea, fiind raspandit in intreaga Europa. Din florile sale se face sirop, insa foarte putine persoane stiu ca, daca sunt preparate adecvat, si fructele de soc pot fi consumate, cu o serie de efecte benefice asupra organismului. In medicina populara socul este folosit de mai mult timp, in special impotriva racelii si tusei, precum si ca adjuvant al digestiei. In ultimul timp, socul si-a redobandit popularitatea in vest, in special in sezonul rece, dar si in restul anului, in caz de efort fizic sau mental extrem. Aceste efecte benefice se datoreaza catorva substante din compozitia sa, printre care flavonoide (quercetina, rutina), vitaminele A si C, acizii din fructe, precum si diferite glicozide, care – pe langa faptul ca sunt antioxidanti puternici – sprijina sistemul imunitar, au efecte antiimbatranire si tonifica intregul organism.


Celalalt ingredient principal al acestui produs este un exract de plante folosit cu predilectie in medicina populara de sute, daca nu chiar de mii de ani. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute si apreciate plante, care isi are originea in campiile joase din America de Nord. Indienii o foloseau pentru tratarea racelilor, ranilor, chiar si impotriva muscaturii de sarpe, utilizand-o atat intern, cat si extern. Astragalus este la fel de popular, mai ales in medicina chineza, fiind considerat unul dintre principalii stimulatori ai energiei vitale (chi), precum si un tonifiant general.


Pe langa aceste plante, din compozitia produsului mai fac parte vitamina C si zincul, a caror combinatie a fost de multa vreme recunoscuta pentru efectul sau de intarire a sistemui imunitar.


De ce se recomanda utilizarea produsului SambuRex ?


– Contine doar ingrediente naturale.


– Nu contine zahar, indulcitori artificiali sau conservanti.


– Nu contine alcool, prin urmare poate fi consumat de oricine.


– Substantele sale active sunt prezente in doze ridicate si sub forma concentrata; in plus, se completeaza reciproc in mod sinergic.


Gama de produse CaliVita a fost imbogatita cu un supliment alimentar de cea mai inalta calitate, care, datorita gustului sau placut, poate fi chiar consumat ca atare sau poate fi chiar amestecat in mancare sau bautura. Acum va puteti proteja sistemul imuniatar cu ajutorul unui produs natural si, in acelasi timp, delicios.


SambuRex 240 ml


Substante active/5 ml:


Extract de soc negru ……………………………….. 5000 mg


*Amestec patentat de plante ……………………. 130 mg


Vitamina C ……………………………………………. 100 mg


Zinc …………………………………………………….. 5 mg


* Extract de Echinaceea Purpurea, extract de Echinaceea Angustifolia organica, extract de Astragalus Membranaceus organic.


Mod de administrare: 1 lingurita (5 ml) zilnic. A se pastra la rece dupa deschidere. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, cereti sfatul medicului inainte de a incepe consumul produsului ! Nu se recomanda copiilor sub un an si celor sensibili la Cruciferae


Referinte bibliografice: Szendrei-Csupor: Gyogynovenytar – utmutato a korszeru gyoggynoveny-alkalmazashoz, Medicina 2009


Mai multe detalii si posibilitate comanda:  SambuRex