Rodiola Rosea combate stresul, depresia, oboseala.

O mare parte a bolilor “batranetii” sunt datorate  nivelului ridicat de stres . Stilul de viata modern, cu mese neregulate, tot timpul agitati si stresati,  pare a fi factorul principal pentru bolile cornice si imbatranirea prematura.


Din fericire Mama Natura areo solutie la aceasta provocare, o clasa unica de plante numite “adaptogene” .


Adaptogenii sunt renumiti datorita efectului  de combatere a  stresului , iar suplimentele alimentare cu compusi naturali adaptogeni echilibreaza organismul, indeprteaza stresul , cresc capacitatea de concentrare sau memorare, fiind chiar indicati inclusiv soferilor.


Adaptogenii au fost descoperiti de savantul rus dr. Nicolai Lazarev, care le-a dat si numele de “adaptogen”. In a “doua generatie”  de adaptogeni  a fost descoperita si rhodiola rosea dupa multe cercetari efectuate de Dr. Brakhman atat in Rusia cat si in Germania. In Rusia Rhodiola Rosea mai este cunoscuta si sub numele de “radacina de aur” si a fost folosita pentru a face fata la climatul rece din Siberia si la o viata fara stress.


Suplimentele alimentare care contin rhodiola rosea au un efect puternic anti-imbatranire cu actiune adaptogena si anti stres.


Persoanele care consuma suplimente cu Rodiola Rosea afirma ca sunt mai energici, mai veseli, ca nu mai sunt stresati desi sunt constienti de evenimentele din jurul lor, ca le-a crescut capacitatea de munca si vigilenta , au un somn mai adanc si mai odihnitor.


Rhodiola Rosea  normalizeaza si stimuleaza sistemul imunitar prin imbunatatirea celulelor imune T, creste rezistenta organismului la toxine. Un alt factor pentru care rodiola rosea imbunatateste sistemul imunitar este insa faptul ca indeparteaza stresul. Oamenii de stinta au descoperit ca stresul suprima imunitatea si distruge rezistenta organismului la diferite forme de atac, virusi sau bacterii.


Consumul de suplimente alimentare cu rodiola rosea (Rhodiolin CaliVita) este indicat pentru persoanele care:


–          Au un servici solicitant si sunt stresati.


–          Celor care se simt obositi, fizic si psihic.


–          Celor care au nevie de performante mentale, memorare.


–          Celor care vor sa scape de starile de astenie, depresie sau nervozitate


–          Soferilor auto, pilotilor de avioane, controlorilor de traffic.


–          Si nu in ultimul rand si celor care vor sa se mentina tineri.


Mai multe detalii si posibilitate comanda: Rhodiolin