Rhodiolin, pentru putere si o viata sanatoasa

Cum luptam in fata stresului de zi cu zi? Responsabilitatile permanente fata de serviciu sau fata de familie, conflicte, boli si traumatisme, probleme financiare, zgomotul si poluantii din mediul extern, toate ne cauzeaza numeroase neplaceri cu care ne este din ce in ce mai greu sa luptam.


Actualul stil de viata impune un ritm accelerat, situatii din ce in ce mai dificile, toate acestea putand duce la aparitia simtomelor unor boli. Incredibil este faptul ca imbolnavirile sunt cauzate in proportie de 80% de influentele daunatoare ale stresului asupra organismului. Se pot enumera aici boli ca: ulcerul, ateroscleroza hipertensiunea arteriala, diabet, stari depresive, si altele.


Un ajutor pretios pentru ca sanatatea noastra sa nu mai aiba de pierdut in fata stresului este Rhodiolin, un supliment alimentar cu continut de plante adaptogene si minerale, cu extract de Rhodiola rosea si zinc.Ce beneficii aduce Rhodiolin sanatatii noastre? • Este un aliat pretios in lupta impotriva stresului – prin cresterea nivelului beta-endorfinelor, modularea nivelului catecolaminelor, si anume adrenalina si noradrenalina, al ACTH-ul si al corticosteroizilor, cortizon si androgeni, echilibreaza actiunea sistemului nervos simpatic/parasimpatic.

 • Are capacitatea de a intari sistemul imunitar, prin ameliorarea sau restabilirea apararii organismului fata de anumite boli. Asigura imunotoleranta, supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne.

 • Asigura echilbrul dintre sistemul imunitar si cel hormonal, mentinand astfel homeostazia organismului.

 • Previne si trateaza bolile autoimune, prin imbunatatirea functiei timusului, prin stimularea cresterii numarului si actiunii celulelor NK.

 • Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului si scade in acelasi timp efectele componentelor partial nocive adica nivelul hormonilor glucocorticoizi (cortizol, glucocorticoid), oferind astfel nivelul optim al acestora.

 • Reduce efectele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza aritmia (batai neregulate ale inimii) si asigura o irigare locala optima. Reduce riscul de infarct datorita efectului betablocant.

 • Are efecte anti tumorale, prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

 • Ajuta la cresterea energiei sexuale, putand avea efecte benefice in anumite boli sexuale la ambele sexe. Amelioreaza probleme precum ejaculare precoce sau disfunctie erectila si de asemenea, reduce manifestarile menopauzei, imbunatateste fertilitatea si regleaza ciclul menstrual.

 • Accelereaza producerea insulinei in cazul diabeticilor, creste sensibilitatea la insulina si reduce nivelul glicemiei.

 • Rosavina si salidrosidele, substante biologic active, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului ameliorand astfel starile depresive.

 • Are rol protectiv asupra ficatului fata de substantele toxice.

 • Are un puternic efect antioxidant, datorita fenolilor din compozitie. Are astfel capacitatea de a neutraliza efectele nocive ale  radicalilor liberi.

 • Are rol in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului dezoxiribonucleic (ADN).

 • Creste performantele sportivilor si rezistenta fizica a acestora. Creste masa fibrelor musculare contractile (accelereaza anabolismul), asigurand folosirea mai eficienta a rezervelor metabolice.

 • Asigura prospetime spirituala ameliorand starea generala.

 • Imbunatateste munca intelectuala si memoria.


Mai multe informatii despre Rhodiola Rosea:


Rhodiola rosea (Golden Root, Roseroot, toiagul lui Aaron) este o planta din familia Crassulaceae care creste in regiunile reci ale lumii. Acestea includ o mare parte din regiunea arctica, muntii din Asia Centrala, Muntii Stancosi, si parti muntoase ale Europei, cum ar fi Alpii, Pirineii, Muntii Carpati, Scandinavia, Islanda, Marea Britanie si Irlanda. Planta perena creste in zonele de pana la 2280 de metri altitudine.  Primele referiri despre Rhodiola rosea apar in Asia de Est si Mijlocie in scrierile popoarelor antice. Ei descriu o planta sacra cu proprietati “supranaturale” tamaduitoare. Legendele populare sustin ca persoanele care bea in fiecare zi o data, un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.


Rhodiola rosea poate fi eficienta in imbunatatirea starii afective si reducerea depresiei. Studii pilot pe subiecţi umani auu aratat ca imbunatateste performanta fizica si mentala, si poate reduce oboseala.


In Rusia si Scandinavia, Rhodiola rosea a fost folosit de secole pentru a face fata unui climat Siberian rece si vietii stresante, pentru tratarea racelilor si a unor boli virale, pentru prevenirea infarctului miocardic si ameliorarea circulatiei sanguine. Mai mult, Rhodiola a fost folosit in medicina traditionala chineza, unde este numit hóng jǐng tiān.


Cu Rhodiolin vei observa o transformare a sanatatii tale. Vei fi mai activ, mai rezistent in fata stresului si a bolilor, vei preveni din timp afectiuni care in viitor te-ar putea deranja. Rhodiolin va fi si tratamentul potrivit pentru problemele de sanatate curente, datorita compozitiei naturale deosebite.


Comanda acum Rhodiolin de la CaliVita pentru a putea beneficia de efectele deosebite ale compozitiei sale!