Dieta definitiva

Dieta dureaza 13 zile, este dificil de respectat, dar foarte eficienta.


Schimbarea metabolismului este atat de profunda, incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani.


Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulata in tesuturi. Aceasta dieta trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.


Recomandari:

• Orice adaos de aliment in afara celor permise (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a dietei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.

• Daca nu rezisti sa tii dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opreste si reia incercarea dupa 3 luni.

• Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evita in cele 13 zile vizitele sau musafirii.

• Daca te chinuie foamea, bea apa, cel putin 2 l/zi.

• Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.

• Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

• Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

• Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.


Ziua 1

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

• cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 2

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

• cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 3

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

• cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)


Ziua 4

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

• cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci


Ziua 5

• mic-dejun: 1 morcov mare ras

• pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

• cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa


Ziua 6

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

• cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 7

• mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar

• pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)

• cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar


Ziua 8

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

• cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 9

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

• pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

• cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie


Ziua 10

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

• cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)


Ziua 11

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

• cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci


Ziua 12

• mic-dejun: 1 morcov mare ras

• pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

• cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa


Ziua 13

• mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

• pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

• cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie