Poza C 1000

C 1000

Nota 100 din 5 bazata pe 1 recenzii
(1 recenzie)

C1000 cu absorbtie lenta in organism creste imunitatea organismului si ajuta la combatarea racelilor si gripelor.

96.21 lei
Pretul include TVA


1. Cui se adreseaza C1000?
2. Prospect
3. Beneficii
4. La ce ajuta C1000?
5. Surse de vitamina C din alimentatie
6. Mod de administrare
7. Utilizare in timpul sarcinii
8. Efecte adverse si atentionari

 

Cui se adreseaza C1000?
mergi la cuprins

  • Persoanelor sensibilie si predispuse la infectii
  • Persoanelor care isi doresc fortificarea sistemului imunitar pe timpul iernii
  • Celor care fac sport si munca fizica grea
  • Persoanelor care se afla sub presiune psihica intensa
  • Persoanelor in varsta si celor care se recupereaza dupa boli
  • Pacientilor care sufera de anemie feripriva

 

Prospect
mergi la cuprins

C1000 intareste sistemul imunitar printr-o doza mare cu eliberare prelungita de vitamina C, formulata de asa natura incat sa fie mai usor absorbita de organism. Astfel, organismul isi mentine nivelul optim de vitamina C pe intreg parcursul zilei. C1000 contribuie la productia normala de colagen si ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange, oaselor, cartilagiilor, dintilor, gingiilor si pielii.

 

Beneficiile vitaminei C
mergi la cuprins
 

Vitamina C (cunoscuta si sub numele de acid ascorbic) este o vitamina solubila in apa, utilizata de metabolism in diferite moduri. Vitamina C ajuta la activarea a numeroase enzime, are un rol important in respiratia celulara si ofera protectie impotriva stresului. Aceasta vitamina, ajuta, de asemenea, la absorbtia de fier si stimuleaza productia de celule rosii din sange, impreuna cu alte elemente nutritive. 

Contribuie la sustinerea functionarii sistemului nervos si participa la formarea structurala a osului, vaselor de sange , tesutului conjunctiv si a colagenului. Este, de altfel, un excelent antioxidant, ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.

In afara de functiile mentionate anterior, cererea metabolica pentru vitamina C poate fi majorata prin cresterea activitatii fizice, prin fumat, consumul de alcoolul, lipsa de odihna, boala sau medicamente.

Deoarece vitamina C este solubila in apa, aceasta nu este stocata in organism, ci este eliminata relativ repede. Produsele Calivita cu vitamina C, disponibile online pe retetanaturista, sunt formulate pentru a oferi o eliberare prelungita si o absorbtie continua, asigurandu-ne astfel o biodisponibilitate sustinuta.

 

La ce ajuta C1000?
mergi la cuprins

In vitamina C naturala, moleculele de acid ascorbic sunt legate impreuna pentru a forma molecule multiple, complexe chimic, fiind mult mai eficiente decat un simplu acid ascorbic sintetic.

Simptomele de deficit de vitamina C pot include: scaderea functiei imunitare , sensibilitatea si predispunerea la infectii, o recuperare mai lenta dupa boli, vindecarea de rani prelungita, hemoragii la nivelul gingiilor, dureri musculare, lipsa de fier etc.

Datorita functiei sale ca antioxidant si rolului sau in functia imunitara, vitamina C a fost promovata ca un mijloc de a ajuta la prevenirea si/sau tratarea de numeroase conditii de sanatate. Aceasta vitamina vizeaza boli si tulburari foarte importante, in care ar putea juca un rol esential: cancer (inclusiv prevenire si tratament), boli cardiovasculare, degenerescenta maculara legata de varsta (AMD), cataracta si raceala.

 

Surse de vitamina C din alimentatie
mergi la cuprins

Majoritatea dintre noi asociaza viramina C cu citricele, iar acest lucru nu este un mit, deoarece portocalele, grepfrutul, lamaia sau lime-urile reprezinta surse excelente de vitamina C. Pe langa acestea, si alte fructe pot oferi o doza importanta de vitamina C precum: merisoarele, afinele, pepenele rosu, merele, perele sau bananele. 
 
Din randul legumelor, cele care se remarca din punct de vedere al continutului de vitamina C se numara fasolea verde, conopida, varza, patrunjelul, spanacul si morcovii. 

Doza zilnica recomandata de vitamina C pentru un adult este de 75 mg, iar de cele mai multe ori nu reusim sa integram printre alimentele pe care le consumam pe acelea care sunt capabile de a asigura aceasta doza. De aceea, produsul C1000 vine ca o solutie la acest efort suplimentar pe care trebuie sa il facem in fiecare zi, fiind usor de administrat si avand o concentratie mare de vitamina C.

 

Mod de administrare
mergi la cuprins

In tratamentul naturist de fortificare a sistemului imunitar, se recomanda administrarea unei singure tablete de C 1000 Plus pe zi, in cursul diminetii.
Pentru ameliorarea altor suferinte precum hemoragii nazale, sinuzite, rinite alergice, gripa, febra, doza de C 1000 Plus se poate mari la doua tablete pe zi, o tableta dimineata si una la pranz, dupa masa. 

 

Utilizare in timpul sarcinii
mergi la cuprins

Excesul de vitamina C in sarcina poate conduce la aparitia unui disconfort intestinal, diaree sau crampe. Se recomanda evitarea administrarii unei doze mai mari de 2000 mg. Uneori, chiar si o doza de 500 mg poate avea aceleasi simptome, de aceea este indicat sa consultati medicul inainte de administrarea acestui produs.

 

Efecte adverse si atentionari
mergi la cuprins

Pentru persoanele cu un istoric de pietre la rinichi, suplimentarea cu vitamina C necesita avizul unui medic.
Nevoia organismului de vitamina C creste atunci cand trecem printr-un episod de febra.


 

dr delia enachedr dan navolan

Daca aveti intrebari sau doriti detalii, puteti consulta medicii nostri de la Centrul Medical Sanatatea

Dr Delia Enache si Dr Dan Navolan

0351 458808 / 0251 212222 / Consultatie online

Prezentare ambalaj

100 tablete = 130 g

Compozitie

NutrientCantitate
Vitamina C1000 mg

1 recenzii pentru C 1000

  1. Nota :5 din 5

    Irina C. 19.02.2011

    De cand am cumparat prima oara Vitamina C 1000 de la Calivita, aceasta este indispensabila in casa. Pe termen lung se poate observa o fortificare a sistemului imunitar si este si un ajutor de nadejde in perioadele cand esti racit, in combinatie cu alte medicamente.

Adauga o recenzie

Ajuta alte persoane cu pareri pertinente
Toate campurile sunt obligatorii *

*   = 4 + 7

Disclaimer
Continutul acestui site are scopul de a oferi informatii generale si nu inlocuieste recomandarile si/sau diagnozele sau constatarile medicale pentru diferite afectiuni ale starii de sanatate. Produsele prezente pe acest website fac parte din categoria suplimentelor alimentare. Conform legislatiei in vigoare se pot administra fara o prescriptie medicala si nu inlocuiesc tratamentele medicale de specialitate. Perioada de administrate cat si rezultatele obtinute pot diferi de la un corp la altul in functie de factori precum problemele de sanatate, alimentatie cat si raspunsul organismului.