Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Miopie

Despre afectiune


Reteta naturista recomandata in remedii pentru Miopie

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. Lutein 94.60 Ron 1-0-1 60 capsule = 17.4 g Detalii Produs
2. Beta Carotene 39.49 Ron 1-0-0 100 capsule gelatinoase = 23 g Detalii Produs
3. Mega Protect 4Life 110.55 Ron 1-1-0 90 tablete = 88.2 g Detalii Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Miopia este o eroare de refractie, ceea ce înseamnă că ochiul nu refracta lumina corect la o concentrare unică de a vedea imagini în mod clar. În miopie, obiectele apropiate se vad clare, iar cele aflate la distanta apar neclare. Miopia este o conditie comuna care afecteaza un procent estimat de 25-30% din intreaga populatie. Este o tulburare de focalizare, si nu o boala a ochilor.

 

Miopia este mostenita si este adesea descoperita la copii atunci când acestia au varste cuprinse intre opt si doisprezece ani. In timpul adolescentei, atunci când organismul creste rapid, miopia se poate accentua. Cu varste cuprinse intre 20 si 40, de obicei modificarile sunt puţine. Miopia poate apărea, de asemenea, la adulti.

 

Miopie severă se va stabiliza, de obicei, cu varste cuprinse intre 20-30 de ani. O miopie severa se poate corecta, de obicei, usor cu ochelari, lentile de contact sau, uneori, cu interventii chirurgicale de refractie.

 

Pacientii cu miopie au un risc mai mare de a dezvolta o desprindere a retinei. Adresaţi-vă medicul oftalmolog, pentru a discuta despre semnele de avertizare in caz de dezlipire de retina, dacă sunteţi în această categorie de risc. Dacă retina se desprinde iar conditia este descoperita destul de devreme, o procedura chirurgicala, de obicei, o poate repara. Este important să se facă examene oftalmologice regulate pentru a se observa schimbările la nivelul retinei, care ar putea duce la dezlipire de retina.

 

Persoanele cu miopie mare pot avea, de asemenea, un risc mai mare decât mediu de a dezvolta glaucom şi cataractă.

 

Cauzele de miopie

 

Cele trei rădăcini primare ale miopiei sunt obiceiurile alimentare necorespunzătoare, stresul nervos şi furnizarea de sange. Lectura într-o cameră luminată slab poate provoca, de asemenea, aceasta conditie. Cititul într-un vehicul aflat în mişcare, petrecutul de multe ore in fata unui televizor,suprasolicitarea ochilor, cum ar fi dupa o lectură prelungită sunt, de asemenea, identificate ca fiind cauze pentru miopie.

 

Pentru ca ochii noştri să poată vedea, razele de lumina trebuie să fie refractate de filmul lacrimal, cornee si cristalin, astfel putandu-se concentra asupra retinei, stratul de celule sensibile la lumina care captuseste partea din spate a ochiului. Retina primeste imaginea formata de aceste raze de lumina si trimite imagini la creier prin intermediul nervului optic, care este de fapt o parte a creierului.

 

Miopia apare atunci cand ochiul este mai lung decât în ​​mod normal sau are o cornee prea abrupta. Ca urmare, razele de lumina se concentreaza în faţa retinei în loc de pe ea. Acest lucru vă permite vederea obiectelor din apropiere în mod clar, dar obiectele aflate la distanţă vor apărea neclare.

 

Miopia rulează în familii şi apare de obicei in copilarie. Uneori condiţia stagneaza, sau se agravează odata cu vârsta.

 

Simptomele pentru miopie

 

O persoană mioapa vede clar obiectele de aproape, insa obiectele de la distanţă sunt neclare. Aceasta conditie este adesea observata prima data la copiii de varsta scolara sau adolescenţi. Copiii de multe ori nu pot citi la tablă, dar acestia pot citi cu uşurinţă o carte. Conditia se agraveaza in timpul anilor de creştere. Oamenii care sunt miopi au nevoie sa-si schimbe ochelari sau lentilele de contact de multe ori. De obicei, se opreste din progres odata ce persoana respectiva se opreste din crestere, în jurul vastei de 20 de ani.

 

Alte simptome pot include:

 

• oboseala ochilor

• dureri de cap (mai puţin frecvente)

 

Prevenirea miopiei

 

Nu există nici o modalitate de a preveni miopia. Citirea şi privitul la televizor nu cauzeaza miopie. Utilizarea de ochelari sau lentile de contact nu afectează evoluţia normală a miopiei – acestea pur şi simplu concentreaza lumina, astfel încât persoana mioapa sa poata vedea clar obiectele indepartate. Lentilele de contact dure vor ascunde, uneori, progresia, dar vederea se va inrautati "sub" lentilele de contact.

 

Suplimente naturale pentru tratamentul miopiei - nutritie pentru sanatatea ochilor

 

Cristalinul, retina, macula, şi alte părţi ale ochiului implicate în vedere pot fi protejate cu un aport adecvat de antioxidanti. Aproape toti antioxidantii au probabil o influenţă pozitivă asupra sănătăţii ochilor. De o importanţă deosebită sunt vitaminele C, E, seleniu, precum şi carotenoidele, ce se gasesc in fructe si legume. Două carotenoide, în special, numit luteina si zeaxantina, joacă un rol important în protejarea tesutului macular al ochilor impotriva daunelor radicalilor liberi, şi pot ajuta la prevenirea parţiala a miopiei sau pot reduce severitatea progresiei. Porumbul, ouale, legumele cu frunze verzi, ardeiul gras, strugurii roşii şi dovleacul sunt unele dintre alimentele bogate în luteină şi zeaxantina. Puteţi găsi, de asemenea, carotenoide şi flavonoide, în multe plante, inclusiv in lapte de ciulini şi afine. Interesant, afinele conţine antocianozide care ar putea fi benefice în miopie. Suplimentele de ulei de peşte sunt de folos, deoarece retina are nevoie de acizi grasi DHA, importanti pentru o acuitate vizuala optima.

 

Lectura cu atentie pentru perioade prelungite, sau lucrul cu calculatorul, cresc riscul sau sunt o cauza de miopie, la un copil. Miopia este rară printre populaţiile indigene analfabete, care nu petrec timp citind. Contrar credintei populare, oamenii din Asia de Est nu mai sunt genetic predispusi la miopie la fel ca orice alt grup de populaţie.

 

Copiii isi petrec acum mai mult din timpul lor concentrându-se pe obiecte apropiate, cum ar fi cărţi şi computere. Pentru a compensa, globul ocular este gandit sa creasca mai mult. In acest mod este nevoie de mai puţin efort ca sa se concentreze aproape, dar ochiul alungit nu se mai poate concentra asupra obiectelor îndepărtate.

 

Copiii care sunt alaptati la san sunt mai putin susceptibili de a avea miopie. Prin urmare, laptele praf ar putea fi considerat o cauza de miopie. Acidul docosahexaenoic sau DHA, o substanţă găsită în laptele matern, ar putea fi principalul element care îmbunătăţeşte dezvoltarea timpurie a acuitatii vizuale la copii, rezultând în creşterea globului ocular mai ordonat, care reduce apoi dezvoltarea sau severitatea miopiei.

 

Dieta pentru miopie

 

Dietele defecte si malnutriţia joacă un rol important in producerea de tulburari glandulare şi alte tulburări care dau naştere la miopie. O dieta care este ridicat în glucide, amidon si zaharuri, si saraca in proteine ​​si grasimi, favorizează dezvoltarea de miopie. Este foarte probabil ca astfel de diete sa creeze un deficit de vitamine, iar acest deficit sa agraveze efectele.

 

Lipsa de vitamina A afecteaza in mod direct starea tesuturilor oculare. De asemenea, duce la distrugerea vederii printr-o deprivare senzoriala.

 

Absenţa factorilor de vitamine B din dieta, sau un deficit de vitamine B, rezulta într-o perturbare profundă a schimbului de apă-sare a organismului cunoscut sub numele de Beri-Beri. Chiar şi formele mai uşoare de acest deficit ar putea exercita o influenţă profundă asupra nervului optic şi vederii. Aceasta determină, de asemenea, o flux crescut de lichid în ochi, care induce fie la glaucom, miopie sau alte defecte ale ochilor din acest grup.

 

Deficitul de orice elemente alimentare influenţează  starea generală de sănătate şi dezvoltarea vederii. Includerea de carne sau de alte proteine, ficat, legume proaspete verzi, fructe citrice si sare de masă suficientă, ajuta la protejarea copilului împotriva dezvoltarii de miopie.

 

O dieta adecvata poate fi de mare ajutor in tratament natural de miopie. Acesta trebuie să fie bazata pe alimente naturale, în special bogate în vitamina A, vitaminele B, vitamina C, E si zinc. Evitaţi toxine precum alcoolul sau tutunul. Aceasta dieta are proprietati antioxidante si ajuta la eliminarea radicalilor liberi care pot afecta sănătatea ochilor.

 

Produse naturiste Calivita recomandate in miopie

 

- Luteina este un antioxidant important care imbunateste vederea si are grija de santatea ochilor.  PEntru o mai buna acuitate vizuala suplimentarea cu Lutein poate de fi de mare ajutor.

 

- O sursa naturala de vitamina A, Beta Carotene e unul dintre suplimentele de baza care are grija in mod natural de sanatatea ochilor, astfel prevenind dezvoltarea multor conditii de vedere.

 

- O buna circulatie sanguina la nivel cerebral ajuta la mentinerea unei acuitati vizuale optime, iar Mega Protect 4 Life este un supliment pe baza de antioxidanti naturali eficient in acest sens.