Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Greata

Despre afectiune

Greața este o stare de disconfort si neliniște în stomac însoțită de sentimentul de voma. Acesta stare este un simptom de boli diferite ; greata în sine nu este o boală. Datorită prezenței unor boli în corpul nostru, greata apare ca o reacție.

 

Unele dintre simptome de greață importante:

 

1. Datorită efectului de greață în organism persoana poate suferi de transpirație instant.

 

2. Alt simptom important al gretei este starea de slăbiciune și amețeala.

 

3. O persoană poate suferi, de asemenea, de dureri de stomac din cauza efectului de greață.

 

Există diferite cauze pentru starea de greață:

 

1. Problemele de digestie reprezinta o cauza importanta de greață. Atunci cand o persoană suferă de indigestie, se confrunta adesea cu această problemă.

 

2. În cursul perioadei inițiale a sarcinii, o femeie trebuie să facă față acestei probleme aproape în fiecare zi.

 

3. Stresul în orice formă nu este bun pentru sănătate. Mai ales în cazul în care este de natură emoțională, atunci aceasta va agrava starea. Greata cauzata de stres se instaleaza mai ales dacă starea este prezenta pentru o perioadă lungă de timp.

 

4. In timpul chimioterapiei si in timpul tratamentului cu medicamente apare greata.

 

5. Greață poate, de asemenea, fi cauzata de călătora într-un autobuz sau într-un tren.

 

6. Supraalimentarea poate duce la greață.

 

7. Greață este, de asemenea, cauzată de aportul de droguri și alcool.

 

Condițiile care pot provoca greață

 

Există mai multe condiții care pot provoca greață. Tratamentul pentru greata depinde de tratamentul cauzei subiacente. Condițiile care pot provoca greață sunt:

 

• Sarcina - Greața și vărsăturile sunt stari foarte des intalnite la femeile gravide. Acesta este răspunsul organismului la schimbările care apar în corpul femeii ca urmare a sarcinii ei. Greața provocata de sarcina este, de asemenea, numita "raul de dimineata". Aceasta denumire se datorează faptului că, de obicei, apare dimineața, deși poate să apară în orice moment al zilei. Este comuna în timpul primului trimestru de sarcină și în mod normal dispare pe masura ce sarcina progreseaza. Deși greața este considerata normala în timpul sarcinii, în cazul în care acesta se produce prea des sau prea sever, femeia gravidă trebuie să consulte un medic imediat.

 

• Raul de miscare - este senzația de disconfort care apare după ce o persoana a mers într-un avion, o masina, barcasau orice vehicul. Raul demiscare nu este o boală și este intalnit foarte frecvent. Aceasta stare apare atunci când ochii nu  pot vedea că există o mișcare, dar organismul poate simti ca aceasta exista. Disconcordanta între două simturi va fi interpretata ca un efect al toxinelor din stomac (ca în intoxicații alimentare). Deci, creierul va stimula vărsături prin greață pentru a expulza toxinele din stomac.

 

• Intoxicație alimentară - Dacă un produs alimentar care este extrem de contaminat cu bacterii este ingerat de o persoana, aceasta  poate experimenta greață și vărsături. Greata si varsaturile sunt principalul simptom de intoxicatii alimentare. Există mai multe bacterii care pot provoca intoxicații alimentare. Aceste bacterii pot produce toxine care pot provoca greață și vărsături. Greață și vărsăturile sunt raspunsul organismului la prezența acestora. Aceste toxine sunt considerate ca fiind substanțe chimice străine care ar trebui să fie eliminate din organism prin vărsături.

 

• Otravire cu monoxid de carbon - intoxicatia cu monoxid de carbon apare atunci când o persoană inhaleaza monoxid de carbon in cantitate mai mare. Aceste simptome de intoxicatie cu monoxid de carbon pot include dureri de cap, greață, vărsături, disconfort abdominal, durere în gât și tuse uscată. Monoxidul de carbon se leaga cu hemoglobina, care rezultă in reducerea capacitatii sale de a transporta oxigen la celule. O persoană care a inhalat cantități semnificative de monoxid de carbon ar trebui să fie spitalizate pentru tratament adecvat.

 

• Dureri de cap: în special migrena, este frecvent asociată cu greața și vărsături.

 

• Urechea interna: Răul de mișcare, labirintita, vertijul pozitional benign sau boala Meniere

 

• Creșterea presiunii intracraniene: Orice boală sau accident care creste presiunea în interiorul craniului poate provoca vărsături.

 

• Inflamarea creierului din cauza unei traume (include sângerare la nivelul creierului)

 

• Infecție (meningita sau encefalita)

 

• Tumorile (benigne sau maligne)

 

•Concentratii anormale electrolitice în fluxul sanguin și dezechilibre asociate cu apa

 

•Contuzie - pacienții cu leziuni cap nu trebuie să aibă sângerare detectabila în creier sau oinflamare a creierului pentru a avea simptome de iritație a creierului, care pot include dureri de cap, greață, vărsături, modificări ale vederii, confuzie, dificultati de concentrare, tulburari de somn, printre alte simptome .

 

• Stimuli nocivi: Anumite mirosuri sau sunete pot provoca greață și vărsături mediate de creier. Fie că este vorba de durerea unui os rupt sau șoc emoțional, evenimentele vasovagale pot determina simptome semnificative. Într-un episod vasovagal, nervul vag (unul dintre nervii care ajuta la controlul funcțiilor de bază ale organismului, cum ar fi ritmul cardiac, respiratia si presiunea sangelui) este prea stimulat si poate provoca incetinirea ritmului cardiac si dilatarea vaselor de sange. Aceasta stare scade fluxul de sange la creier si poate provoca leșin, cunoscut ca un episod de sincopă.

 

• Conditii legate de căldură: Epuizarea terminca, arsuri solare extreme sau deshidratarea

 

• Medicamente - Unele medicamente pot provoca greață și vărsături. În cazul în care greața și vărsăturile sunt severe, persoana respectiva trebuie să se adreseze medicului sau. Acesta ii poate prescrie un medicament pentru a calma greața.

 

Care este tratamentul pentru greață si vărsături?

 

Greața și vărsăturile pot fi tratate cu medicamente dupa ce s-a stabilit un diagnostic de bază. În mod ideal, aceste simptome ar trebui sa rezolve atunci când boala de bază este tratată și controlată.

 

Greața și vărsăturile sunt adesea agravate atunci când pacientul este deshidratat, rezultând într-un cerc vicios. Greața face ca consumul de lichide sa fie dificil, ceea ce face ca organismul sa fie si mai deshidratat, apoi greața devenind si mai intensa. In aceste cazuri pot fi furnizate lichide intravenoase pentru a corecta această problemă și a rupe ciclul.

 

Există o varietate de medicamente anti-greață (antiemetice), care poate fi prescrise. Ele pot fi administrate în moduri diferite, în funcție de capacitatea pacientului de a le lua.

 

Greata de obicei nu este o problemă gravă și poate fi tratată cu ușurință prin diferite tipuri căi de atac acasa.

 

Următoarele remedii sunt cele mai potrivite pentru tratamentul greaței:

 

- Mancarurile picante și junk food-ul ar trebui să fie întotdeauna evitate în starile de greață deoarece acestea pot adăuga neliniște sau disconfort.

 

- O jumătate de linguriță de semințe de chimen cu apa poate ajuta la relaxarea stomacului și, prin urmare a organismului.

 

- Laptele cu germeni de grâu poate ajuta daca este conumat regulat după fiecare oră.

 

- Voma în stare de greață poate fi utila, dearece astfel vor fi eliminate substanțele nedorite din stomac, care poate fi raspunzatoare pentru apariția starii de greață.

 

- Menta este o planta utila în relaxarea stomacului, care va reduce sentimentul de vărsături in forma de ceai sau mestecata ca atare.

 

- o ceașcă de ceai de ghimbir poate ajuta la eliminarea senzației de greață și relaxarea corpului.

 

- Ceaiul de musetel poate fi, de asemenea, de ajutor.

 

- Banana este bogata in fibre, astfel  putand trata greața foarte bine. Alte produse alimentare fibroase cum ar fi orezul, painea neagra si sosul de mere pot fi de asemenea de ajutor.

 

- Sucul de lămâie amestecat cu apă potabilă este cel mai bun remediu natural pentru tratamentul gretei.

 

- Bicarbonatul de sodiu amestecat în apă este un tratament foarte eficient pentru greață.

Reteta naturista recomandata in remedii pentru Greata

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. Digestive Enzymes 79.86 Ron 0-1-1 100 tablete=61,3 g Detalii Produs
2. Super Soya Lecithin - 100 caps 51.48 Ron 1-0-1 100 capsule = 166 g Detalii Produs
3. Acidophilus with Psyllium 85.36 Ron 1-1-0 100 capsule = 68 g Detalii Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Greața este o stare de disconfort si neliniște în stomac însoțită de sentimentul de voma. Acesta stare este un simptom de boli diferite ; greata în sine nu este o boală. Datorită prezenței unor boli în corpul nostru, greata apare ca o reacție.

 

Unele dintre simptome de greață importante:

 

1. Datorită efectului de greață în organism persoana poate suferi de transpirație instant.

2. Alt simptom important al gretei este starea de slăbiciune și amețeala.

3. O persoană poate suferi, de asemenea, de dureri de stomac din cauza efectului de greață.

 

Există diferite cauze pentru starea de greață:

 

1. Problemele de digestie reprezinta o cauza importanta de greață. Atunci cand o persoană suferă de indigestie, se confrunta adesea cu această problemă.

2. În cursul perioadei inițiale a sarcinii, o femeie trebuie să facă față acestei probleme aproape în fiecare zi.

3. Stresul în orice formă nu este bun pentru sănătate. Mai ales în cazul în care este de natură emoțională, atunci aceasta va agrava starea. Greata cauzata de stres se instaleaza mai ales dacă starea este prezenta pentru o perioadă lungă de timp.

4. In timpul chimioterapiei si in timpul tratamentului cu medicamente apare greata.

5. Greață poate, de asemenea, fi cauzata de călătora într-un autobuz sau într-un tren.

6. Supraalimentarea poate duce la greață.

7. Greață este, de asemenea, cauzată de aportul de droguri și alcool.

 

Condițiile care pot provoca greață

 

Există mai multe condiții care pot provoca greață. Tratamentul pentru greata depinde de tratamentul cauzei subiacente. Condițiile care pot provoca greață sunt:

 

• Sarcina - Greața și vărsăturile sunt stari foarte des intalnite la femeile gravide. Acesta este răspunsul organismului la schimbările care apar în corpul femeii ca urmare a sarcinii ei. Greața provocata de sarcina este, de asemenea, numita "raul de dimineata". Aceasta denumire se datorează faptului că, de obicei, apare dimineața, deși poate să apară în orice moment al zilei. Este comuna în timpul primului trimestru de sarcină și în mod normal dispare pe masura ce sarcina progreseaza. Deși greața este considerata normala în timpul sarcinii, în cazul în care acesta se produce prea des sau prea sever, femeia gravidă trebuie să consulte un medic imediat.

 

• Raul de miscare - este senzația de disconfort care apare după ce o persoana a mers într-un avion, o masina, barcasau orice vehicul. Raul demiscare nu este o boală și este intalnit foarte frecvent. Aceasta stare apare atunci când ochii nu pot vedea că există o mișcare, dar organismul poate simti ca aceasta exista. Disconcordanta între două simturi va fi interpretata ca un efect al toxinelor din stomac (ca în intoxicații alimentare). Deci, creierul va stimula vărsături prin greață pentru a expulza toxinele din stomac.

 

• Intoxicație alimentară - Dacă un produs alimentar care este extrem de contaminat cu bacterii este ingerat de o persoana, aceasta  poate experimenta greață și vărsături. Greata si varsaturile sunt principalul simptom de intoxicatii alimentare. Există mai multe bacterii care pot provoca intoxicații alimentare. Aceste bacterii pot produce toxine care pot provoca greață și vărsături. Greață și vărsăturile sunt raspunsul organismului la prezența acestora. Aceste toxine sunt considerate ca fiind substanțe chimice străine care ar trebui să fie eliminate din organism prin vărsături.

 

• Otravire cu monoxid de carbon - intoxicatia cu monoxid de carbon apare atunci când o persoană inhaleaza monoxid de carbon in cantitate mai mare. Aceste simptome de intoxicatie cu monoxid de carbon pot include dureri de cap, greață, vărsături, disconfort abdominal, durere în gât și tuse uscată. Monoxidul de carbon se leaga cu hemoglobina, care rezultă in reducerea capacitatii sale de a transporta oxigen la celule. O persoană care a inhalat cantități semnificative de monoxid de carbon ar trebui să fie spitalizate pentru tratament adecvat.

 

• Dureri de cap: în special migrena, este frecvent asociată cu greața și vărsături.

 

• Urechea interna: Răul de mișcare, labirintita, vertijul pozitional benign sau boala Meniere

 

• Creșterea presiunii intracraniene: Orice boală sau accident care creste presiunea în interiorul craniului poate provoca vărsături.

 

• Inflamarea creierului din cauza unei traume (include sângerare la nivelul creierului)

 

• Infecție (meningita sau encefalita)

 

• Tumorile (benigne sau maligne)

 

• Concentratii anormale electrolitice în fluxul sanguin și dezechilibre asociate cu apa

 

Contuzie - pacienții cu leziuni cap nu trebuie să aibă sângerare detectabila în creier sau oinflamare a creierului pentru a avea simptome de iritație a creierului, care pot include dureri de cap, greață, vărsături, modificări ale vederii, confuzie, dificultati de concentrare, tulburari de somn, printre alte simptome .

 

• Stimuli nocivi: Anumite mirosuri sau sunete pot provoca greață și vărsături mediate de creier. Fie că este vorba de durerea unui os rupt sau șoc emoțional, evenimentele vasovagale pot determina simptome semnificative. Într-un episod vasovagal, nervul vag (unul dintre nervii care ajuta la controlul funcțiilor de bază ale organismului, cum ar fi ritmul cardiac, respiratia si presiunea sangelui) este prea stimulat si poate provoca incetinirea ritmului cardiac si dilatarea vaselor de sange. Aceasta stare scade fluxul de sange la creier si poate provoca leșin, cunoscut ca un episod de sincopă.

 

• Conditii legate de căldură: Epuizarea terminca, arsuri solare extreme sau deshidratarea

 

• Medicamente - Unele medicamente pot provoca greață și vărsături. În cazul în care greața și vărsăturile sunt severe, persoana respectiva trebuie să se adreseze medicului sau. Acesta ii poate prescrie un medicament pentru a calma greața.

 

Care este tratamentul pentru greață si vărsături?

 

Greața și vărsăturile pot fi tratate cu medicamente dupa ce s-a stabilit un diagnostic de bază. În mod ideal, aceste simptome ar trebui sa rezolve atunci când boala de bază este tratată și controlată.

 

Greața și vărsăturile sunt adesea agravate atunci când pacientul este deshidratat, rezultând într-un cerc vicios. Greața face ca consumul de lichide sa fie dificil, ceea ce face ca organismul sa fie si mai deshidratat, apoi greața devenind si mai intensa. In aceste cazuri pot fi furnizate lichide intravenoase pentru a corecta această problemă și a rupe ciclul.

 

Există o varietate de medicamente anti-greață (antiemetice), care poate fi prescrise. Ele pot fi administrate în moduri diferite, în funcție de capacitatea pacientului de a le lua.

 

Greata de obicei nu este o problemă gravă și poate fi tratată cu ușurință prin diferite tipuri căi de atac acasa.

 

Următoarele remedii sunt cele mai potrivite pentru tratamentul greaței:

 

- Mancarurile picante și junk food-ul ar trebui să fie întotdeauna evitate în starile de greață deoarece acestea pot adăuga neliniște sau disconfort.

 

- O jumătate de linguriță de semințe de chimen cu apa poate ajuta la relaxarea stomacului și, prin urmare a organismului.

 

- Laptele cu germeni de grâu poate ajuta daca este conumat regulat după fiecare oră.

 

- Voma în stare de greață poate fi utila, dearece astfel vor fi eliminate substanțele nedorite din stomac, care poate fi raspunzatoare pentru apariția starii de greață.

 

- Menta este o planta utila în relaxarea stomacului, care va reduce sentimentul de vărsături in forma de ceai sau mestecata ca atare.

 

- o ceașcă de ceai de ghimbir poate ajuta la eliminarea senzației de greață și relaxarea corpului.

 

- Ceaiul de musetel poate fi, de asemenea, de ajutor.

 

- Banana este bogata in fibre, astfel putand trata greața foarte bine. Alte produse alimentare fibroase cum ar fi orezul, painea neagra si sosul de mere pot fi de asemenea de ajutor.

 

- Sucul de lămâie amestecat cu apă potabilă este cel mai bun remediu natural pentru tratamentul gretei.

 

- Bicarbonatul de sodiu amestecat în apă este un tratament foarte eficient pentru greață.

 

Suplimente naturiste Calivita de ajutor in tratementul si prevenirea gretei

 

- Enzimele digestive sunt un remediu naturist excelent pentru diverse conditii si probleme legate de sistemul digestiv. Digestive Enzyme imbunatesc absorbitia, digestia, elimina spasmele digestive, inlatura greata, indigestia, calmeaza tulburarile alimentare si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

 

- Lecitina extrasa din soia ajuta la buna functionare a sistemului nervos, la mentinerea unui nivel optim de colesterol, contribuie la o functionare normala a proceselor vitale si sprijina sanatatea intregului organism.Super Soya Lecithin previne balonarea si imbunateste tranzitul intestinal. Consumul de lecitina timp indelungat poate incetini sau opri litiaza colesterolica.  

 

- Atunci cand flora intestinala este afectata de diversi patogeni intestinali, antibiotice sau alte medicamente, pot aprea diverse tulburari digestive care de cele mai multe ori produc greata. Consumul de probiotice Acidophilus with Psyllium ajuta la refacerea florei intestinale si creaza un mediu neprietenos pentru acesti patogeni.