Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Ejaculare precoce

Reteta naturista recomandata in remedii pentru Ejaculare precoce

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. VitalMan 56.98 Ron 1-1-0 - dupa masa (3 luni) 60 tablete = 38,7 g Detalii Produs
Vital Man contine plante recunoscute pentru efectul benefic in disfunctiile sexuale la barbati. Imbunatateste performanta sexuala si timpul de erectie, sporeste fertilitatea, actioneaza ca un afrodisiac, creste potenta.
2. Rhodiolin 113.74 Ron 1-1-1 - inainte de masa (3 luni) 120 capsule = 54 g Detalii Produs
Rhodiola rosea este o planta cu proprietati benefice in eliminarea stresului, depresiei si anxietatii. Aceste tulburari sunt adesea implicate in tulburari sexuale, precum ejacularea precoce, lipsa erectiei, etc.
3. Pro Selenium 30.69 Ron 1-0-1 - dupa masa 60 tablete = 19 g Detalii Produs
Seleniul este un mineral cu prorietati antioxindate puternice si cu un rol important pentru functia imunitara si a glandei tiroide. Previne tulburarile hormonale si, implicit, sexuale, creste potenta.
4. Vital 0 77.66 Ron 1-1-0 90 tablete Detalii Produs
Vital 0 este o combinatie ideala de plante medicinale, vitamine si minerale, atent selectionate pentru a indeplini nevoile nutritionale ale persoanelor cu grupa sanguina 0. Mentine echilibrul nutritiv, ofera energie si vitalitate.
5. Vital A 77.66 Ron 1-1-0 90 tablete Detalii Produs
Vital A este o combinatie ideala de plante medicinale, vitamine si minerale, atent selectionate pentru a indeplini nevoile nutritionale ale persoanelor cu grupa sanguina A. Mentine echilibrul nutritiv, ofera energie si vitalitate.
6. Vital AB 77.66 Ron 1-1-0 90 tablete Detalii Produs
Vital AB este o combinatie ideala de plante medicinale, vitamine si minerale, atent selectionate pentru a indeplini nevoile nutritionale ale persoanelor cu grupa sanguina AB. Mentine echilibrul nutritiv, ofera energie si vitalitate.
7. Vital B 77.66 Ron 1-1-0 90 tablete Detalii Produs
Vital B este o combinatie ideala de plante medicinale, vitamine si minerale, atent selectionate pentru a indeplini nevoile nutritionale ale persoanelor cu grupa sanguina B. Mentine echilibrul nutritiv, ofera energie si vitalitate.
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Potrivit Asociatiei Americane de Psihiatrie, ejacularea prematură este definită ca "ejacularea persistenta sau recurenta, cu stimulare sexuala minima înainte, la sau la scurt timp dupa penetrare şi înainte ca persoana sa-si doreasca..." Mai simplu spus, EP este o condiţie în care un barbat ejaculeaza frecvent mai devreme decât el sau partenera sa doresc, sau la scurt timp după cuplarea cu partenera sa. Ejacularea precoce este, de asemenea, cunoscuta ca ejacularea rapida.

 

Semne si simptome ale ejacularii precoce

 

Semnul primar al ejacularii precoce apare atunci cand ejacularea se produce înainte ca ambii parteneri sa-si doreasca, provoacand îngrijorare sau stres. Cu toate acestea, problema poate să apară în toate situaţiile sexuale, chiar si in timpul masturbarii.

 

Medicii clasifica ejacularea precoce in doua tipuri : pe tot parcursul vieţii (primara) sau dobândita (secundara). Conform Societatii Internationale de Medicina Sexuala, ejaculare prematura prezenta pe tot parcursul vieţii se caracterizează prin:

 

• ejaculare care intotdeauna sau aproape intotdeauna are loc în termen de un minut de la penetrarea vaginala

• Incapacitatea de a intarzia ejacularea in toate sau aproape toate penetrarile vaginale

• consecinţe negative personale, cum ar fi stresul, frustrarea sau evitarea intimitatii sexuale

 

Ejaculare prematura secundara este, în general, înţeleasă prin împărtăşirea acelorasi simptome ca şi in cazul ejacularii premature primare, dar cu o diferenta cheie:

 

• ejacularea secundara se dezvoltă după ce au existat relaţii sexuale satisfăcătoare anterioare, fără probleme de ejaculare

 

Ejacularea prematura cauzeaza stres marcat sau dificultate interpersonala pentru un bărbat şi partenera sa, deoarece nu le permite să se bucure de actul sexual într-un mod adecvat. Barbatul simte nemulţumire din cauza incapacităţii de a deţine senzatiile placute de contact sexual pentru o perioadă mai lungă de timp, în timp ce partenera sa este la fel de nemulţumita deoarece nu poate să ajungă la sentimente sexuale depline.

 

De asemenea, este comun pentru barbatii care se confruntă cu EP sa-si puna la îndoială masculinitatea şi sa-si piarda încrederea în performanţele lor sexuale. Ei se pot simti neînţelesi cu privire la gradul de frustrare şi umilinţă pe care le experimenteaza în mod regulat în timp ce partenera poate suferi in tacere, de teama ca ar putea sa-l deranjeze sau sa devina frustrat din cauza refuzului partenerei sale, aparent pentru a rezolva problema.

 

Cu toate acestea, multi barbati ocazional experimenteaza ejaculare prematura in timpul actului sexual, dar atâta timp cât nu se intampla frecvent, nu există niciun motiv de ingrijorare. Perioada de timp care se califică pentru EP a devenit însă un subiect extrem de discutabil ca urmare a faptului că oamenii ejaculeaza la momente diferite în timpul întâlnirilor sexuale diferite. Oamenii de ştiinţă şi cercetători definesc acum ejacularea prematura ca o condiţie în care omul atinge orgasmul în jurul valorii de 120 de secunde sau 2 minute de la penetrare vaginala. Altii specifica numărul de penetrari ale penisului, având în vedere mai puţin 8 pana la 15 penetrari inainte de ejaculare pentru a fi prematura.

 

Cauzele ejacularii premature

 

Cauzele ejacularii precoce sunt inca necunoscute in intregime. Au existat convingeri anterioare că EP poate aparea ca urmare a problemelor psihologice, mai degrabă decât a cauzelor biologice. Totuşi, există indicii noi că aceste cauze de EP sunt mult mai complicate, şi implică o interacţiune complexă atât a factorilor psihologici cat şi biologici.

 

Ejacularea este un reflex care se declanşează  atunci când un anumit nivel de stimulare este atins. Prin urmare, capacitatea de a controla această acţiune reflexă depinde în mare măsură de capacitatea omului de a recunoaşte şi de a reglementa cantitatea de stimulare pe care acesta o primeşte, astfel incat sa nu atinga punctul de declanşare a reflexelor sale de ejaculare înainte ca el sa isi doreasca.

 

Ejacularea prematura poate avea cauzele psihologice şi cele biologice enumerate mai jos.

 

Cauze psihologice ale ejacularii precoce

 

• Experientele sexuale timpurii. Deşi EP este o problemă care apare la barbatii de toate varstele, barbati mai tineri sunt mai predispusi catre această tulburare. Un motiv ar putea fi rezultatul modelelor stabilite de evenimente care au avut loc în experienţele lor sexuale anterioare. Primele experienţe ale actului sexual implica de multe ori entuziasm amestecat cu anxietate şi o cerere de a efectua actul sexual rapid pentru a evita să fie prinsi.

 

În astfel de prime experienţe, performanţa - dorinta de a "o face corect", este de multe ori accentul, mai degrabă decât aspectul plăcut şi erotic al experienţei. Ca urmare, un mare procent de tineri ajung la orgasm prea repede. Aceste experiente ar putea fi considerate o problema a acestor oameni tineri, iar data viitoare ar putea exista teama de o posibila repetare care creste sansele unui eveniment de ejaculare prematură şi, astfel, un model este format. Aceste episoade ar putea continua si la maturitate, dacă nu se face un tratament.

 

• Anxietatea si stresul. Anxietatea legată de performanţa sexuala a unui barbat sau de alte probleme poate fi, de asemenea, o cauză pentru ejaculare prematura. Atunci când sexul este legat de performanţă, mai degrabă decât de plăcere, controlul ejacularii în curs de dezvoltare ar putea deveni o propunere dificila. Prin urmare, este mai bine ca barbatul sa se concentreze asupra evenimentelor care le va aduce placere , atat lui cat si partenerei.

• Temerile pentru disfunctia erectila. Barbatii care sufera de disfunctieerectila ar putea dezvolta, de asemenea, ejacularea prematura, deoarece acestia pot fi anxiosi in a obţine şi menţine o erecţie în timpul actului sexual şi, astfel, grabind ejacularea. Odată ce se se formeaza un model de ejaculare rapida, acesta poate deveni dificil de schimbat.

 

Cauze biologice

 

Factorii biologici care pot contribui la ejacularea prematura includ:

 

1. Niveluri anormale de hormoni

2. Concentraţie insuficientă  de serotonina

3. Activitate anormala a sistemului reflex ejaculator

4. Anumite probleme tiroidiene

5. Inflamatie si infectie a prostatei sau uretrei

6. Trăsături moştenite

 

Tratamentul ejacularii premature

 

În ciuda faptului că ejaculare prematură există ca un diagnostic clinic, aceasta nu poate fi clasificata ca o boala sau ca o afectiune. Indiferent dacă cauza este de ordin psihologic sau biologic, tratamentele pentru ejacularea prematura includ terapie comportamentală, consiliere psihologică şi medicatie. S-ar putea efectua, de asemenea, o combinatie de oricare dintre aceste metode de tratament.

 

• Terapia comportamentală

 

Terapia comportamentala ajuta in aproximativ 60% la 90% din barbatii cu ejaculare prematura. În general, practica si relaxarea va ajuta în rezolvarea problemei. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că ejacularea prematură de multe ori se întoarce şi poate fi necesara o terapie comportamentală suplimentara.

 

Mai jos sunt cateva exemple de metode de terapie comportamentala care pot fi utilizate pentru tratamentul ejacularii premature.

 

- Abţinerea de la raporturi sexuale

 

Cuplurile pot fi instruite să evite relaţiile sexuale pentru o perioada de timp, pentru a ajuta la reducerea anxietatii. Acest lucru este benefic deoarece ii ajuta pe parteneri sa se conecteze şi să re-stabileasca o legatura fizica satisfacatoare.

 

- Un preludiu mai lung

 

Prin implicarea într-un preludiu mai lung, cuplurile se pot ajuta reciproc in atingerea unei stari de excitare maxima print-o stimulare reciproca prin sarut, mangaieri, îmbrăţişari, stimularea organelor genitale, şi a altor zone erogene înainte de cuplare. În acest fel, ejacularea si orgasmul pot fi realizate aproape în acelaşi timp.

 

- Exerciţii Kegel

 

Cercetatorii au remarcat faptul că  unii oameni care sufera de ejaculare precoce au un răspuns neurologic mai rapid in muschii pelvieni. Barbatii cu ejaculare prematură cauzata de factori neurologici pot efectua anumite exercitii Kegel pentru a-i ajuta să obţină controlul voluntar asupra muschiului pelvian şi, astfel, pentru a le oferi mai mult control asupra ejacularii. Beneficiu suplimentar al acestei tehnici consta in faptul că poate oferi barbatilor erectii mai puternice şi, prin urmare, poate ajuta la atenuarea disfunctiei erectile.

 

• Consiliere sau psihoterapie

 

Aceaste practici pot ajuta pacientii si partenerii lor in rezolvarea conflictelor şi problemelor personale care ar putea include anxietate, stres şi resentimente, care pot contribui la ejacularea prematura. În cele mai multe cazuri, aceste terapii sunt mult mai eficiente atunci când cuplurile participa împreună la aceste sedinte.

 

Abordările actuale ale psihoterapiei permit bărbaţilor, printre altele, sa invete tehnici de control şi / sau intarzierea ejacularii, sa-si creasca încrederea în performanţele sexuale, sa reduca anxietatea de performanţă, sa modifice modele sexuale rigide, sa depăşeasca problemele de intimitate, sa echilibreze sentimentele şi gândurile care interferează cu funcţiile sexuale şi sa sporeasca comunicarea între ei şi partenerele lor.

 

• Medicamente

 

Există două clase de medicamente care pot fi utilizate în tratamentul ejacularii premature şi acestea includ utilizarea de (a) anumite antidepresive si (b), creme anestezice.

 

Remediu naturist pentru ejaculare precoce cu produse Calivita

 

- Exista numeroase plante folosite in mod traditional in tratarea problemelor sexuale. VitalMan este un supliment nutritional natural pe baza de extract din plante cu efect afrodisiac precum Guarana, Muira Puama, Maca, Urzica si altele, cu proprietati extraordinare in imbunatatirea performantelor sexuale,cresterea potentei si sterilitate.

 

- Rhodiolin ajuta la  reducerea stresului si inlaturarea anxietatii, implicate activ in tulburarile de sexuale.

 

- Seleniul este un mineral foarte important cu proprietati antioxidante care protejeaza organismul de factorii nocivi, imbunateste imunitatea si functia glandei tioride. Barbatii au nevoie de un consum suplimentar de seleniu deoarece acesta se concentreaza in testicule si este eliminat prin sperma in timpul ejacularii. Pro Selenium este un supliment alimentar care ofera necesarul zinic de seleniu intr-o forma naturala 100%.

 

- Vital O, Vital AB, Vital B si Vital A sunt suplimente alimentare naturale pe baza de vitamine, minerale si plante medicinale special concepute pentru fiecare grupa sanguina in parte. Aceste ofera organismului echilibrul nutritional de care are nevoie pentru a functiona corespunzator si pentru a duce o viata activa.