Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Crestere (stimulator)

Despre afectiune


Produse naturiste recomandate in remediu naturist pentru Crestere (stimulator)

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
Natural HGH Support 120.67 Ron 0-0-1 la ora 21 inainte de culcare 90 tablete = 77,2 g Comanda Produs
Arginine Plus 103.29 Ron 0-0-1 (inainte de culcare) 100 tablete = 104 g Comanda Produs
Power Mins 58.52 Ron 0-0-1 100 tablete = 139 g Comanda Produs
Bee Power 46.09 Ron 0-1-0 50 capsule = 29 g Comanda Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Ce este de creșterea?

 

Din momentul în care părinții aduc pe lume un copil, acestia ii urmaresc progresul cu nerăbdare, anticipând fiecare centimetru de creștere și fiecare etapă nouă de dezvoltare de-a lungul drumului. Dar cum pot ei sti dacă copilul lor se dezvolta în mod corespunzător?

 

Creșterea fizică se referă la creșterea în înălțime și greutate și alte modificări ale corpului care apar pe masura ce un copil ajunge la maturitate. Parul creste; dintii cresc si ei, cad, iar apoi cresc din nou, și în cele din urmă se manifesta pubertatea. Totul face parte din procesul de creștere.

 

Ce e normal?

 

Primul an de viață este un moment de schimbare uluitoare în timpul căreia copiii, în medie, cresc 25 cm, în lungime și isi tripleaza greutatea de la nastere.

 

Având în vedere toate creșterile care are loc atunci, părinții ar putea fi surprinsi atunci când copilul lor nu mai continua să crească asa repede, după primul an. Insa nici un copil nu continua ritmul de creștere experimentat in timpul acelei perioade. După vârsta de 1 an, creșterea unui copil în lungime incetineste considerabil, și pana la 2 ani, creșterea în înălțime, de obicei, continuă într-un ritm destul de constant de aproximativ 6 cm pe an până în adolescență.

 

Cu toate acestea, nici un copil nu crește într-un ritm constant perfect în toată această perioadă a copilăriei. Săptămâni sau luni de creștere ușor mai lenta alternează cu o mini "izbucnire in creștere" la majoritatea copiilor. Copii, de fapt tind sa creasca un pic mai repede ​​primăvara decât în alte perioade ale anului!

 

Un puseu de crestere majora are loc la momentul pubertatii, de obicei, intre varsta de 8 si 13 ani la fete și 10 pana la 15 ani la băieți. Pubertatea dureaza aproximativ 2 pana la 5 ani. Acest puseu de crestere este asociat cu dezvoltarea sexuală, care include aspectul parului pubian si axilar, creșterea și dezvoltarea organelor sexuale, si la fete, debutul menstruatiei.

 

Atunci cand fetele ajung la vârsta de 15 ani și băieții ajung la vârsta de 16 sau 17 ani, creșterea asociata cu pubertatea va fi încheiata pentru majoritatea dintre ei, considerandu-se ca au ajuns la maturitatea fizică.

 

Simptomele deficitului de creștere la copii

 

Simptomele deficitului de creștere pot include următoarele:

 

• înălțimea, greutatea si circumferinta capului copilului nu progresează în mod normal, în conformitate cu diagramele standard de creștere.

 

• aptitudini fizice, cum ar fi rostogolirea, așezatul, statul în picioare sau mersul pe jos se dezvolta lent.

 

• abilitățile sociale și mentale sunt întârziate.

 

• dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare (de exemplu, păr facial pentru barbati, sani pentru femei) este întârziată la adolescenți.

 

Cauze pentru o creștere inadecvata la copii

 

O crestere norala este rezultatul mai multor factori, cum ar fi alimentația, genetica și hormonii. Următoarele aspecte sunt ale cauze posibile ale deficitului de creștere.

 

• statura familiala scunda: Copiii care nu se dezvolta mult in inaltime au parinti cu o statura mica. Acestia au o viteza de crestere normala, și vârsta osoasă nu este întârziată. Intra la pubertate intr-un mod normal și dobandesc o creștere de multe ori completa, cu o înălțime de adult scund.

 

• intarziere de crestere constitutionala: De asemenea, numita pubertate amânată, copiii cu intarziere de crestere constitutionala au o greutate normala la naștere, iar creșterea lor încetinește, de obicei, în cursul primului an de viață. De la aproximativ 3 ani pana la pubertate, acești copii au o viteză de creștere adecvata. Vârsta osoasă este de obicei întârziată, iar pubertatea este târzie. Pubertatea tarzie permite o creștere prepubertala, de obicei ca rezultat o înălțime de adult normal. De obicei, copiii cu intarziere de crestere constituționala nu prezintă deficit de creștere, ci o perioadă de viteza de creștere lentă care are loc în timpul primului an de viață și, chiar înainte de pubertate.

 

• malnutritie: În toată lumea, malnutriția este, probabil, cea mai frecventa cauza de esec de crestere si este, de obicei, legata de sărăcie. Deficiențele nutriționale în țările dezvoltate sunt mult mai adesea rezultatul unei diete auto-restrictive. Creșterea în greutate săraca este adesea mult mai vizibila decât statura scurta.

 

• boli și tulburări: bolile cronice și tulburările sistemice care implică sistemul nervos si circulator, sau sistemele gastro-intestinale poate fi o cauza de insuficienta de crestere. Bolile sau tulburările care implică ficatul, rinichii, plamanii, sau țesutulconjunctiv pot fi, de asemenea, o cauza.

 

• nanismul psihosocial: Aceasta este o tulburare de statura scurta sau esec de crestere si / sau pubertate întârziată. Apare adesea în asociere cu privarea emoțională și / sau abuz și neglijare.

 

• sindroame: Deficitul de creștere poate fi o caracteristică a sindroamelor genetice, cum ar fi sindromul Turner și sindromul Down. Acesta poate fi, de asemenea, o parte din alte sindroame, cum ar fi sindromul Noonan, Russell-Silver si Prader-Willi.

 

• probleme endocrine (hormonale): cauzele endocrine includ deficit de hormoni tiroidieni (hipotiroidie), deficit de hormoni de creștere, sau alte tulburări hormonale. Hormonul tiroidian este necesar pentru cresterea normala ; la copiii cu hipotiroidism creșterea este extrem de lenta. Copiii cu deficit de hormoni de creștere au proportii normale ale corpului, dar acestia pot apărea mai tineri decât vârsta lor reală.

 

• Altele: Deficitul de creștere poate fi legat de retard de creștere intrauterină (o afecțiune în care copiii cântăresc mai puțin de 2, 3 kg la termen sau care sunt mici pentru vârsta gestațională, dacă sunt nascuti prematur). Tulburările osoase și de cartilaje pot fi, de asemenea, o cauză a deficitului de creștere. Acondroplazia (una dintre conditiile cele mai comune care cauzeaza deficit de creștere și statura scurta) este o tulburare genetică de os si cartilaj. Persoanele cu acondroplazie au un trunchi de dimensiuni normale, brațe scurte și picioare scurte, precum și un cap usor extins, cu o frunte proeminenta. Adultii cu această condiție sunt, de obicei aproximativ 1,35 metri înălțime.

 

La cabinetul medicului

 

Începând din copilărie, copiii vor vizita un medic pentru controale regulate, în care acesta va înregistra inaltimea si greutatea pentru a o compara cu cea a altor copii de aceeași vârstă pe un grafic de creștere. Acest instrument valoros poate ajuta medicul sa determine dacă un copil se afla în creștere la o rată corespunzătoare sau dacă ar putea fi probleme.

 

Ce pot face parintii ?

 

Puteți face câteva lucruri pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră crește și se dezvoltă în mod normal. Critice pentru sănătatea si bunastarea generala a copiilor sunt:

 

• Odihna suficienta: modelele de somn variază în funcție de vârstă și de fiecare copil in parte, dar majoritatea copiilor au nevoie de o medie de 10 pana la 12 ore de somn pe noapte. Somnul ofera organismelor in crestere odihna de care au nevoie pentru a continua să crească în mod corespunzător.

 

• Alimentația corectă: O dieta echilibrata plina de vitamine si minerale esentiale vor ajuta copiii sa-si atingă potențialul de creștere pe deplin.

 

• Exercitarea adecvată: Deoarece obezitatea este o problema pentru multi copii, părinții trebuie să se asigure că copiii lor sunt activi în mod regulat și mănânca sănătos. Mersul cu bicicleta, drumetiile, patinajul, diferite sporturi, sau orice activitate placuta care ii va motiva copiii să se deplaseze le va promova o stare bună de sănătate și de fitness și ii va ajuta sa-si mentina o greutate sanatoasa.

 

Dacă bănuiți o problema

 

Unii părinți isi fac griji pentru creșterea și dezvoltarea copilului lor, dar poate fi liniștitor să știe faptul că majoritatea copiilor care sunt scunzi sau întârziati în dezvoltare sunt sănătosi și normali. De exemplu, părinții mai scunzi tind să aibă copii mai scunzi si nu toti copiii se dezvolte în același ritm.

 

Dacă credeti ca aveți probleme, primul pas este să vă adresați medicului dumneavoastră, care poate evalua cu atenție copilului și istoricul familiei și, dacă este necesar, va efectua anumite teste pentru a vedea dacă există o condiție medicală care afectează creșterea. Medicul poate alege să monitorizeze creșterea copilului cât mai frecvent pe un grafic de creștere sau să faca trimitere copilului catre un medic endocrinolog pediatru (un medic specializat în tulburări de creștere) pentru o evaluare suplimentară.

 

Tratamentul este direcționat catre cauza deficitului de creștere. Terapia de substitutie hormonala poate fi necesară la copiii cu hipotiroidism sau deficit de hormon de creștere. Controalele de rutină și controalele periodice necesare pentru copii și adolescenti sunt cel mai bun mijloc de prevenire.

 

 Suplimente naturiste Calivita care ajuta la o crestere armonioasa

 

- Aminoacizii, extractele vegetale, lecitina, vitaminele si cromul din compozitia Natural HGH Support  srijina secretia naturala de hormoni de crestere la copii si adolescenti si diminueaza procesul de imbatranire la adulti.

 

-  Arginina este un aminoacid esential care stimuleaza eliberarea unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, astfel Arginine Plus este un supliment natural de ajutor intr-o crestere armonioasa la copii si adolescenti.

 

- Complexul de mineral Power Mins asigura toate substantele minerale de care organismul uman are nevoie pentru o crestere si dezvoltare sanatoasa.

 

- Laptisorul de matca Bee Power contine 7 aminoacizi esentiali pentru sanatatea umana si numerosi alti nutrienti necesari pentru toate functiile vitale. Contribuie la o dezvoltare sanatoasa a tuturor sistemelor si organelor.