Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Cancer la plamani

Despre afectiune


Produse naturiste recomandate in remediu naturist pentru Cancer la plamani

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
Shark Aid 135.63 Ron 3-3-3 (6 luni, apoi 2-2-2) 90 tablete = 90 g Comanda Produs
Noni Caps 139.37 Ron 2-2-2 90 capsule = 45 g Comanda Produs
Omega 3 80.96 Ron 2-2-2 (3 luni, apoi 1-1-1) 100 capsule gelatinoase = 152 g Comanda Produs
Smokerade 84.70 Ron 1-1-1 dupa masa 90 tablete = 85.5 g Comanda Produs
Aquarion 5950.00 Ron apa alcalina, pe termen lung 1 Comanda Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Cancerul pulmonar este cauzat de o creştere rapidă necontrolată a celulelor canceroase în ţesuturile pulmonare. Acest tip de cancer este cel mai frecvent şi rezulta în mai mult de un milion de decese în fiecare an. Este indicat de pierderea în greutate, tuse cu sânge sau dificultati de respiraţie. Se poate observa pe radiografie, de asemenea. Tratamentul depinde de stadiul in care se afla boala si include chirurgie, chimioterapie şi radioterapie.

 

Clasificare cancer pulmonar

 

Tipurile de cancer pulmonar sunt clasificate după ce sunt studiate sub microscop. Clasificarea este necesara deoarece diferite tipuri de cancer sunt tratate diferit. Mare parte din cancerele pulmonare sunt carcinoame - boli maligne care se dezvolta din celulele epiteliale. Carcinoamele pulmonare sunt clasificate în două tipuri: carcinom pulmonar cu celule mici (sau microcelular) si carcinom pulmonar non-microcelular. Carcinomul non-microcelular si carcinomul pulmonar cu celule mici reprezinta 80. 4% şi respectriv 16. 8 % in frecventa cancerului pulmonar.

 

1. Cancerul pulmonar non-microcelular

Acest timp de carcinoame pulmonare sunt grupate împreună deoarece prognosticul şi managementul lor sunt aceleaşi până la o anumită măsură. Acestea sunt în continuare clasificate în trei tipuri: carcinom pulmonar cu celule scuamoase, adenocarcinom şi carcinom pulmonar cu celule mari. Cancerul pulmonar cu celule scuamoase se formeaza în apropierea bronhiilor centrale. Acestea reprezintă 25% din cazurile de cancer pulmonar. Adenocarcinomul incepe în ţesutul pulmonar periferic. Cazurile de adenocarcinom sunt un rezultat al fumatului si reprezintă 40% din cazurile de cancer pulmonar non- microcelular.

 

2. Cancerul pulmonar microcelular

Acest tip de cancer pulmonar este rar, este uneori menţionat ca un carcinom cu "celule de ovăz". De cele mai multe ori acestea provin de la caile respiratorii mai mari (bronhiile primare şi secundare) şi de acolo vor creşte într-un ritm rapid. Acest tip de cancer pulmonar in cea mai mare parte este asociat cu fumatul.

 

Tipuri de cancere secundare

 

Aceste tipuri de cancer sunt clasificate pe baza locului de origine, cum ar fi cancerul de san care s-a extins la plamani. Majoritatea dintre cazurile de cancer pulmonar la copii sunt secundare.

Stadializarea cancerului pulmonar este folosita pentru a evalua gradul de răspândire a cancerului de la locul său de origine. Acesta este un factor important care determină potentialul tratament al cancerului pulmonar. Gradul începe de la 1A la 4, 1A, fiind cel mai bun prognostic şi 4 fiind cel mai rău.

 

Semne si simptome ale cancerului pulmonar

 

- Vocea a deveni răguşita

- Pierderea brusca de greutate

- Senzaţie de durere în zona pieptului sau abdomenului

- Dificultăţi la înghiţire

- Pierderea poftei de mâncare

- Respiratie grea

- Tuse cu sange

- Inflamarea gatului si fetei

- Epuizare

Multe dintre simptomele mentionate mai sus sunt non-specifice. Până în momentul în care sunt observate simptome sau semne, cancerul s-a raspandit deja de la locul de origine. Foarte puţini oameni cu acest tip de cancer au semne de la momentul diagnosticului, aceste tipuri de cancer de obicei se observă pe o radiografie de rutină in zona pieptului.

 

Cauzele cancerului pulmonar

 

Cele trei cauze principale ale cancerului sunt: ​​agenţi cancerigeni (care se găsesc în tutun), infecţiile virale şi radiaţiile ionizante. Daca sunt expuse, acestea determină modificări ale ADN-ului in tesutul mucoasei bronhiilor pulmonare. Cu cat mai multe tesuturi devin deteriorate, cu atat cancerul se dezvolta mai mult.

1. Fumatul este principala cauza a cancerului. Într-o singură ţigară există 60 de tipuri diferite de substante cancerigene cunoscute, cum ar fi radioizotopii şi nitrozaminele. Fumatul produce 80% din acest tip de cazuri. Riscul este, în general, mai mai mic la nefumatori. In momentul în care o persoană care fumează în mod proporţional şansele de acest cancer cresc. Au existat cazuri în care, dacă o persoană s-a oprit din fumat, celulele deteriorate s-au refacut treptat. La nefumatori, fumatul pasiv este principala cauza a cancerului pulmonar.

2. Gazul radon - gazul produs din defalcarea de radiu. Acest gaz este incolor şi inodor. Expunerea la radiaţii ionizeaza materialul genetic, cauzand mutatii care se transforma uneori in formatiuni canceroase. Expunerea la gaz radon este a doua cauza majora a cancerului pulmonar, după fumat.

3. Azbestul - este responsabil pentru provocarea unui număr mare de cancere, unul dintre ele fiind cancerul pulmonar. În Regatul Unit, azbestul este responsabil pentru 2 -3% din totalul cazurilor de acest tip de cancer.

4. Virusurile - sunt responsabile de asemenea pentru producerea de cancer pulmonar la animale. Studiile de cercetare au demonstrat un potenţial similar la om.

5. Pulberile în suspensie-  au legătură directă cu cazuri de cancer pulmonar. Dimensiunea şi cantitatea de particule din aer determină riscul de a face cancer pulmonar. În cazul în care concentraţia de particule creşte peste 1%, atunci şansele de a avea această boala creştere cu 14%.

 

Patogeneza

 

La fel ca alte forme de cancer, cancerul pulmonar debuteaza prin activarea oncogenelor sau inactivarea genelor de suprimare tumorala. Oncogenele sunt acele gene care fac oamenii mai vulnerabili la cancer. Sunt produse din proto-oncogene, atunci când acestea sunt expuse la anumite substante cancerigene. In proto-oncogena K-RAS au loc mutaţii care sunt responsabile pentru 10 pana la 30% din adenocarcinoamele pulmonare. Invazia tumorii, angiogeneza, apoptoza si profilerarea de celule sunt reglementate de către receptorul factorului de crestere epidermal. Mutaţiile şi amplificarea EGFR sunt comune in cancerul pulmonar non-microcelular. Bazele de tratament cu inhibitori de RFCE sunt, de asemenea, furnizate de mutaţia şi de amplificarea EGFR. Anomaliile cromozomiale pot duce la pierderea de heterozigoţie, care poate duce la inactivarea genelor supresoare tumorale. Deteriorarea a patru dintre acesti cromozomi: 3p, 5q, 13 q si 17 p este comuna carcinomului pulmonar cu celule mici.

 

Diagnosctic pentru cancerul pulmonar

 

Dacă o persoană a raportat simptome care ar putea sugera un cancer la plămâni, in prima etapa se efectueaza o radiografie la plamani. Testul releva lărgirea mediastinului, atelectazie şi pleurezie. Chiar dacă nu există constatări radiografice, dar indiciu acestui fapt este mare datorita anumitor aspecte, si anume daca persoana in cauza este fumător inrait si manifesta sputa cu urme de sange, atunci scanarea CT poate furniza datele necesare. În cazul în care sunt descoperite celule anormale in sputa, atunci riscul de a avea  acest tip de cancer se multiplică. Depistarea precoce se poate face prin examen citologic de sputa, împreună cu alte examene de screening. Diagnosticul diferenţial pentru acei pacienti care prezintă nereguli privind cardiografia la piept considera un cancer legat de plamani împreună cu alte boli non-maligne. Acestea ia în considerare motivele infecţioase, cum ar fi tuberculoza sau pneumonia. Bolile menţionate pot duce la noduli pulmonari.

 

Prevenirea cancerului pulmonar

 

Prevenire, la fel ca întotdeauna, este mai bună decât vindecarea. Paşii în această direcţie efectuati de mai multe state sunt identificarea cancerigenilor şi interzicerea lor, insa folosirea tutunului, care este cauza majora a cancerului pulmonar, este încă comună. Eliminarea fumatului este obiectivul prim in prevenirea cancerului pulmonar. De asemenea s-au luat si masuri pentru a minimiza fumatul pasiv, prin interzicerea fumatului în locurile publice şi la locul de muncă.

Screening-ul este folosit pentru a detecta boala atunci când pacientul nu prezintă nici un simptom. Radiografia sau tomografia computerizata sunt testele de depistare a cancerului pulmonar.

 

Tratamentul cancerului pulmonar

 

Tratamentul cancerului pulmonar se poate face în următoarele moduri, în funcţie de stadiul sau gradul de cancer:

1. Chirurgia. Dacă medicii au detectat cancerul pulmonar, apoi scanarea CT şi tomografia cu emisie de pozitroni sunt de obicei aplicate pentru a verifica dacă boala este instalata şi chirurgia este posibila sau s-a ajuns in punctul în cazul în care efectuarea unei intervenţii chirurgicale nu este posibilă. Chirurgia poate fi efectuată numai în cazul în care este indicata o spirometrie respiratorie buna ; in cazul in care este slabă, atunci o intervenţie chirurgicală nu este posibilă. Chiar si o intervenţie chirurgicală are o rată de deces operativ de 4,4 %, datorata functiei pulmonare a pacientului şi altor factori.

2. Chimioterapia împreună cu radiaţiile se utilizează pentru tratarea carcinomului pulmonar cu celule mici. Chimioterapia primara este, de asemenea, utilizata în metastaza carcinomului pulmonar non-microcelular.

3. Radioterapia, cu chimioterapie, este folosita atunci când pacientul nu este apt pentru o interventie chirurgicala. Acest tip de radioterapie, de intensitate mare, se numeşte radioterapia radicală. Atunci cand cancerul afecteaza o secţiune scurtă a bronhiilor, atunci este utilizata brahiterapia.

 

Produse naturiste Calivita pentru tratamentul si prevenirea cancerului pulmonar

 

- Cartilajul de rechin – Shark Aid – este util pentru sanatate in special datorita efectului sau antiinflamator. Contribuie la inhibarea dezvoltarii tumorilor maligne si beligne si are un efect extraordinar de bun in profilaxia cancerului, dar si in tratamentul altor boli cronice.

- Extractul de Morinda Citrifolia din compozitia Noni Caps este un fortifiant al sistemului imunitar, diminueaza efectele nocive ale fumatului si consumului de alcool si droguri, creeaza o stare fizica si psihica buna si este recunoscut ca tratament adjuvant pentru cancer, tumori si neoplasme.

- Acizii grasi Omega 3 si vitamina E extrase din uleiul de peste protejarea impotriva imbolnavirilor pulmonare Studiile au demonstrat ca uleiul de peste reduce inflamatia si contracareaza efectele nocive ale fumului de tigara. De asemenea a prezinta efect anticancerigen, reducand riscul formarii de celule maligne.

- Suplimentul alimentar Smokerade este un produs 100% natural, creat pentru a ajuta fumatorii activi si pasivi sa isi protejeze organismul impotriva toxinelor din fumul de tigara. Este un antioxidant deosebit care impiedica distrugerea celulelor degenerate aparute in rma procesului de oxidare cauzat de fumul de tigara.

- Apa ionizata alcalina obtinuta cu Aquarion – un filtru de apa cu osmoza inversa – are proprietati antioxidante. Alcalinizarea organismului, adica obtinerea unui PH de la acid la alcalin este un obiectiv major deoarece  majoritatea bolilor nu se pot dezvolta si evolua intr-un mediu alcalin. Apa alcalina de asemenea intareste sistemul imunitar , o actiune esentiala pentru organism, pentru a face fata agresiunilor si bolilor.

 

Preparatul Shark Aid nu se administreaza celor care au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 6 luni.