Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Tratament naturist pentru Abces

Despre afectiune


Reteta naturista recomandata in remedii pentru Abces

Toate produsele recomandate pe site sunt atestate de ministerul sanatatii si au avizul FDA - cel mai dur for mondial care atesta calitatea produselor destinate sanatatii !

Produs Naturist Pret Mod de administrare Compozitie
1. Oregano Oil 88.77 Ron 4-4-4 picaturi adulti; 2-2-2 picaturi copii 30 ml Detalii Produs
Oregano Oil are proprietati antiseptice
2. ParaProteX 124.74 Ron 1-1-1 100 tablete = 100 g Detalii Produs
3. Noni Lichid 173.25 Ron 1-0-1 linguri de sirop 946 ml Detalii Produs
Legenda (la "Mod de administrare"):

1-1-1 reprezinta 1 (tableta/capsula/lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara.

Descriere Tratament Naturist

Un abces este o colectie de puroi care formeaza o cavitate in tesut şi este înconjurat de un ţesutul inflamat, format ca urmare a unei infectii localizate sau a prezentei unor corpuri straine. Dureroase şi calde la atingere, abcesele pot apărea in orice loc pe corpul dumneavoastră.

 

Cel mai frecvent apar in zona axilei, zonele din jurul anusului si vaginului (abcesul bartholinian), la baza coloanei vertebrale (abces pilonidal), în jurul unui dinte sau unei masele (abces dentar), şi în vintre. Inflamatia unui folicul de par, de asemenea, poate duce la formarea unui abces, care se numeşte furuncul. Spre deosebire de alte infecţii, antibioticele singure nu vor vindeca un abces.

 

În general, un abces trebuie să se deschidă şi sa se scurga. Uneori scurgerea apare pe cont propriu, dar în general trebuie să fie deschis de către un medic printr-o procedura numita incizie si drenaj. Tratamentul pe baza de preparate naturale este de un real ajutor in tratarea multor forme de abces. Oamenii cu un sistem imunitar slabit sunt predispusi la anumite tipuri abces mai des. Abcesul dentar este o infecţie a gurii, feţei, maxilarului, sau a gâtului care debuteaza ca o infecţie a dintelui sau a cavitatii bucale.

 

Deşi aceste infecţii pot fi cauzate de o sanatate dentara deficitara si poate rezulta din lipsa de ingrijire dentara corecta si la timp, acestea pot să apară, de asemenea, la persoanele cu afecţiuni medicale, cum ar fi boli autoimune (sindromul Sjögren şi condiţii similare) sau condiţii care slăbesc sistemul imunitar (diabet zaharat, chimioterapie). Abcesele dentare pot fi, de asemenea, declansate de un traumatism minor în cavitatea bucală.

 

Abcesul parodontal este rezultatul unei infectii care sa mutat mai adânc in radacina dentara, iar abcesul periapical se referă la un abces localizat in pulpa dentara. La locul de infectie se colecteaza puroi, acesta fiind eliminat fie prin ruptura si scurgere pe cont propriu fie prin drenaj chirurgical. Simptomele unui abces dentar includ, de obicei, durere, tumefiere, si roseata a gurii şi feţei, iar in cazurile mai avanzate se pot instala simptome ca febra, greaţa, vărsăturile si frisoanele. Pentru oamenii care au carii sau dureri de dinti tratamentul consta in medicamente nesteroidiene si anti-inflamatorii, pentru ameliorarea durerii şi a inflamaţiei, dar ele nu vor trata infecţia. Este intotdeauna indicat sa cereti sfatul medicului.

 

Abcesul perianal reprezinta o infecţie purulenta a ţesuturilor moi din jurul canalului anal, localizata sub piele si este cel mai comun tip de abces anorectal. Pacienţii cu un abces perianal de obicei, se plâng de disconfort perianal şi prurit. Durerea perianală de multe ori este exacerbată de circulaţia şi creşterea presiunii la defecare. Aceasta afectiune necesita diagnosticul si tratamentulul doctorului.

 

Operatia abcesului perianal, de obicei, poate fi realizata în departamentul de birou sau de urgenţă, folosind anestezice locale. Se face o mica incizie pe zona de fluctuatie în imediata apropiere a marginii anale. Puroiul este colectate şi trimis pentru cultură. Hemostaza este realizata prin presiune manuala, iar apoi se aplica o mesa cu iodoform. Sunt prescrise analgezice şi laxative pentru a calma durerea şi a preveni constipatia.

 

Abcesul perianal poate aparea la persoanele care sufera de diabet, constipatie cronica, care au unele activitati precum calaritul si ciclismul, la persoanele care folosesc steroizi sau fac chimioterapie, la femeile insarcinate, la cei care sufera de boli inflamatorii cronice ale intestinului. Simptome pot fi: durerea sau umflatura dureroasa in regiunea anala, febra, transpiratiile, frisoanele, tulburarile de tranzit intestinal.

 

Abcesul bartholinian este acumularea de puroi care formeaza un nodul (umflare) într-una din glandele lui Bartholin, care sunt situate pe fiecare parte a deschiderii vaginale. O mica incizie chirurgicala poate scurge complet abcesul. Aceasta este cea mai rapida modalitate de recuperare. Procedura se poate face sub anestezie locala in cabinetul unui medic. Şanse de recuperare completă sunt foarte mari.

 

Este important sa se trateze orice infectie vaginala care pot fi diagnosticata în acelaşi timp cu abcesul. Abcesul hepatic este o masa de puroi în interiorul ficatului sau atasata acestuia. Cauzele comune sunt infecţiile abdominale, cum ar fi apendicita sau diverticulita ca urmare a răspândirii hematogene prin intermediul venei porte.

 

Un abces hepatic netratat este aproape fatal din cauza complicaţiilor care includ sepsisul, empiemul, sau peritonita. Tratamentul ar trebui să includă drenaj percutanat sau chirurgical. Abcesul prostatic este o boala inflamatorie a prostatei si este o complicaţie mai puţin frecventa. Simptomele acestei afectiuni pot fi : retentia urinara, sange in urina, durere la urinare, cresterea frecventei urinarii, durere perineala.

 

Tratamentul pentru abces prostatic consta in: antibiotice, drenaj chirurgical şi îndepărtarea ţesutului mort. Este preferată şi este deseori eficienta, mai ales dacă simptomele nu se ameliorează după 1 săptămână de tratament medical. Cereti întotdeauna sfatul medicului cu privire la orice tratament sau schimbare de tratament.

 

reteta: 1+3 reteta: 2+3