Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Plante medicale si nutrienti folositi in produsele Calivita

Pentru un studiu amanuntit asupra plantelor medicale folosite in compozitia produselor Calivita va punem la dispozitie un catalog cu nutrienti si plante medicale pe care le regasiti in compozitia produselor noastre . In zille de astazi, medicina moderna se indreapta catre solutiile de tratament naturist, deoarece acestea sunt calea mai blanda, fara efecte secundare negative si aproape singura solutie de a completa carentele in organism datorate unei alimentatii deficitare, bazata pe alimente semi-procesate sau procesate (conservate, congelate, refrigerate, deshidratate etc)


Saw Palmetto

Saw Palmetto este o planta remarcabila pentru bărbați  și femei și este folosita de practicienii de sanatate naturista pentru a trata o varietate de boli, cum ar fi inflamatia testiculelor, inflamația tractului urinar, tuse si congestie respiratorie. De asemenea, este utilizat pent

Scoarta de salcie alba

Elementul chimic activ al scoartei de salcie, salicina, a fost identificată în 1829 de către farmacistul francez H. Leroux. Acidul salicilic a fost pregătit în formă pură de către un chimist italian în 1838. Salicina și acidul salicilic au fost utilizate pe scară largă

Seleniu

Mineral esential pentru organism, actioneaza ca un antioxidant asigurand buna functionare a sistemului imunitar, fiind folosit chiar si in lupta impotriva cancerului.

Siliciul

După oxigen, siliciul este elementul cel mai abundent în scoarța terestră. El este prezent în argilă și nisip și, de asemenea, există ca parte din roci, cum ar fi cuarțul și granitul. Anterior acest mineral nu a fost considerat ca un element important fiziologic datorit

Soc Negru

Planta in sine contine flavonoide si diferiti compusi antioxidanti in concentratii ridicate, astfel incat poate fi un partener de nadejde in lupta impotriva radicalilor liberi, problemelor cailor respiratorii imbunatatirea sistemului imunitar.

Strugurii

Strugurii de masă, pentru vin si stafide provin din aceeași familie (Vitaceae) și genul (Vitis), in care există aproximativ 60 de specii diferite de plante de acest tip, și în cadrul acestor 60 de specii, există literalmente mii de soiuri de struguri.

Sucul de capsuni

Căpșunile au un aspect ideal, un gust excelent și se afla printre fructele și legumele cu cea mai mare putere anti-oxidanta, astfel conducand la promovarea sănătatii! Anti-oxidanti ajuta la combaterea activitatii toxice asupra componentelor celulare și ADN-ului

Sucul de cirese

Ciresul, copacul care produce fructele cirese, apartine genului Prunus. Fructul este cărnos și are o sămânță în interiorul acestuia. Cireșele sunt bogate in antociani, care sunt pigmentul roșu al acestor fructe. Acesti antociani sunt antioxidanti, care ofera cireșelor efecte b

Sucul de mere

Suc de mere natural este o băutură gustoasă  și benefica care promovează sănătatea asigurând în același timp vitamine si substante nutritive esentiale. Un studiu din 2009 privind boala Alzheimer efectuat în Amsterdam, a constatat ca un consum regulat de pr

Sucul de pere

Para este un fruct similar cu marul, care creste pe copaci, are ocodita de sprijin, semințe mici în miez,  pulpa alba și un gust dulce. Soiuri diferite de pere includ Bosc, Bartlett, Anjou și chinezesti. Cele mai multe pere sunt modelate aproximativ ca un clopot, și sunt disponibil

Sucul de zmeura

Suc pur de zmeura nediluat contine putine calorii, este scăzut în grăsimi și are multe beneficii nutriționale și de sănătate. Numai 1/4 ceasca prevede 50 la suta din necesarul zilnic de vitamina C, și este încărcat cu antioxidanți care ofera o îmbătrânire lentă