Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Sucul de mere

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Sucul de mere

ZenThonic
198.50 Ron
0,045 mg


Suc de mere natural este o băutură gustoasă  și benefica care promovează sănătatea asigurând în același timp vitamine si substante nutritive esentiale. Un studiu din 2009 privind boala Alzheimer efectuat în Amsterdam, a constatat ca un consum regulat de produse naturale pe baza de mere poate intarzia debutul bolii Alzheimer. Consumul regulat de suc de mere ca parte a unei diete echilibrate poate proteja sănătatea și încuraja bunastarea.



Valoarea nutritivă



Este bogat  în beta-caroten, acid folic, vitamina C, cantități mici de B1, B2, B3, B6, biotină și vitamina E.



Bogat în calciu, clor, magneziu, fosfor, potasiu, sulf, cantități mici de cupru și zinc.



Vitaminele A și C



Vitamina A, gasita in cantitati considerabile in mere, este esențială în menținerea dinților sănătoși, pielii si a tesuturilor. În plus, vitamina A poate îmbunătăți vederea și promova sănătatea reproducerii.



Merele sunt , de asemenea, o sursa bogata de vitamina C, un compus necesar, care este esențial în creșterea și repararea țesuturilor organismului. Este necesară pentru productia de colagen, care ajuta la vindecarea pielii, cicatricelor, ligamentelor și crearea de vas de sange. Ca un antioxidant puternic, vitamina C previne deteriorarea radicalilor liberi - subproduse de transformare a alimentelor în energie, precum si poluanți externi. Vitamina C previne, de asemenea, condiții diferite de sanatate, cum ar fi boli de inima si boli inflamatorii, care pot diminua calitatea generala a vietii.



Fitochimicalele



Merele contin o abundenta de fitochimicale, compuși non-nutritivi din plante care previn boala și proteja organismul. De exemplu, fitochimicalele stimulatoare de enzime ajuta la defalcarea de toxine în organism, prevenind deteriorarea în același timp. Alternativ, prezența de fitochimicale flavonoide, antioxidanticunoscuti sub numele de citrina si vitamina P, poate inhiba inflamatia, reglementa raspunsul imunitar si protejea femeile in post-menopauza impotriva osteoporozei. Consumul de suc de mere crește foarte mult sanatatea prin furnizarea de fitochimicale esentiale.



Fibrele



Corpul are nevoie de fibre pentru buna digestie și eliminarea toxinelor, care se pot acumula în corp. Consumul regulat suc de mere poate preveni constipatia si este eficient in tratamentul diabetului zaharat si diverticulozei. Acest suc conține fibre solubile și insolubile. Fibrele solubile ajuta la reducerea colesterolului si prevenirea bolilor de inima, in timp ce fibre insolubile accelerează trecerea alimentelor prin tractul digestiv.



 



 



 



Beneficii pentru sanatate



 



- Coaja de mere conține vitamina A, care ajută la creșterea capacității de vedere a ochilor, ajutând la reglarea vederii în situații de iluminare scăzută. Antioxidantii gasiti in mere protejeaza organismul de daunele celulare.



- Sucul de mere are o cantitate apreciabilă  de vitamina C, care ajută la refacerea celulelor și țesuturilor, și, de asemenea, la creșterea nivelului de imunitate. Prin urmare, este întotdeauna recomandat în caz de accidente.



- Pectina din sucul de mere calmează intestinele și, de asemenea, ajută în timpul constipație și în echilibrarea bacteriilor daunatoare din colon.



- Pectina ajuta la scaderea colesterolului si a cancerului de colon, iar borul ajuta la prevenirea pierderii de calciu, creste nivelurile sanguine de hormoni estrogeni si pare sa stimuleze activitatea electrica a creierului (creșterea funcției și capacitatii de a îndeplini sarcinile mai rapid și eficient).



- Sucul pur de mere elimina toxinele dăunătoare din corp, reducand bolile de ficat și rinichi.



- Zaharurile naturale prezente în sucul de mere cresc nivelul de energie.



- Conținutul de fibre reduce riscul de atac de cord.



- Un alt avantaj este faptul că nu permite formarea de colesterol în vasele de sânge. Sucul de mere este format din compusi numiti fitonutrienti. Acești compuși reduce impactul colesterolului LDL (lipoproteine ​​cu densitate joasa), în corpul nostru. LDL provoacă formarea unei placi in interiorul peretelui arterei coronare care duce la ateroscleroza.



- De asemenea, efectul antioxidant al sucului previne boli precum cancerul.



- Din moment ce sucul este bogat în potasiu, este bun pentru persoanele în vârstă, deoarece reduce orice fel de dureri de artrita sau reumatism.



- Un alt beneficiu de sănătate al sucului de mere este că poate fi amestecat cu orice alt suc sănătos, devenind chiar mai hranitor. Poate fi amestecat cu suc morcovi sau telina sau alte sucuri de legume.



- Când merele sunt amestecate cu morcovi si telina, nu ne îmbunătățeste doar vederea, ci, de asemenea, previne fragilitatea oaselor.



- Cercetările indică faptul că merele conține un tip de ioni poliatomici organici, care ajută in progresul memoriei.



- Conținutul de fibre din mere ajuta la crearea de miscari intestinale regulate, reducand posibilitatea de formare a cancerului de colon.



- De asemenea, ajută la controlul nivelului de colesterol și reducerea riscului de atac de cord.



- Sucurile de mere sunt, de asemenea, cunoscute pentru a reduce riscul de astm.



- Cu un pahar plin de suc de mere în fiecare zi țineti boala Alzheimer la distanta.



- Un pahar de suc de mere proaspat contine 110 de calorii.



Sucul de mere si boala Alzheimer



Corpul uman contine o substanță chimică care este importanta pentru un creier sănătos și pentru puterea de memorie. Chimic se numește "acetilcolina", care dacă scade sub nivelul cerut poate provoca Alzheimer. Un studiu realizat acum cativa ani a aratat ca sucul de mere poate ajuta la menținerea nivelului de acetilcolina de la nivelul creierului. Acest lucru înseamnă un creier sanatos, care poate funcționa bine pentru o perioadă mai lungă. Experimentul a fost efectuat pe șoareci, care au fost hrăniți cu suc de mere și au indicat un răspuns pozitiv. Cercetatorii cred ca efectele vor fi aceleași pe adulti. Deci fraza "Un mar pe zi tine doctorul departe" este cat se poate de adevarata.



Descoperiri interesante despre sucul de mere



Spuma acumulata in partea de sus a sucului de mere este deseori ignorata sau filtrata în timpul servirii. Știi ce se filtreaza de fapt? Spuma sucului de mere are o proportie mai mare de antioxidanți în comparație cu sucul. Filtrarea elimină unele elemente sanatoase din sucul de mere, cum ar fi fibrele si vitaminele.



Reducerea riscului de boli de inima



Cantități mari de eradicatori de radicali liberi, sau antioxidanti, permit sucului de mere sa joace un rol în prevenirea diferitelor tipuri de cancer, ajuta la protejarea impotriva bolilor de inima si ajuta la scaderea colesteroluluiLDL (rau).



Sucul de mere impiedica formarea colesterolului în vasele de sange si artere. Nivelul ridicat de colesterol și de placi in artere este una dintre cauzele majore ale bolilor de inima. Consumul de suc de mere va reduce riscul de boli de inima.



Curata organismul si imbunatateste digestia



Sucul de mere ajuta la curatarea ficatului si rinichilor de toxine. Ca rezultat, vom avea un organism mai curat si mai bine protejat împotriva bolilor de ficatsi rinichi.



Sucul de mere este foarte bun pentru pierderea în greutate



 



Acest beneficiu de sănătate al sucului de mere este apreciatde către persoanele cu exces de greutate. Colesterolul și caloriile sunt două cauze majore de greutate in plus. Sucul de mere este, în principiu sarac in calorii și grăsimi, si in plus protejează corpul de colesterol.



Excelentă sursă de energie



Sucul de mere este dotat cu diferite vitamine - A, C, E, K, B1, B2, B6 si acid folic, deci este o excelenta sursa de energie. Ca urmare, este o băutură excelentă pentru a restabili energia după un exercițiu fizic.



Risc mai mic de dementa



Unele studii au aratat ca sucul de mere reduce riscul de dementa la persoanele in varsta. Sucul de mere incetineste imbatranirea creierului și il ajută sa functioneze bine pentru mai mult timp.



Studiile de cercetare pe animale de la Universitatea din Massachusetts Lowell (UML) indică faptul că consumul de suc de mere poate crește de fapt, producerea in creier de acetilcolina, un neurotransmitator esential, avand ca rezultat imbunatatirea memoriei. Neurotransmitatorii, cum ar fi acetilcolina, sunt substante chimice eliberate de celulele nervoase care transmit mesaje la alte celule nervoase. O astfel de comunicare între celulele nervoase este vitala pentru o sanatate buna, nu doar în creier, ci in intreg organismul.



Studiile anterioare au sugerat ca merele au un amestec unic de antioxidanti care imbunatatesc cognitia si memoria prin inhibarea oxidarii în creier.