Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Enzime Digestive

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Enzime Digestive

Enzimele au rol important in trasnformarea alimentelor in substante primare necesare nutritie precum minerale, vitamine, aminoacizi. Sunt fermenti de natura proteica si structura coloidala complexa, specifici plantelor si animalelor. Ele pot fi distruse de diferiti factori, cum ar fi conditiile termice.

Consumarea enzimelor digestive duce la imbunatatirea procesului digestiv si la eliminarea toxinelor din organism, intr-un ritm mai alert. Absenta prelungita a enzimelor din corpul uman poate duce la obezitate, migrene, inflamatii cronice. Pe masura ce inaintam in varsta, organismul nostru produce din ce in ce mai putine enzime digestive. Insuficienta enzimatica este indicata de balonare, oboseala dupa odihna, indigestie, senzatie de greutate in stomac, diareea, pierderea apetitului etc. Prin urmare activitatea enzimatica este influentata de alimentatie neadecvata, consumul de medicamente, tabagism, cofeina, lipsa acidului clorhidric din stomac etc.

In corpul nostru actioneaza doua tipuri de enzime: endogene (fermenti secretati de glande digestive ce au rol de reglare a digestiei) si exogene (se procura prin consumul de alimente de origine vegetala sau animala). Printre rolurile diferitelor enzime mentionam: Proteaza digera proteine, Amilazele descompun carbohidrati, Lipazele descompun grasimile si Lactazele produsele lactate.

Totalitatea microorganismelor ce traiesc in intestinul gros reprezinta flora intestinala. Aceasta are nenumarate roluri si functii: sinteza substantelor esentiale, functie imunologica si antibacteriala, digestia carbohidratilor, prevenirea lergiilor si tratarea maladiilor.

Consumul de suplimente alimentare bogate in enzime digestive duce la o digestie mai buna si astfel nutrientii din macare ajung in proportie mare in sange si tesuturi.

Alimentele negatite sunt principalele surse de enzime digestive: galbenusul de ou de gaina (crud sau preparat moale), sucurile de legume, laptele de vaca crud, legumele si zarzavaturile tinere, afinele, germenii de grau, sala de orz verde, caise, cirese, visine, ceapa, coacaze negre, prune, rosii, salata verde, morcov, praz, ceapa, spanac, usturoi, miere, peste, carne, seminte de soia, lucerna (contine 8 enzime esentiale).

Absenta unei singure enzime din organism poate duce la imbolnavire. Cazurile de subponderalitate sunt determinate de absorbtia alimentelor si de deficite enzimatice.