Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Bisabolol (levomenol)

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Bisabolol (levomenol)

Aquabelle Cleanser
58.74 Ron
-

Hand and Body Lotion
58.74 Ron
-


Ce este bisabololul?



Componenta principală a uleiului esențial extras din mușețel. De asemenea, este cunoscut sub numele de levomenol.



De ce este folosit în produse cosmetice și produse de îngrijire personală?



Bisabolol îmbunătățește aspectul pielii uscate sau deteriorate prin reducerea exfolierii și restabilirea supletii. Bisabolol poate fi, de asemenea, utilizat ca ingredient de parfumare în produse cosmetice și produse de îngrijire personală.



Funcții :



Funcționează ca un agent de condiționare a pielii . Imbunătățește aspectul pielii deshidratate sau deteriorate prin reducerea exfolierii pielii uscate și restabilirea supletii. De sute de ani, oamenii au folosit acest ingredient pentru practici medicinale, crezând că a fi anti - iritant, anti - inflamator si anti - microbian. Din cauza concentrației sale ridicate de pantenol, poate stimula în mod eficient și promova procesul de vindecare a pielii și poate încuraja cresterea sanatoasa a parului.



De asemenea, crește penetrarea pielii altor ingrediente cosmetice, care poate fi deosebit de utilă atunci când pielea este alimentats cu antioxidanti. În plus față de abilitatile sale calmante și de vindecare, el emana, de asemenea, o aroma florala subtila, care este adesea utilizata pentru a adăuga parfum la produsele cosmetice. Puteți găsi acest ingredient intr-o mare varietate de produse de ingrijire personala, cum ar fi creme hidratante, protecție solară, tratamente anti - imbatranire, creme de ochi, fond de ten pudră minerală, demachiant si ruj.



Bisabololul este un ingredient activ natural care accelereaza procesul de vindecare a pielii și o protejează de efectele stresului de zi cu zi. Cunoscut pentru proprietatile sale anti - iritante si anti - inflamatorii, bisabololul a demonstrat ca poate reduce eritem indus de radiatiile UV in vivo. A fost, de asemenea, demonstrat în studii ca sporeste gradul de penetrare cutanată al altor ingrediente, ceea ceil  face un adevărat ingredient versatil activ pentru produsele de îngrijire a pielii, în special cele care conțin alte ingrediente active și parafarmaceutice. Are, de asemenea, proprietati anti - bacteriene naturale, precum și proprietăți anti - micotice.



Aplicații cosmetice



• Produse pentru piele sensibila



• Produse de îngrijire pentru bebeluși



• After shave



• Formulări folosite după expunerea la soare



Beneficii pentru îngrijirea pielii



Bisabololul îmbunătățește aspectul pielii uscate, deteriorate, mai ales prin reducerea exfolierii și restabilirea supletii.



Aceasta ajută, de asemenea, la penentrarea ingredientelo active trans - dermic. Este, de asemenea, găsit în unele produse de ingrijire a pielii pentru reducerea ridurilor și acnee.



Cele mai importante efecte ale bisabololului sunt :



• anti - inflamator



• anti - bacterian



• anti - micotic



• anti - inflamator



• non - alergic



De asemenea, este bogat în pantenol, care poate stimula în mod eficient și promova procesul de vindecare a pielii.



Modul de acțiune



Un studiu științific publicat în Patentdocs, relevă că Bisabololul, ca ingredient activ, se referă la o compoziție pentru îmbunătățirea stării pielii. Cercetătorii au descoperit că Bisabololul utilizat ca ingredient activ are efect de albire a pielii, inhiband sinteza de melanina, prin inhibarea activități tirozinazei intracelulare, in comparatie cu arbutinul, utilizat ca agent de albire a pielii.



Mai mult decât atât, bisabololul prezintă impactul de inhibare asupra activității enzimelor și impactul de promovare pe sinteza de colagen la un nivel molecular, contribuind la o eficiență în ameliorarea ridurilor pielii.



Acesta indică, de asemenea, efectele de ameliorare pe deteriorarea pielii induse de UV și promovarea creșterii pielii. Studiile științifice au arătat, de asemenea, că bisabololul are efecte excelente anti - obezitate si anti - oxidare.



Cercetatorii au concluzionat caBisabololul poate fi aplicat intr-o compoziție cosmetică, farmaceutică și alimentară sigura, care nu are fecte citotoxice și secundare.



Măsuri de siguranță / Efecte secundare:



În ciuda faptului că bisabololul este bine absorbit de către organism după aplicarea dermică, nu pare a fi toxic sau  iritant. Grupul de experti CIR au evaluat acest ingredient ca sigur pentru a fi utilizat în produsele cosmetice. Cu toate acestea, poate crește gradul de penetrare cutanată a altor ingrediente, necesitand prudenta din partea producătorii de formule care contin substante cu efecte toxice sau nocive.