Transport gratuit pentru comenzi peste 400 RON

Prospect Acetat de tocoferil

Toate produsele recomandate pe site detin aviz de la Ministerul Sanatatii si totodata sunt certificate de cel mai dur for mondial de avizare a produselor naturiste F.D.A.

Produs Naturist
Pret
Cantitatea de Acetat de tocoferil


Descriere



Acetatul de tocoferil, mentionat ca acetat de vitamina E, este un supliment de vitamine. Acesta este derivat din acid acetic și tocoferol sau vitamina E. Este un ingredient frecvent utilizat ca un aditiv în produsele de îngrijire a pielii, care utilizate pentru a revitaliza și întineri tenul obosit si plictisitor. Acetatul de tocoferil are, de asemenea, efecte antioxidante, care pot ajuta la reducerea efectelor imbatranirii asupra celulelor pielii. Acesta poate servi, de asemenea, ca o protectie impotriva razelor ultraviolete ale soarelui prin utilizarea de produse de îngrijire a pielii cu acetat de tocoferil.



Istoricul si originea sa



Acetatul tocoferil este, de asemenea, cunoscut sub numele de acetat de vitamina E. Acesta este utilizat ca o alternativă la tocoferol. Acetatul este absorbit sau hidrolizat ca sa intre in piele, și la rândul său, regenerează tocoferolul.



Utilizari vechi



Utilizarea de acetat de tocoferil a fost nemaiauzita în timpul celro mai vechi timpuri, dar îngrijirea pielii a fost o prioritate destul de importanta în unele culturi vechi. Egiptenii antici, de exemplu, au folosit extracte de fructe si nuci pentru a face pielea sa arate mai sănătoasa și mai tanara. Pielea a fost, de asemenea, îngrijita prin aplicarea de remedii și tratamente pe bază de plante, pentru a controla inflamatia, furuncule, pentru a trata răni si multe alte afectiuni ale pielii.



Utilizari moderne



Acetatul de tocoferil este utilizat ca un aditiv vitamina în multe produse de îngrijire personală. În îngrijirea pielii este un ingredient activ în hidratante, produse pentru curatarea fetei, spalarea corpului și curățare. Conținutul de vitamina E în aceste produse ajuta la hranirea pielii si protejarea sa de razele nocive ale soarelui, de asemenea.



 



Acetatul de tocoferil este, de asemenea, un ingredient în produsele de îngrijire a părului, cum ar fi sampoane, balsamuri de calitate, vopsele pentru par, ajutoare de styling și tratamente de îngrijire a părului. Vitamina E dă viață parului plictisitor și moale pentru un par mai lucios si o textura mai bogata.



În industria cosmetică, acetatul de tocoferil este utilizat în luciurile de buze, bastoanele de buze, rimeluri, corectoare, blushe-uri și multe alte soiuri de machiaj. Vitamina E în machiaj este cunoscuta pentru calitatea de a imbunatati sanatatea pielii si de a putea reduce semnele de imbatranire, de asemenea.



Acetatul de tocoferil este, de asemenea, găsit în multe alte produse cu caracter personal, cum ar fi loțiuni după bărbierit, deodorante, antiperspirante și este, de asemenea, găsit în preparate de tratament pentru rani. Produsele de protectie solara si lotiunile de bronzare contin acest ingredient ca un element principal pentru a ajuta la protejarea pielii de razele ultraviolete ale soarelui.