Beauty Formula, “vitamine pentru par, unghii si piele”


Se apropie primavara, zilele sunt mai lungi si razele de soare strapung norii din ce in ce mai des. Chiar daca majoritatea dintre noi ne bucuram de sosirea primaverii, multi incep sa se priveasca cu groaza in oglinda. Fete palide, par lipsit de stralucire si deteriorat, unghii friabile ?


E momentul sa ne innoim, atat in interior, cat si in exterior, pentru ca atunci cand natura inverzeste si inmugureste, si noi sa putemĀ  straluci de sanatate si frumusete !


Chiar daca in gama CaliVita produsele pentru ingrijirea parului si pielii exista de multa vreme, lansam acum un produs complex, in care am inclus substante active special concepute pentru mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor. Beauty Formula este un supliment alimentar nou si deosebit, care contine un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen si extracte de plante.


Mai multe detalii despre produsul naturist Beauty Formula si compozitia sa de substante care ajuta la stoparea caderii parului si la regenerarea acestuia, gasiti aici: Beauty Formula