XShape


XShape esteun supliment alimentar care vine in ajutorul persoanelor ce doresc sa slabeasca. In compozitia sa gasim substante active precum aminoacizi esentiali, vitamine si picolinatul de crom. Toate acestea pentru a fi mai in forma si pentru a avea un corp mai suplu. Consumat in paralel cu un stil de viata sanatos, accentueaza in mod excelent si evident rezultatele curelor de slabire.


Ce beneficii aduce folosirea suplimentului alimentar XShape?



• Influenteaza in mod pozitiv metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, ajutand la prevenirea “poftelor” aparute ca urmare a modificarilor bruste ale nivelelor de glicemie.


• Ajuta la arderea grasimilor, datorita L-carnitinei din compozitie.


• Ajuta la scaderea masei grasimilor si la cresterea masei musculare datorita celor sase tipuri de aminoacizi din compozitie (lizina, arginina, glutamina, ornitina, tirozina si fenilalanina).


• Prezinta efect antioxidant, prin actiunea vitaminei C.


• Ajuta la mentinerea greutatii sau la slabit, atunci cand este insotit de o alimentatie adecvata.


De ce aminoacizii sunt eficienti in lupta contra kilogramelor in plus?


Aminoacizii au roluri multiple in organimul uman, insa actiunea de baza este aceea de a intra in compozitia diferitelor proteine (proteinele musculare) si a celorlalte substante asemanatoare acestora (hormoni si enzime).


Majoritatea curelor de slabire si a dietelor contin foarte putini aminoacizi. Datorita acestui fapt ele sunt eficiente la inceput in ceea ce priveste greutatea corporala (nr de kg pierdute), insa in majoritatea cazurilor scaderea in greutate nu inseamna diminuarea grasimilor in exces din organism, ci de fapt eliminarea apei si a masei musculare. Pe parcursul dietelor si a curelor de slabire avem nevie de un aport adecvat de nutrienti si aminoacizi pentru a nu pierde tesut muscular si apa din organism. Consumul de aminoacizi, precum si de lichide in cadrul curelor de slabire este o metoda binecunoscuta de ceva timp.


Complexul de aminoacizi din preparatul XShape, contine pe langa L-carnitina cu efecte excelente in arderea grasimilor si sase tipuri de aminoacizi (lizina, arginina, glutamina, ornitina, tirozina si fenilalanina) in formula cea mai usoara de utilizat pentru organism.


Succesul dietei este asigurat de consumul acestor aminoacizi. In urma consumului acestora o sa observam ca masa de grasime o sa scada iar masa musculara tinde sa creasca, dar acest lucru nu este un motiv de ingrijorare.


De ce XShape aduce atat de multe beneficii pentru sanatatea noastra?


Suplimentul alimentar XShape contine aminoacizi, vitamine si crom. Impreuna prezinta o actiune excelenta ce lupta pentru combaterea kilogramelor in plus si pentru un corp sanatos.


• Niacina (sau vitamina B3) – afecteaza pielea, sistemul digestiv si nervos. Aportul marit de vitamina reduce riscul de cancer oral si esofagian. Medicii recomanda suplimente de vitamina cand este vorba de acnee, dislipidemie (grasimi in sange), osteoartrita, schizofrenie, cataracta, diabet, hipotiroidism, hipoglicemie, dermatite. Alunele, drojdia de bere, peste (ton, somon), pui, curcan, contin vitamina B3. O crestere prea mare de vitamina B3 in organism da reactii neplacute ca diaree, gastrita, probleme la ficat, ochi, creste acidul uric (guta).


• Vitamina B6 este esentiala in formarea si functionarea celulelor rosii, in metabolism. Este catalizatorul reactiilor chimice ce au loc in organism, proceseaza aminoacizii, necesari dezvoltarii, mentinerii si repararii tesutului. La nivelul sistemului nervos sintetizeaza substante, prin care se realizeaza transmiterea impulsului nervos. Favorizeaza sau inhiba formarea hormonilor steroizi – estrogen si testosteron. Cea mai buna sursa de vitamine sunt cartofii, bananele, ficatul, carnea de pui, curcan, somonul, tonul, spanacul, lintea, alunele, nucile, cerealele integrale. Nu trebuie depasita o doza de 200 mg.


• Vitamina C mentine nivelul ridicat al calciului in sange si pastreaza masa osoasa si dantura. Are rol de a mari absortia de calciu din alimente si sa diminueze pierderea lui prin urina. Antioxidant reducand riscul imbolnavirii de cancer, echilibreaza nivelul de insulina din sange. Un aliat impotriva osteoporozei si ca tratament si preventiv, pentru copii rahitici, fibroza cistica, depresie, diabet, vitiligo, cancer la san si colon, scleroza multipla, Parkinson. Pe timpul iernii pentru ca lumina solara este mai slaba se recomanda sa luam vitamina D. Cei mai multi dintre noi obtinem vitamina D prin expunerea la soare, fiind sintetizata de razele solare, din anumite substante din piele. Nu este suficient sa iesim afara, ci trebuie sa ne expunem toata pielea la soare. Daca stam cate 15 minute la soare, de 3 ori/saptamana este suficient. Cele mai bune surse sunt untura de peste gras (ton, somon, macrou, sardine), produse de lapte, galbenusul, drojdia de bere.


• L-tirozina – este un aminoacid cu rol important in sinteza proteinelor. Este esentiala pentru mentinerea functiilor mentale la un nivel normal, este folosita la tratarea bolilor degenerative precum Parkinson, ajuta si la tratarea stresului sau a depresiei. Ofera un plus de energie.


• L-fenilalanina – aminoacid esential, cu rol de neurotransmitator. Imbunatateste memoria, ajuta la tratarea depresiei si reduce pofta de mancare.


• L-carnitina– Carnitina este un derivat metilat si modificat al lizinei. Este necesar transportului esterilor cu lant lung de acizi grasi ai coenzimei A in mitocondrie. Deficitul de carnitina poate determina necroza musculara, mioglobinurie, miopatie prin depunere de lipide, hipoglicemie, hepatosteatoza, hiperamoniemie cu durere musculara, oboseala si confuzie.


• L-ornitina – aminoacid cu rol important in ciclul ureei. Este folosit de catre sportivi deoarece stimuleaza secretia de insulina si ajuta la formarea tesutului muscular.


• L-glutamina – este un aminoacid conditional esential, ce previne catabolizarea masei musculare, stimuleaza fortifierea sistemului imunitar, ajuta la refacerea dupa efort. Este recomandat sportivilor ce fac antrenamente de forta.


• L-lizina este un aminoacid esential pe care organismul nu il poate produce, si trebuie luata numai din alimente. Aminoacizii precum lizina sau L-lizina sunt constituenti de baza ai proteinelor, implicati in dezvoltarea si  producerea carnitinei, o substanta care ajuta la convertirea acizilor grasi in energie si reduce colesterolul din sange. L-lizinaajuta la producerea colagenului, substanta importanta pentru oase si tesuturile conjunctive, inclusiv pielea, tendonul si cartilajul. L-lizina ajuta la absorbtia calciului, la functionarea normala a sistemului imunitar, implicarea sa in producerea anticorpilor fiind binecunoscuta. Are rol si in biosinteza hormonilor si al enzimelor.


• L-arginina este unul dintre aminoacizii esentiali care intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului, stimuleaza eliberarea unui hormon de crestere la nivelul hipofizei, contribuie la mentinerea unei bune functionari a sistemului imunitar. Are rol important si in indepartarea toxinelor, contribuie la procesul de spermatogeneza, are efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal. Este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in crestere si dezvoltare, in dezvoltarea masei musculare si reducerea tesutului adipos, dar si in procesul de cicatrizare. Un rezultat foarte bun il are aportul de arginina in boli ale ficatului ca de exemplu ciroza.


• Crom – Rolul cromului in organism este acela de a scadea nivelul colesterolului din sange si de a creste nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL) rezultatul fiind scaderea depunerii de colesterol pe peretii arteriali, si prin urmare, scaderea riscului de cardiopatie si infarct. Cromul are rol si in metabolismul proteinelor, lipidelor, si al glucidelor. Este dovedit stintiific si clinic ca prin consumul de crom se obtine o scadere in greutate fara efecte secundare daunatoare. Urmand un regim alimentar corespunzator si facand putina miscare, preparatele care contin crom contribuie la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia si la persoanele care tin cura de slabire dar si la sportivi.


• Vitamina B12 – vegetarienii prezinta un deficit major, fiind predispusi bolilor cardiovasculare.  Amelioreaza starile depresive, anemia, previne leziunile pre-canceroase ale plamanului, menntine fertilitatea, dezvoltarea capacitatii intelectuale. Pestele, carnea, ouale sunt principala sursa de vitamina B12. In sangele vegetarienilor se gaseste o substanta – homocisteina prezenta in exces, antrenata in metabolismul proteinelor. Nivelul ei este reglat de vitaminele B12, B9, B6, dar vegetarienii duc lipsa de aceste vitamine, substanta se acumuleaza in sange care devine toxic pentru multe celule. Totodata sunt dispusi la boli cardiovasculare. Suplimenteaza cu vitamina B12 asociata cu B9.


XShape, insotit de o alimentatie adecvata, sprijina eficient persoanele care doresc sa slabeasca sau sa isi mentina greutatea obtinuta.



Comanda XShape CaliVita